• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düğüne bir hafta kaldi ama..

Mhndshanmmmm

Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2021
10
-10
6
32
Merhaba arkadaşlar . O kadar doluyum ki yazıp biraz rahatlamak istiyrum . Mayıs'ta nikah kıydik aileler düğün diye diretince düğünu de haftaya yapicaz . Ben istemeden itibaren herşeyimi eşimle birlikte yaptım ailesinden tek bir iğne bile verilmedi vermek zorunda da değiller fakat sorulmaz mi iki dakika ayrılıp aranmaz mu yalandan da olsa birseye ihtiyacın var mı diye sorulmaz mi . Ailem eşimin hatrina seslerini çıkarmıyorlar. İki tane görümcem var ve beni şimdiye kadar hic aramadilar sadece doğum günümu kutladılar istgramdan paylaşımıma hitafen bu kadar. O kadar doldum ki bugün kayinvalidemi aradım normal konuşma arasında çok kırgın olduğumu söyledim dediği tek şey kusura bakma . Kusura bakmak istiyorum ya içime atmaktan çok bunaldım.

Aileler arasında şimdiye kadar hiçbir sıkıntı yaşanmadı . Son zamanlarda aranıp sorulmamak onları rahatsız etti. Maddi açıdan sıkıntı yok kayınpederim benim zaten maddi değil manevi açıdan sıkıntım

Aslında iyi bir şey bu bence, kimseye eyvallahınız olmaz.
Karışmak, zorla dahil olmak istedikleri bir şeyler olursa ileride "biz nasıl ki nişan-düğün her şeyi yapayalnız hallettik bunu da aynı şekilde yapacağız" dersiniz mesela.

Sıcağı sıcağına üzülüyor olabilirsiniz ama bence zamanla "iyi ki öyle olmuş" diyeceksiniz.

Bence dert etmeyin böylesi en iyisi bir şey yapsalar tek hatanız da başınıza kalacaklar belki

Back
X