Düğüne çok az kaldı ama ben çok mutsuzum:((

guzelim ; eger esyalari almak ,ev tutmak gibi onemli ve maddiyata bagli seyler sadece nisanlina kaldiysa , ne senin ailen nede onun ailesi yardimci olmuyorsa ne yapsin o da o kadar yukun altindan bi sekilde kalkmaya calisiyordur. bence kapris yapacak zaman degil. eger sorumluluklarinin bilincinde bir insansa gurur duymalisin bence nisanlinla ve tabiki destek olmalisin ona. umarim hersey gonlunuzce olur canim..

çok ilginç .. hayatınızın en güzel günlerinde elele verip bu tatlı telaşları atlatmak varken neden bu sogukluk? 1 hafta aramamak neden :delphin: ama erkeklerde bazen böyle gelgitler oluyor... Allah yardımcınız olsun:Saruboceq:

bildigim kadarıyla nişan evresi çok zordur...cok dikkatlı olunması gereken zaman..böyle birbriizi kırmayın..bence evleinceye kadar alttan almaya bak..oda streslidir simdi..evlendikten sonra sorarsın tum bunların hesabınııı:teselli:

çok zor bir durum canım. seni anlıyorum benim düğüne de 9 gün kaldı.

maddi olarak sıkıntısı çoksa o yüzden yalnız kalmak istiyor olabilir. seninle çarşıda gördüklerini alamamak daha çok üzecektir o yüzden böyle yapıyor olabilir.
sende hergün onu arayıp evi süpriz olarak mı görücem nasıl gidiyor bana ihtiyaç var mı gibi klasik konuşmalar yapabilirsin. ikinizde vazgeçmiş gibi durursa olmaz ki..
emin ol düğün üzeri inişler çıkışlar hep oluyor. çünkü hızlı bir geçiş dönemi iki kişide birden bire bir aile sorumluluğu alacak ayrı bir ev masraf çok... aileler arası denge sosyal çevre.. çok iş var çook...
benim ki de herşeyi kendisi koşuşturuyo temizliği bile düşün o yaptı. bizde yanındaydık. birşeyi silicez öyle olmaz deyip hüüp atlıyo.. şakaya vuruyordum. eğlenceli geçti o dönemler. şimdi istediğimiz eşyalar henüz yetişmedi çeyiz serilicek onun bile başında durmak istiyor. beni de yalnız bırakmayı hiç sevmiyor. hep yaşıyoruz illa ki sorun.
ve inan ki biz son 1 ay kala ev tuttuk 20 gün kala eşyalar geldi. hala beyaz eşya kurulmadı.

ayyyy ne güzel 10 gun kamış yaaaa :):) alkisalkisalkis inşallah darısı benım basıma olurr en yakın zamandaa...amin

evlenince herşey düzelir..stresli günler kalp kırmamak için uzak duruyor olabilir..nişanlının üzerine gitm derim.sende arayıp sormazsan tavır yaparsan gerginlik büyür..eskiler derlerya iş bozlursa bir nişanlılık devresinde bozulur.aileler laf söyle rçevre laf söyler üstüne evlilik koşturması ayy zor ya..kolay gelsin canım..

:dance:
çok zor bir durum canım. seni anlıyorum benim düğüne de 9 gün kaldı.

maddi olarak sıkıntısı çoksa o yüzden yalnız kalmak istiyor olabilir. seninle çarşıda gördüklerini alamamak daha çok üzecektir o yüzden böyle yapıyor olabilir.
sende hergün onu arayıp evi süpriz olarak mı görücem nasıl gidiyor bana ihtiyaç var mı gibi klasik konuşmalar yapabilirsin. ikinizde vazgeçmiş gibi durursa olmaz ki..
emin ol düğün üzeri inişler çıkışlar hep oluyor. çünkü hızlı bir geçiş dönemi iki kişide birden bire bir aile sorumluluğu alacak ayrı bir ev masraf çok... aileler arası denge sosyal çevre.. çok iş var çook...
benim ki de herşeyi kendisi koşuşturuyo temizliği bile düşün o yaptı. bizde yanındaydık. birşeyi silicez öyle olmaz deyip hüüp atlıyo.. şakaya vuruyordum. eğlenceli geçti o dönemler. şimdi istediğimiz eşyalar henüz yetişmedi çeyiz serilicek onun bile başında durmak istiyor. beni de yalnız bırakmayı hiç sevmiyor. hep yaşıyoruz illa ki sorun.
ve inan ki biz son 1 ay kala ev tuttuk 20 gün kala eşyalar geldi. hala beyaz eşya kurulmadı.

hayırlısı olsun güzelim..heyecan varmı??

:dance:

hayırlısı olsun güzelim..heyecan varmı??

amin :Saruboceq:tabi olmaz mı:) bu cuma gelinliğimi kına kıyafetlerimi alıcaz. vallahi sabırsızlanıyorum:)

ayyyy ne güzel 10 gun kamış yaaaa :):) alkisalkisalkis inşallah darısı benım basıma olurr en yakın zamandaa...amin
inşallah en güzelleri gönlünden geçtiği gibi hayırlsıyla fazlasıyla senin olsun canım:):nazar:

nişanım 6 ay önceydi herşey gitgide kötüleşmeye başladı nişandan sonra nişanlım sadece kendini düşünen biri gibi davranıyo, sadece kendi sıkıntı çekiyomuş gibi sürekli dert yanıyo ve ben bi sıkıntımı paylaşmaya çalışsam dinlemiyo bile bu davranışını dillendirdiğimde inkar ediyo ama ben daha fazla dayanamıyorum.. ev tuttuk 38 gün kaldı düğünüme evle alakalı hiçbişeyle ilgilenmemi de istemiyo sanırım herşeyi kendi yapıyo ben bişey önerdiğimde kabul etmeyip ben hallederim diyo anlamıyorum ve kandimi çok dışlanmış hissediyorum sizce bu durum strestenmi kaynaklanıyodur çünkü hiç böyle bi insan değildi klasik olacak ama tanıyamıyorum artık onu çok şaşkınım ve tüm bunları yaşasığım için tepki koyuyorum aramamakla ama hiç umrumda bile değil onunda oda aramıyo 1 haftadır beni senağlama
ben bazı şeyleri onun kendi anlaması için aramıyorum birazda belki çark eder diye ama onun hiç umrunda bile değil ne yapıcağımı şaşırdım :çok üzgünüm:

ayrıl gitsin... evliyken daha zor olur...

Back
X