Düğüne yakın çıkan aksiliklerrr

Sinirlenmekten ziyade üzüldüm kadın kadına
destek olur köstek değil korkağım he ailem
üzülcek başı belaya gircek diye korkuyom. Allah razı olsun kızlar bana destek oldu ve napacağıma da karar verdim sayelerinde.
İnsancıl yorum yap ben de kale alayım. Hadi iyigeceler.
ben hakettiğin gibi yorum yapıyorum canım ama cidden başın beladaysa bir çıkmazın içindeysen olaydan nişanlının haberi olsun yada polise ver uzaklaştırma kararı çıkartırlar. nişanlın sonradan öğrenirse belki daha kötü şeyler olabilir. hadi iyi geceler

Allah korusun ama daha dun haberlerde cikti kiz baskasiyla nişanlandi diye eski sevgilisi sokak ortasinda gupegunduz oldurdu kizi. Belki gormussunuzdur.
İhmal etmeyin bakin karsi tarafi tanimiyoruz ama en azindan sosyal medyada delili var. Polise gidin mutlaka. Alenen tehdit yani. Polisin ilgilenmedigini dusunursen 183 ü ara. Aile kadin cocuk ve engelli danisma hatti.
Ben olsam icim rahat etmezdi yani, bilemiyorum...

Kızlar sizin de düğün öncesi bi sürü terslik çıktı mı?
Tabiri caizse benim başıma gelmeyen kalmadı.
15 gün kala evin doğalgazını mühürlediler evde yemek pişmiyo duş ısınma hepsi sıkıntı,taşınalım dediler kalmış 2 hafta mümkün değil, annemle sürekli kavga ediyoruz ayrılcağımız için sanırım iyice gerginleştik, babam zaten hep sorumsuzdu ilgilenmiyo bizle, kardeşimde nişanlandı üstüne onun masrafı derken
maddiyat çöktü. Şimdi bi de ben lisedeyken beni seven biri vardı reddettiğim için yapmadığı kalmamıştı numaramı bulup dağıttı tehditler filan derken ozamandan beridir sürekli yakınlarıma yazıp tehditler ediyo, düğünüme tam 10 gün var 1 haftadır kuzenime yazıyo faceten kan dökcem kafasına sıkcam gibisinden kafayı yicem bana ulaşamdığı için yakınlarım aracılığıyla tehdit ediyo. Hiçbir sebebi de yok. Polise gitsem bişey yapmicaklar üstüne bu hasta ruhlu daha çok zarar vercek. Babama desem olay çok büyüyeck. Üzülmesin diye nişanlıma da diyemedim. Hiçbir tat almıyorum oysa çok mutluyum nişanlımla ama yapamıyorum.
savcılığa dilekçe ile suç duyusunda bulunun koruma kararı cıkarsınlar

O nasıl bir takıntıdır öyle yıllardır peşini bırakmamış :KK57:

Nisanlinla konuş, o psikopati şikayet et

Allah korusun sizleri

Tehdid ciddi bir suçtur. Geçen karşı komşumuzla eşim tartıştı. komşu sarhoş ve polislerin yanında eşimi tehdid ettiği için sokak ortasında polisten sopa yedi artı nezarette yattı ve şuan karşımızdan taşınması karşılığında serbest kaldı ama en ufak hatasında içeri girecek. ve 1800 tl yeni kanuna göre para cezası ödedi. O yüzden korkmayın savcılığa da verebilirsiniz. Tehdid ciddi bir suçtur...

Tehdid ciddi bir suçtur. Geçen karşı komşumuzla eşim tartıştı. komşu sarhoş ve polislerin yanında eşimi tehdid ettiği için sokak ortasında polisten sopa yedi artı nezarette yattı ve şuan karşımızdan taşınması karşılığında serbest kaldı ama en ufak hatasında içeri girecek. ve 1800 tl yeni kanuna göre para cezası ödedi. O yüzden korkmayın savcılığa da verebilirsiniz. Tehdid ciddi bir suçtur...
Adam sarhoşmuş canım eminim pişmandır şuan. Ama bu ayık kafayla böyle iğrenç bi pislik o sebeple polise savcılığa gidersem boşa gidecek bunu biliyorm. Anladığı dilden konuşcam.

Back
X