Düğünleer,düğünlerr :)

sarininki

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Aralık 2015
551
1.521
63
28
Herkese günaydın öncelikle. Huzur dolu bigün olsun insallahh :)

Bildiğiniz gibi yaz geldi düğünler arttı malesef :/
Bu sene benim kendi tarafımdan cok olmasa da erkek arkadasımın ailesinden var. Ailesinden herkesi tanıyorum yani ilk defa dügünde tanısma gibi bisey söz konusu degil. Önümüzde ki pazar günü gündüz ve Ağustos 11-14 düğün kına var ağustosta ki teyzesinin kızının gercekten cok samimiyiz aramız cok iyi. Pazar günü olanda erkek arkadasımın dayısının torununun sünneti.

Hersey iyi güzel ama gel gelelim hepimizin cektigi su kıyafet sıkıntısı :/ kendi tarafımdan olsa her türlü ayarlarım biseyler ama ilk defa onun tarafının dügünlerine gidicem ve ne giyicem nasıl yapıcam hic bi fikrim yok gercekten. Sizden istediğim nasıl olmalıyım sizce? Yada internette güvenilir cok asırı fiyata kacmıcak sekilde bildiginiz siteler varsa lütfen paylasır mısınız?? Bu bahsettiğim dügünlerin hepsi salonda onu belirteyim :) Yani uzun lafın kısasııı yine akıl akıldan üstündür diyerek size kostum derdime caree :))

ya haddime değil ama söz nişan olmadan bu kadar aile içine girmesen mi acaba bizim ailede de var da biz çok itici buluyoruz ve mümkün olduğunca görüşmemeye çalışıyoruz. Kıyafet konusuna gelirsek kumaş pantolon şık bi bluz kombini kurtarıcı olabilir

ya haddime değil ama söz nişan olmadan bu kadar aile içine girmesen mi acaba bizim ailede de var da biz çok itici buluyoruz ve mümkün olduğunca görüşmemeye çalışıyoruz. Kıyafet konusuna gelirsek kumaş pantolon şık bi bluz kombini kurtarıcı olabilir
Teşekkür ederim ama bu sefer o konulara hiç girmek istemiyorum sadece sorulanı cevaplamanız yeterli olucaktır :)

Düz sade bir elbise giymeniz dogru olur.. Abıye cok abartı kacabılır.. Pantolon da cok sıradan olabilir..Darısı basınıza olsun..

Kumaş pantolon ile bu kız iş görüşmesine mi gidecek ?

mini elbise giy, çok uygun fiyata güzel elbiseler oluyor semt pazarlarında, saç ve takıylada bi ağırlık kazandırısın elbiseye, genç kız için bu uygun gibi geliyor

mini elbise giy, çok uygun fiyata güzel elbiseler oluyor semt pazarlarında, saç ve takıylada bi ağırlık kazandırısın elbiseye, genç kız için bu uygun gibi geliyor
Aynen bence de.
Gitmemen konusunda hemfikirim.
Şimdi hoşuna gidiyordur da ileride başın çok ağrıyacak.

Düğün salonda da aile giyimleri nasıl

Yani herkes tesettürlü iken mini olmaz mesela herkes açıksa kapalı gidilir ama

Salondaki düğüne tek parça mümkünse ben buradayım diye bağırmayacak bir renkte parlak olmayan elbise olur hakî bordo mürdüm gibi

Kına daha süslü ve minizi kaldırır mesela ama sünnet daha sade olmalı

Kızın düğününe de arkadaş düğününe gider gibi git o zaman ne giyiyorsan o

Düğün salonda da aile giyimleri nasıl

Yani herkes tesettürlü iken mini olmaz mesela herkes açıksa kapalı gidilir ama

Salondaki düğüne tek parça mümkünse ben buradayım diye bağırmayacak bir renkte parlak olmayan elbise olur hakî bordo mürdüm gibi

Kına daha süslü ve minizi kaldırır mesela ama sünnet daha sade olmalı

Kızın düğününe de arkadaş düğününe gider gibi git o zaman ne giyiyorsan o

Çok aşırı kapalı yok herkes normal olması gerektiği gibi yani. Erkek arkadaşımın teyzeleri falan da açık aynı şekilde. Aslında kızın dügünü daha önemli benim için haftaya normal olarak gitsemde olur. Ama çok üst üste gelince bide hepsi aynı kisiler olunca kafa karıstırıyor haliyle :)

Düz sade bir elbise giymeniz dogru olur.. Abıye cok abartı kacabılır.. Pantolon da cok sıradan olabilir..Darısı basınıza olsun..
Evet aynen öyle abiye bende düsünmemistim zaten cok abartı olur diye. Teşekkür ederiim darısı isteyen herkese insallah :)

bence tam dizaltı gln güzel olur; bol ya da dar farketmez. çok renkli giyinmeyin bence ve sadece bi makyaj.
darısı başınıza :)

Back
X