Teşekkür ederim ama bu sefer o konulara hiç girmek istemiyorum sadece sorulanı cevaplamanız yeterli olucaktır :)ya haddime değil ama söz nişan olmadan bu kadar aile içine girmesen mi acaba bizim ailede de var da biz çok itici buluyoruz ve mümkün olduğunca görüşmemeye çalışıyoruz. Kıyafet konusuna gelirsek kumaş pantolon şık bi bluz kombini kurtarıcı olabilir
Teşekkür ederim ama bu sefer o konulara hiç girmek istemiyorum sadece sorulanı cevaplamanız yeterli olucaktır :)
Kumaş pantolon ile bu kız iş görüşmesine mi gidecek ?ya haddime değil ama söz nişan olmadan bu kadar aile içine girmesen mi acaba bizim ailede de var da biz çok itici buluyoruz ve mümkün olduğunca görüşmemeye çalışıyoruz. Kıyafet konusuna gelirsek kumaş pantolon şık bi bluz kombini kurtarıcı olabilir
Kumaş pantolon ile bu kız iş görüşmesine mi gidecek ?
Aynen bence de.mini elbise giy, çok uygun fiyata güzel elbiseler oluyor semt pazarlarında, saç ve takıylada bi ağırlık kazandırısın elbiseye, genç kız için bu uygun gibi geliyor
Düğün salonda da aile giyimleri nasıl
Yani herkes tesettürlü iken mini olmaz mesela herkes açıksa kapalı gidilir ama
Salondaki düğüne tek parça mümkünse ben buradayım diye bağırmayacak bir renkte parlak olmayan elbise olur hakî bordo mürdüm gibi
Kına daha süslü ve minizi kaldırır mesela ama sünnet daha sade olmalı
Kızın düğününe de arkadaş düğününe gider gibi git o zaman ne giyiyorsan o
Evet aynen öyle abiye bende düsünmemistim zaten cok abartı olur diye. Teşekkür ederiim darısı isteyen herkese insallah :)Düz sade bir elbise giymeniz dogru olur.. Abıye cok abartı kacabılır.. Pantolon da cok sıradan olabilir..Darısı basınıza olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?