Esim benimle hic bir akrabamin dugunune gelmiyor ben tek gitmek zorunda kaliyorum.amcamlara bayramda beraber gitmek istiyorum hic bir akrabama gelmek istemiyor uzuluyorum zaten birlikte yaptigimiz birsey yok sabah erken saatte denk gelirsek bebaber ise giderken yolda elimi bile tutmaz.koylerine 10 gunlugune her sene gideriz orda da bir kez nasilsin demez suratim asiktir uzgunumdur neyin var ne oldu demez ben yokmusum gibi davranir.hic sicaklik yok adamda.ama evin icine girince her gece cinsellik olsun ister zorlar.uzuluyorum.yakinda bir akrabasinin dugunu var tum aile orda olacak aslinda bende gitmek istiyorum bi yandanda gitmeyim diyorum eminim gitmezsem annesi filan cok ayip olur gel diyecektir surat asar laf soyler cokta tin .benim aileme hic ayip olmuyo bana hic ayip olmuyomu sanki.yakin xamanda kardesime kiz istemeye gittik bizim cok akrabamiz yok babamin yaninda sende ol dedim yok nisana gelirim diye gelmek hic istemedi kizkardesine anlattim durumu esimle konustu hemen ikna oldu geldi.aman velhasil cok sıkıldım.kendimi yalniz hissediyorum.bir es sevgisi ilgisi yok .bazen beraber gezen ciftlere cok ozeniyorum el ele dolasan resim cektiren.