- Konu Sahibi herzamanmutsuz
daha önceki konumu okuyanlar bilir eşya yüzünden aileler arasında tartısma çıktı ve kv gil arayıp sormuyolardı.ne benim ailemi ne nişanlımın ailesini.nişanlım geçtiğimiz hafta sonu üzerinize düşeni yapacaksanız yapın diye konusmaya gitti.ailesi elimizde para yok beğendiğiniz mobilyayı alamam daha uygununa bakalım falan filan demişler.ama bu süre zarfında hala ailemi aramadılar.arada hep nişanlım kaldı.halada kalıyor.kadının okadar zoruma giden lafları varki nişanlımada söyledim görüşmek istemiyorum dedm oda tamam bir süre gitmessin dedi.neyse ailesinin yanından geldiği akşam konuştukben zaten beğencemizi beğendim onu alacaktı olumluydu ne değiştiki madem almıcak kafasına göre kendi memleketinden baksın mobilya yollasın dedim.zaten beğendiğimizi beğenmemişti sanki kendidi oturacak.nişanlımada ben ailenle görüşmem bunu kaldırırmısın dedim oda tamam anlıyorum ama ilerde illaki çor çocuk olunca görüşülür ömür boyu olmaz ama sen ömür boyu istiyorsun dedi.bende sen bilirsin dedim.oda tamam ben iki gün bi düşünüp kafamı toplıyım sende topla düşün dedi ve gitti.3 gündür arayıp sormuyor.ilk askım 10 yıllık ilişkim annesi yüznden bitiyor belkide bitti.
ben ve ailem eşyada parada pulda değiliz biz saygı samimiyet istiyoruz.kadın ilk gelin alacak benim ailemde öyle ama kv nerdeyse utanmasa nikah yapalım bitsin diyecek ve bunu tüm hareketlerinde ima ediyor
Canım bende eylülde evleniyorum ve 8 yıldır birlikteyiz çocukluk aşkım yeri geliyor bazı şeyler yaşayabiliyorsun. ama eğer ayrı şehirlerde oturacaksanız ve çok seviyorsan bırakma derim.
Ömür boyu ailesiyle görüşmemek ona çok ağır gelir ve mutsuz olur. kendisine bir yuva kuracak ama annesiyle olan bağını asla koparamaz iyi düşünün canım hakkınızda hayırlısı