Düğünüme iki ay var ve galiba hamileyim...

bir konuya 1 aylık evliyim demiş diğerine çeyiz hazırlıgı demiş buna nişanlıyım demiş
kaç tanesiniz anlamıyorum ki
ya da dalga geçmekten ne anlıyorsunuz?

Son düzenleme:
bir konuya 1 aylık evliyim demiş diğerine çeyiz hazırlıgı demiş buna nişanlıyım demiş
kaç tanesiniz anlamıyorum ki
ya da dalga geçmekten ne anlıyorsunuz?

canım bir üyelikten iki kişi benim anladığım kadarıyla diğer konudaki yorumları okudum çünkü biraz arkadaşım üyeliği meslektaşım hatta yanımda diyodu :ssz::ssz: ama bu da yanlış tabi:ssz::ssz:

arkadaş hemşiresin sen ya işin anatomik kısmını daha iyi bilmen lazım.. stres mtresten olmamıştır..hee işin Allaha kalan kısmında zaten şüphe yok "Ol" der oluverir ama bilemedim teknik kısımda zor görünüyor :34:

Kadın Doğumcuya dolaylı yollardan bunu sordum zaten.İhtimal varmış. O kişi benim diyemedim ama... Kızlar ne düşünürseniz düşünün. Bunu çok araştırdım herkes ihtimal var ve bu yoldan hamile kalan bile varmış. Kadın doğumcumuz sohbeti hoş iyi bir bayandır bana şöyle dedi. Allah nasip ederse bile göbeğinde olan bir damladan bile nasip olur. Konu insanın kendisi olunca böyle araştırmacı oluyor...

ohh ohh ohh maşallah kadın doğumcu da bunu derse yada demişse abartmaya gerek yok arkadaşım ne göbek deliği oldu olacak tövbe yarabbi neyse demeyeceğim bir şey :ssz::ssz::ssz:

Üyelik kime ait, bir üyelikle 2 kişi mi yazıyor meçhul.
Konu kapatılmıştır...

Back
X