Düğünümüze haftalar kaldı ; bende kararsızlık mutsuzluk isteksizlik :(

Ayy buraya yazmayı unutmuşum:D
Düğünümüz oldu bitti, hem de çok güzel olduu:) çok şükür duygularım stresten ibaretmiş. Şimdi bu düşüncelerimi hatırlayınca çok utandım:KK43: evlilik güzel şey azizim , çok iyi anlaştığım bi ev arkadaşım bi hayat arkadaşım var düğün öncesi onca saçmalığıma, agresifliğime katlandı, çok üzdüm onu çok :KK43: neyse ki şimdi herşey yolunda

Sizin adınıza çok sevindim. mutluluklar.. :)

Dugunden önce herkes ayni stressi yasiyor , sadece sen degil..

Ayrica o ev dedigin senin yuvan olucak.
Her aksam yemek yapmakta hosuna gidicek:)

bi yanlışa asla düşme cok iyi düşün derim.Benım konumu okudunmu bilmiyorum ama agustosun 2sı benımde düğünüm olacaktı ,bende nişan evresi bu durumu cok yaşadım , ev tutuldu gelinlik sipariş verildi,ama ben mutsuzdum ,kararsızdım ,yanlışmı yapıyorum ,ben bu adamı sevıyor muyum die defalarca sordum kendime ayrılırsam onu özlermiyim ,ya onsuz yapaamazsam diye düşündüm durdum, burada paylaştım saolsun kızlr fikirlerini söylediler yardımcı oldular. sonra ne mı oldu bitti 3 hafta oluyor ve ben onu hiç özlemıyorum. Benım ona yaşadıgım aşk degilmişş, sadece baglılıkmış alışkanlıkmışş , bunuda cabuk atlattım, Yani demek istedigim bence biraz yanlız kal kendinle kal, kendine süre ver , o adamı gercekten hayatında ömründe istiyor musun ?bak evlenırsen ikinizde mutsuz olursunuz günah. bu hayatta senın mutlulugndan daha kıymetli hiç bir şey yok. sorgula duygularını bebeğimm :KK14:

Bu mesajı tesadüf olarak gördüm sitede hâlâ aksifsiniz acaba kararınızdan hiç pişman olduğunuz oldu mu?

Evlenen arkadaşlar lütfen yardım.. Düğün tarihimiz belli, gelinliğim dikiliyor, eşyalarımızı aldık v.s. Herşey iyi güzel son zamanlarda bu kararsızlık beni yiyip bitiriyor. "Yanlış mı yapıyorum, doğru karar mı" canım hiçbirşey yapmak istemiyor, onun yanındayken herşey güzeldi şimdi uzak durmak yalnız kalmak istiyorum. Her hareketi gözüme batıyor sanki. Sürekli sinirleniyorum. Bi de yakın zamanda başka bir şehire atandığım için ailemden de uzağım.evimizde ben kalıyorum şimdilik. Evlenmeden ev sorumluluğum başlamış oldu. İşten dön yemek yap temizlik . Hep aynı döngü. Ot gibi yaşamaya başladm sanki. Herşey çok sıkıcı geliyo, evlenmeden böyleyse diyorum evlilik tam monotonluk mu olacak:KK43:
Hortlamış konu..

Tarihe bakmamışım ..:KK76::KK45:

Benim iki yorumum var.
1.Yorumum Eğer ev işi, rutin korkusu vb ise bunlar atlatılır. Daha ev sorumluluğuna tam alışamadınız normaldir.

2.Yorumum Eğer nişanlınızdan emin değilseniz; onu yeterince sevmiyorsanız; onu yeterince hayatınızda istemiyorsanız ve en önemlisi ona güvenmiyor, saygı duymuyorsanız iste burada sıkıntı var. Bir kendinizle baş başa kalıp düşünün.
Konu açılalı 6 yıl olmuş bence konu sahibi şuan evlenmiş hatta yaklaşık 4-5 yaşlarında da çocuğu vardır :D

Benim iki yorumum var.
1.Yorumum Eğer ev işi, rutin korkusu vb ise bunlar atlatılır. Daha ev sorumluluğuna tam alışamadınız normaldir.

2.Yorumum Eğer nişanlınızdan emin değilseniz; onu yeterince sevmiyorsanız; onu yeterince hayatınızda istemiyorsanız ve en önemlisi ona güvenmiyor, saygı duymuyorsanız iste burada sıkıntı var. Bir kendinizle baş başa kalıp düşünün.

Canım arkadaş evlenmiş hatta çok mutluymuş çocuğu bile var 6 sene olmuş 😂😂

• Komik
Reactions: 000
Evlenen arkadaşlar lütfen yardım.. Düğün tarihimiz belli, gelinliğim dikiliyor, eşyalarımızı aldık v.s. Herşey iyi güzel son zamanlarda bu kararsızlık beni yiyip bitiriyor. "Yanlış mı yapıyorum, doğru karar mı" canım hiçbirşey yapmak istemiyor, onun yanındayken herşey güzeldi şimdi uzak durmak yalnız kalmak istiyorum. Her hareketi gözüme batıyor sanki. Sürekli sinirleniyorum. Bi de yakın zamanda başka bir şehire atandığım için ailemden de uzağım.evimizde ben kalıyorum şimdilik. Evlenmeden ev sorumluluğum başlamış oldu. İşten dön yemek yap temizlik . Hep aynı döngü. Ot gibi yaşamaya başladm sanki. Herşey çok sıkıcı geliyo, evlenmeden böyleyse diyorum evlilik tam monotonluk mu olacak:KK43:
Evlilik korkusu sarmış belli ki heyecanlı bi hayat istiyorsanız tercihlerinizi ona göre yapmalıydınız durağanlık herkese uygun olmayabilir

Valla evlilik ztn monotonluktur bir süre sonra. Ayrıca evlenmesen bile.bi gün ailenden ayrılıp kendi yemeğini temizliğini mecbur yapicn onu evliliğe yorma. Kendi evi olunca daha hevesli olur insan yeni takımlar fln öyle düşün:) tek basinsysan da yemek yapma her seferinde
O insanla ömür boyu olcagini dusunemiyosan belki sevmiyosundur

Tarine bi baksaydiniz.Atı alan Üsküdar'ı gecmis.Kadin cocuk yapmış 😃

Evlenen arkadaşlar lütfen yardım.. Düğün tarihimiz belli, gelinliğim dikiliyor, eşyalarımızı aldık v.s. Herşey iyi güzel son zamanlarda bu kararsızlık beni yiyip bitiriyor. "Yanlış mı yapıyorum, doğru karar mı" canım hiçbirşey yapmak istemiyor, onun yanındayken herşey güzeldi şimdi uzak durmak yalnız kalmak istiyorum. Her hareketi gözüme batıyor sanki. Sürekli sinirleniyorum. Bi de yakın zamanda başka bir şehire atandığım için ailemden de uzağım.evimizde ben kalıyorum şimdilik. Evlenmeden ev sorumluluğum başlamış oldu. İşten dön yemek yap temizlik . Hep aynı döngü. Ot gibi yaşamaya başladm sanki. Herşey çok sıkıcı geliyo, evlenmeden böyleyse diyorum evlilik tam monotonluk mu olacak:(

Imzayi atana kadar acaba vazgeçsem mi diye düşünüyordum normal biraz korkular heyecanların onu ne geçiyor ne yazık ki 😂 evlenince devam ediyor bi süre sonra geçiyor he monoton evet ne yazık ki hayat şartları biraz zorluyor yeterki kararlı olun herşey gelip geçici

Bu mesajı tesadüf olarak gördüm sitede hâlâ aksifsiniz acaba kararınızdan hiç pişman olduğunuz oldu mu?
İyi ki evlenmemişim diyorumm. Asla bana göre değildi asla. Sevmiyor muşum onu.. Bana güzel davranışına bağlanmışım. İyi bir insan diye evlenseydim kesinlikle boşanmıştım.. İçinde bulunduğun ilişki sana kafesteymişsin gibi hissettirmemeli. Zaten seviyorsan böyle de hissetmezsin..

Back
X