Düğününüz için Araç kiralama(şoförlü-şoförsüz)

ShoPaHoLiC06

Reklamcılık mezunu ama Pastane sahibi:)
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2010
138
2
116
37
Ankara, Balıkesir/Edremit, Çanakkale ve Kıbrıs/Lefkoşa/Gazimağusa 'da olmak üzere şubelere ayrılmış araba kiralama şirketi.Güvenilir ve dürüst şirket.Düğünler için de şoförlü veya şoförsüz araç kiralayabiliyorsunuz.Bmw den Audi'ye kadar lüks araçlar mevcut.. şirketin kıbrıs sayfası aktif şu anda.tr sitesi yapımda diye gözüküyor.onu da ilerde görebiliriz.biz ankara da düğün için kiraladık ve çok memnun kalmıştık.arabanın siyah olması da ayrı bi gösterişti kuzenim için.foto ekleyemiyorum.yoksa göstericektim.şirketin adı vis rent a car . google da yazarsanız çıkar.yardımcı olduysam ne mutluu banaa :)

Son düzenleme:
shopaholic06 teşekkürler ve İzmir'de varmı bu tarz bildiğin yer peki?

ilgin için çok sağol tatlım, acil değil ama seneye inş. nasipse :) o zaman için şimdiden böyle bir ön bilgi edinmek istedim. Bahsettiğin şirketin dediğin gibi tr olanı göremedim ama kıbrıs sayfasını inceledim. İzmir'de böyle güvenilir ve vıp araç olan biryer gerekecek işte seneye. Nereyi önerebilirsin bu anlamda? Ben audi A5 düşünüyorum.

cnm o arabyı izmrde bulablceğinden pek emn değilim :S izmrde öle vıp arç kralık veren bi yer sanmyrum ki olsn.ama yeni açılan oldysa son zamanlarda onu blemem..senye kadr umarım açılır olmasa..düğün için mi lazımdı yksa cnm hihoyyyt

Cnm bnm dgunun icn smdiden tbrk ederm. Dgunune yakin arba telasn olursa syle. Elmden geldgnce yrdm edeblirim cnm. Tlfnlrini faln verirm.smdiden arstrma yapmya baslmk lazim. Olmdi bu srketin ankra burosyla knsun. Uygn olrsa ordn kiralayin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…