Dügününüz icin belki fikir olur

Duygu hanım merhaba, mekan gerçekten harika çok iyi bir seçim.bende Eylül 2012 de düğün yapmayı düşünüyorum muhakkak erken rezarvasyon yapmamız gerekir ne kadar süre önce yapmamız lazım ayrıca orgazisazyon için ne kadar ödeme yapıyoruz neler dahil ? son bir sorum daha olacak ben kokteyl yapmak istiyorum kokteyl fiyatı hakkında bilginiz varmı? yardımcı olursanız çok mutlu olurum şimdiden teşekkürler..Ayrıca bir ömür boyu mutluluklar :)

Merhaba cnm kusura bakma yeni gördüm sorularini😄 erken rezervasyon gerekli cnm biz 6 ay öncesinden yaptik sözlesmemizi.. Kokteyl fiyatini bilmiyorum cnm bizim dügünümüz yemekli olmustu

Merhabalar,ben 2012 Eylülde düğün yapacağım fenerbehçe tcdd yollarında yapmayı düşünüyorum,gördüğüm kadarıyla sizin düğününüzün organizasyonu çok hoş olmuş.Ben kokteyl tarzında istiyorum aparatif bişeyler falan.maliyet olarak ne kadar biliyor musunuz? kişi başı 40 tl yazmışsınız kokteyl de aynı mı?Ortamın atmosferi eğlencesi hizmeti nasıl dı ? ayrıca mekanı ne kadar zman önce tutmmız gerekli bana yardımcı olursanız çok mutlu olurum :)

Merhaba öncelikle hayirli olsun.. kokteyl olursa fiyati nasil olur bilemiyorum canim.. bizimki yemekli olmustu.. sormakta yarar var ama.. ortam cok güzeldi arkanda deniz cok güzel bi ortam... ama deniz kenari oldugu icin ilk bastan baya bi rüzgar falan vardi bizim dügünde... yani misafirlerin yaninda mutlaka üstüne alabilmeleri icin bisey olmasi gerek..
biz 6 ay öncesinden yapmistik sözlesmemizi.. dügünden önce mutlaka ayriyetten organizasiyonu yapan firmaya görüsüyorsun.. kadiköyde yeri var oraya gittik biz.. dekorasyonun rengini, gelin yolunu, canlimi cansizmi cicekler, yuvarlak masami herseyi detayli sekilde konusuyosun.. istersen orda liste yapiyosun misafirlerin hangi masalarda oturmasini istedigin gibi plan yapiyosun.. bazi seyler artiya giriyo ozaman canim.. mesela canli cicek istersen süslemeler icin arti fiyat.. yuvarlak masalar arti fiyat.. o sekilde oluyor.. ondan sonra pasta yapan firmaya gidiyosun ordan pastayi seciyosun... müzik yapicak olan dj yle görüsüyorsun giris müzigi, cicek atma müzigi, pasta kesilirken ne müzik calsin falan..
aklima baska bisey gelmiyo.. bilmek istedigin baska bisey olursa yaz bana canim

cok güzel mekan benimde burda düğünüm olucak dışardan fotografcı kabul etmiyoruz dediler nasıl izin aldınız

merhaba cnm vallah izin almadik ama onlarda almiyoruz dedi. Deselerdi zaten kabul etmezdim cünkü oranin fotografcisi kaliteli degildi. Benim dügün hikaye cekimim oldu ve fotografcim cekti mekanida bizide ama dedigim gibi ne onlar belirtti istemiyoruz diye ne ben sordum

Eki Görüntüle 453746 $DSC01344.webp

arkadaşlar böyle bir mekana , böyle bir nikah şekeri olmalııı, size göstermek istedimmmm, mekan harikaaa, nikah şekerleride muhteşemmm

merhaba duygu hanım, bende 2013 gelini olcam inşallah. mayıs haziran ayı gibi.şimdiden mekan bakmaya başladık. birkaç gündür de tcdd tesislerine bakıyorum. geçrketen hoşuma gitti. yemek ve servis konusunda iyiler miydi sizce?

merhaba duygu hanım, bende 2013 gelini olcam inşallah. mayıs haziran ayı gibi.şimdiden mekan bakmaya başladık. birkaç gündür de tcdd tesislerine bakıyorum. geçrketen hoşuma gitti. yemek ve servis konusunda iyiler miydi sizce?

Merhaba cnm öncelikle hayirli ugurlu olsun allahim tez gecirsin zamani :-)
Yemek servisi ve personelden yana sorun olmadi hersey güzel gecti fakat dj den acikcasi memnun kalmadik. Esim müzik konusunda pek ilgilenmedi nasil olsa isini bilir diye ona biraktik sadece dans müziklerini sectik. Dj sagolsun eglendiremedi pek müzikler yarida kesildi, karisik yapti mesela tam halay cekilirken birden atiyorum misket havasina gecti. Bizim ailelere göre biraz lüks kacti belkide ondandir bilemiyorum ama memnun kalmadik cnm. Dj tutacaksaniz mutlaka konusun. Hee bide sizi orada yönlediren kimse olmayabilir. Ne bilim yemek gelicek yada taki icin falan benim bildigim dj anons yapar ama oda yoktu. Ilk danstan sonra biz sap gibi ortada kaldik ne yapicagimizi bilemedik. Detaylara takilma derler ya dügün konusunda mutlaka takil cnm. Herseyi detayli bir sekilde konus müziginden tut organizasyonuna

Back
X