• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan Diyeti için bugün start verdim :))

wayhtmco

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2008
15
0
86
İstanbul
Herkese Selam..
Uzun aradan sonra bugün forum a birşeyler yazabiliyorum. :54:
Bu uzun aralık için herkesten özür diliyorum.Daha önce diyetisyen yardımı ile verdiğim 17 kiloyu hiç zorlanmadan geri aldım.Artık eskisinden daha da kilo almış olarak karşınızdayım :43::43:
Bu sefer sizin de desteğinizle Dukan a bugün itibariyle başladım.Benim gibi kilo verme konusunda sorun yaşayan ve birilerinin desteğine ihtiyacı olan herkesi bekliyorum.Birlikten kuvvet doğar diyorum..
Umarım bu sefer güzel bir sonuç olur.Lütfen desteklerinizi ve paylaşımlarınızı esirgemeyin..
Birlikten kuvvet doğar diyorum ve bugün itibariyle her öğün yediklerimi,diyette yaşadığım sıkıntıları ve sonuçları vs sizlerle paylaşıyor olacağım..
Hepinize sevgiler..:kkk:

Herkese tekrar merhaba ,

sabah ilk olarak tartıldım. Utanarak 98.1 kg olduğumu söyleyebilirim.:17:
İlk birkaç gün midemde küçükme olması için ve diyete adapte olabilmek için kendimi azıcık zorlayacağım..
ilk öğün olarak sabah 8 de 1 bardak yağsız süt içtim.Bu koca beden bu saate kadar aç durmakta zorlandı tabii.Mecbur açlığımı baştırabilmek için az şekerli türk kahvesi içtim.Uzun zamandır bugün başlayacağım yarın başlayacağım diyip bir türlü başlayamadığım için bugün biraz hazırlıksızım.Öğünlerde neler yediğimi düzenli bir şekilde yazmaya devam edeceğim..Desteklerinizi esirgemeyin.hepinize sevgiler:16:

Dukana başladım demişsiniz peki dukanda yulaf kepeği yiyin diyor onu nasıl temin ettin çünkü yulaf kepeği önemli bir nokta ben dukan denemiycem şimdilik ama benim diyet işe yaramazsa veya zorlanma dönemine girersem dukan yapmayı düşünüyorum ilk evrede karbonhidratı yani ekmeği kesmek zor olur die düşünüyorum ama dediğim gibi ilerki evrelerde dukana geçiş yapabilirim
Diyetinizde kolaylık ve başarılar diliyorum

Dukana başladım demişsiniz peki dukanda yulaf kepeği yiyin diyor onu nasıl temin ettin çünkü yulaf kepeği önemli bir nokta ben dukan denemiycem şimdilik ama benim diyet işe yaramazsa veya zorlanma dönemine girersem dukan yapmayı düşünüyorum ilk evrede karbonhidratı yani ekmeği kesmek zor olur die düşünüyorum ama dediğim gibi ilerki evrelerde dukana geçiş yapabilirim
Diyetinizde kolaylık ve başarılar diliyorum

Yulaf kepeğini migrostan aldım ben.bütün aktarlarda da satılıyor.tek başına lezzetsiz birşey.ancak omlete falan eklenince ekmeğin sağladığı tokluğu sağlıyor.daha önce diyetisyene giderken bir dönem tüketmiştim. sizinde diyetinizde kolaylık ve başarılar diliyorum :13:

aynen bende 68 lerden 59 a düşmüştüm bi müddet böyle kaldıktan sonra tekrar kilo almaya başladım ve su an 78 civarıyım önerilerinizle bana da yardımcı olun lütfennn

merhaba arkadaşlar ,
az önce öğle yemeğimi yedim.tavuk ızgara ve yanında 1 kase yoğurt..ara öğün yemediğim için çok acıkmıştım.bir çırpıda bitiriverdim yemeğimi :)) sonrada bir hüzün çöktü resmen..alışmışız tepeleme tabaklara çok çabuk bitti o yüzden ..ama şuan doyma durumundaan dolayı oldukça mutluyum..allah kimseyi açlıkla terbiye etmesin

aynen bende 68 lerden 59 a düşmüştüm bi müddet böyle kaldıktan sonra tekrar kilo almaya başladım ve su an 78 civarıyım önerilerinizle bana da yardımcı olun lütfennn

elbette yardımcı olmaya çalışırım.henüz geç kalmış sayılmazsın bende bugün başladım.birbirimize destek olup buradan o hayattan soğutan kilolardan birlikte kurtulabiliriz.:46:

merhaba suanda aclık hıssınden dolayı 1 kase yogurt yiyorum.normalde bu saatte ofisinden altında bulunan pastaneden gelen misss gibi kokulara yenik düşüp kurabiyeleri götürürdüm:20::20:..ama istekliyim.bu sefer şeytana uymayacağım :47: .. artık etek ve elbise giyenlere hayranlıkla bakmak istemiyorum.bende giymek istiyorum...inşallahhhh bu son diyetim olur ve zafere ulasırım..

bende dün dukana başladım. hali hazırda 70 kiloyum doğumdan evvel 55 dim :( kadınlar kulübünü uzun zamandır okuyorum fakat bugün üye oldum. hepimize kolaylıklar diliyorum. umarım hayalini kurduğumuz fit günlere biran önce kavuşuruz.

bende dün dukana başladım. hali hazırda 70 kiloyum doğumdan evvel 55 dim :( kadınlar kulübünü uzun zamandır okuyorum fakat bugün üye oldum. hepimize kolaylıklar diliyorum. umarım hayalini kurduğumuz fit günlere biran önce kavuşuruz.

merhaba sunshine
umarım hepimiz en kısa zamanda istediğimiz kiloya ulaşır ve o kiloda kalırız..savaşında başarılar dilerim.haberlerini bekliyorum.. :34:

Ben bu diyete 2 kasımda 75 kilo ile başladım.Şu anda 58.5 kiloyum.Çok fazla zorlanmadanda kiloyu verdim sayılır.Üstelik ben çok fazla et seven biri olmamama rağmen bu kiloyu verebildi isem herkes verir diyorum.
İnşallah hepiniz biraz sabır ve gayretle istediğiniz kiloya düşeceksiniz.Asla pes etmeyin.Ben 57 58 kilo hedeflemiştim.Hedefime ulaştım gibi birşey.Şu an belkide en zor kısımlarından biri olan kiloyu sabitlemeye geldi.Temmuz ayına kadar güçlendirme yaparak kilomu sabitleyeceğim arkadaşlar
Hepinize bol bol eksili günler

yrn dukana başlıyorum gün atak hesapladı ama ben hesaplanandan daha fazla kilo vermek istiyorum, hadi bakalım hep beraber vercez kiloları:)

Hosgeldin wayhtmco :)umarim diledigin kiloya en saglikli bicimde ulasirsin. Kararlisin baya okidugum kadariyla ne guzel:) yediklerini ve diyetinkl ilgili diger hususlari foruma yazmak motive ediyor. Diyeti bozan kacamaklarimizi yazarken sucluluk duyuyoruz tabi biraz :D

elbette yardımcı olmaya çalışırım.henüz geç kalmış sayılmazsın bende bugün başladım.birbirimize destek olup buradan o hayattan soğutan kilolardan birlikte kurtulabiliriz.:46:
hem de nasıl soğutuyor canım bir bilsen ama hırslıyım asırı derecede 1 bucuk haftadır yapıyorum ve gecen 2 gundur resmen iradem sınanıyor arkadaslarm gözmün önünde tavuklu döner yedi bitanesi bana sırf yiyim de diyetim bozulsun dye ısmarlamaya filan kalkıştı hiç bişeklde bozmadm ama ağzmn suyu akmadı desem yalan olur her gun yarım saat yürüyorum aayrıca da umarım sende cok bşarılı olursun tatlım bol şans :))

bende 4. haftamdayim dukanla 4 kilo verdim, benim en büyük sorunum yumurta yiyemiyor olmam, Allahtan yogurt ürünlerini cok seviyorumda zorlanmiyorum bol eksili günler diliyorum arkadaslar

Herkese Selam..
Uzun aradan sonra bugün forum a birşeyler yazabiliyorum. :54:
Bu uzun aralık için herkesten özür diliyorum.Daha önce diyetisyen yardımı ile verdiğim 17 kiloyu hiç zorlanmadan geri aldım.Artık eskisinden daha da kilo almış olarak karşınızdayım :43::43:
Bu sefer sizin de desteğinizle Dukan a bugün itibariyle başladım.Benim gibi kilo verme konusunda sorun yaşayan ve birilerinin desteğine ihtiyacı olan herkesi bekliyorum.Birlikten kuvvet doğar diyorum..
Umarım bu sefer güzel bir sonuç olur.Lütfen desteklerinizi ve paylaşımlarınızı esirgemeyin..
Birlikten kuvvet doğar diyorum ve bugün itibariyle her öğün yediklerimi,diyette yaşadığım sıkıntıları ve sonuçları vs sizlerle paylaşıyor olacağım..
Hepinize sevgiler..:kkk:

Canmm Merhaba bende dun Dukan dıyeti kitabını aldım ama cıkamadım içinden acilen başlamalıyım diyorum:) berabeer başlasak gaze gelsek:))

merhaba,
öncelikle hepinize bol sabır diliyorum. ben hiç diyet yapamayan biriyim. dim.. doğumdan sonra 85 kilodan hiç veremedim yaklaşık 1 yıl sonra birdenbire 7 kilo verdim..ondan sonraki 1,5 sene hep 77 76 kilodaydım. hep diyete başladım 3 gün sonra bıraktım 1 kilo verip 3 kilo geri aldım..
dukanı hep duymuştum ama yapabileceğimi düşünmemiştim. 23 ocakta başladım 75 kiloydum. şu an tam 1 ay oldu 67 kiloyum.. ilk başta 4 kilo birden verdim sonra uzun süre değişmedi sonra tekrar indi. çok memnunum artık yaşam şekli gibi oldu benim için . çok tatlı severdim . geceleri uykudan kalkıp çikolata yerdim. şu an canım tatlı istemiyor çok isterse dukanella yapıp 1-2 lokma atıyorum ağzıma geçiyo..tabii bazen canım acayip abur cubur istiyo .. işte o zamanlar biraz zor geçiyo... hemen nescafe içiyorum. benim kurtarıcım nescafe.. tavsiye ederim. bir de siz çok aç kalıyosunuz gibi geldi bana.. ben her acıktığımda bir iki lokma yulaf kepeği ekmeği ağzıma atıp br sürü su içiyorum çok yemek yemişim gibi oluyo.

Back
X