• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dukan diyeti ile ilgili

Yulaf kepegi nerden buunabilir? Yurt disindayim burda aktar hic gormedim:50:
Ve evdemisin devamli? Yani evde olmamak isimi zorlastirir diye cekiniyorum dogrusu :31:
Vee eger bikmazsan benden daha cook soru sorabilirimm:17:
yulaf kepeğini ben realden alıyorum. ama internetten de rahatlıkla bulabilirsin.
öğrenciyim canım bütün gün okulda olurdum yanında bol bol saklama kabı gezdirmen gerekicek:) ben tavuk haşlardım ya da kurabiye yapardım ya da dukan muhallebi yapar yanımda götürürdüm.. cafeye falan gittiğimde de salata yerdim "yağ sos mısır turşu meksika fasülyesi olmasın" derdim tam da dukana uygun bir salata yemiş olurdum. ton balıklı , tavuklu, etli salata uygundur.
istediğin kadar soru sorabilirsin :16:

yulaf kepeğini ben realden alıyorum. ama internetten de rahatlıkla bulabilirsin.
öğrenciyim canım bütün gün okulda olurdum yanında bol bol saklama kabı gezdirmen gerekicek:) ben tavuk haşlardım ya da kurabiye yapardım ya da dukan muhallebi yapar yanımda götürürdüm.. cafeye falan gittiğimde de salata yerdim "yağ sos mısır turşu meksika fasülyesi olmasın" derdim tam da dukana uygun bir salata yemiş olurdum. ton balıklı , tavuklu, etli salata uygundur.
istediğin kadar soru sorabilirsin :16:

Cook sagolll:54:
Ben dukanin sitesinden o dedigin testi yaptirdim gecen gun bana 3 gun atak 70 gun seyir 100 gunde koruma donemi cikti.. en zor donem hangisi acaba? bide diyelim istedigimiz kiloya vardik ozaman nolucak hep boylemi devam edicez

Cook sagolll:54:
Ben dukanin sitesinden o dedigin testi yaptirdim gecen gun bana 3 gun atak 70 gun seyir 100 gunde koruma donemi cikti.. en zor donem hangisi acaba? bide diyelim istedigimiz kiloya vardik ozaman nolucak hep boylemi devam edicez
o 70 günün sonunda dilediğin kiloya inmiş olacaksın. 100 gün de o kiloyu korumak için. hayat boyu haftada 1 gün atak yapılacak, her gün 3 yemek kaşığı yulaf kepeği yenecek, diyetin sonrası böyle.
en zoru atak'tır bana göre. seyirde yine sebzeler var :3:

o 70 günün sonunda dilediğin kiloya inmiş olacaksın. 100 gün de o kiloyu korumak için. hayat boyu haftada 1 gün atak yapılacak, her gün 3 yemek kaşığı yulaf kepeği yenecek, diyetin sonrası böyle.
en zoru atak'tır bana göre. seyirde yine sebzeler var :3:

Bikac gundur bu diyeti kafama takmis durumdayim ve esim bunu yanlis buluyor.. Neden sporla ve yediklerine dikkat ederek kilo vermek duruken boyle sagliksiz yollari dsunuyorsun diyo ve hep kafami karistiriyoo:51:

Neyse canim daha fazla soru sormicam simdilik cok ama cok sogal usenmeden bir birr cevapladin :54::54:

Back
X