Dukan dıyetı yapan varmı aranızda

DUKAN diyeti yapipta iyi sonuc alan varmiii arti... geri kilo aldilarmi

2 kasımdan beri ben yapıyorum.Şu an 65 kiloyum 74 kilo ile başladım.Eğer kurallara uyarsak vermeyiz gibi geliyor.Kiloyu verince hemen eskiye dönmemeli çünkü.Ben 60 kilo fedefliyorum yani haziran ayına kadar dikkat etmem lazımmış.Umarım almam bakalım.Yaşayıp görecez

daha kisa 2 gün atal evresi cikiyor ocak 24 e kadar sürecek benimki... bakalim ama yeme sekli degisiyor tamamen insanin suana kadar 1,5 kilo verdim.... 61 kiloydum simdi 59,2 ....... bakalim 57 olsam yeterli olacak.... siddetle canim yaptigim yulaf keüegini üzerine bak veya nutella sürmek istyorum yaaa.... sadece seker ariyorum..... baska birsey degil.... günde 1 tane 1,8 meyveli yogurt yiyiyorumda biraz bastiriyor seker ihtiyacimi oda atak evresinde varmiydi bilmiyorum ama yiyorum vala yoksa ölürüm gibi.. basim nasil dönüyor.. bakalim .. benim sürem az kisa zamanda bitecek.... ama o kiloya ulasirmiyim bilmiyorum...

daha kisa 2 gün atal evresi cikiyor ocak 24 e kadar sürecek benimki... bakalim ama yeme sekli degisiyor tamamen insanin suana kadar 1,5 kilo verdim.... 61 kiloydum simdi 59,2 ....... bakalim 57 olsam yeterli olacak.... siddetle canim yaptigim yulaf keüegini üzerine bak veya nutella sürmek istyorum yaaa.... sadece seker ariyorum..... baska birsey degil.... günde 1 tane 1,8 meyveli yogurt yiyiyorumda biraz bastiriyor seker ihtiyacimi oda atak evresinde varmiydi bilmiyorum ama yiyorum vala yoksa ölürüm gibi.. basim nasil dönüyor.. bakalim .. benim sürem az kisa zamanda bitecek.... ama o kiloya ulasirmiyim bilmiyorum...

Sizin vereceğiniz kilo azmış.O nedenle zorlanmazsınız.Benim 57 kiloya inmam lazımmış.Ben 60 kilo diyordum ama.Benim yolum daha uzun.İnşallah dahana bilirim.Ama bu diyeette yüzde çökme yok.Bunun yanında verdiğin kilodan daha fazla vermiş duruyorsunuz.Çünkü verilen kilolar kas değil yağ

Back
X