Dukan diyetim! yayyy!

Alexandra00

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Şubat 2013
231
68
98
Merhaba kızlar!

Ben yurtdışında okuyan bir öğrenciyim. Dukan diyetine başlama kararı aldım birkaç gün önce ve bugun basladım. Ama bir sorunum var yulaf kepeği bulamadım elimde tek olan sey yulaf ezmesi bende onunla tarifler yapıcam. Biliyorum cok arastırdım ingilizce olarak da arastırdım yulaf kepegı yerıne yulaf ezmesı olmaz ama ne yapalım ben bu sekılde yapıcam bu diyeti. Bu yuzden bu gunluge katılmak ıstedım cunku yulaf kepegi yerine yulaf ezmesi kullandıgım dıyetın sonuclarını sızınle paylasmak ıstıyorum. Suan kahvaltımı yapıyorum, yulaf ezmeli yogurtlu yumurta:

tarifi:
1 yumurta
1,5 kasık yulaf kepegi veya ezmesi
1 kasık yagsız yogurt
biraz tuz, maydonoz, karabiber
ve bir damla sıvı yag

Sıvı yag bır damla damlatıp pecete ile yediriyorum tavaya guzelce yayıyoruz. Sonra cırptıgımız bu karısımı pısırıyoruz. Istenırse uzerıne beyaz peynır rendeleyeblırsınız ben oyle yaptım on numara oldu! :)

Bana dukan diyeti hakkında verebilceğiniz tavsiyeler nedir? Ben 5 gun atak evresi uygulıcam. Bugun ıse oglen yogurt aksam ızgara tavuk yemeyı planlıyorum yogurtla. Bakalım ılk gun nası olucak ve 30 dk hergun olmasada haftanın 3 gunu yuruyorum. Kopegımı gezdirdiğim zamanı saymıyorum gunde 2 -3 kezde onu ındırıyorum gezdırıorum parkta malum tuvalet :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…