Evlendikten sonra hareketsizlikten ve misafirliklerde yediğim lezzetli ikramlardan dolayı ben bir senede 58 den 66 ya çıkmışım
bu arada boy 165 bacaklar kollar kalınlaştı göbek büyüdü. hatta hamile misin diye soruyorlardı. kısacası artık eski güzel fiziğimi yitiriyordum yavaş yavaş. sonra kendimce uğraşlar yaptım, koştum, yürüdüm, bitki çayları, elma sirkeleri, form ürünleri ama sonuç hüsran tartı bir türlü inmiyordu öyle olunca umutsuzluğum artıyordu
dukanı daha önce arastırmıştım zaten bi sabah kalktım ve direkt
uygulamaya konuldum. yemeklerimi ayrı yapmak evet biraz uğraştırdı ama sonuçta hiç aç kalmadım ve bugün tam bir ay oldu 66 olan ben bugün sabah 61.3 ile uyandım. mutluyum gerçekten. değişimi herkes farkediyo, daha önce böyle iyisin diyenler inceliğimi görünce şaşkınlıktan konuşamıyor. eşiminde beni şimdi daha çok beğendiği herhalinden belli
evet giden 5 kilo ama daha fazlaymış gibi bende büyük bi değişim oluştu. protein+spor kaslarımı belirginleştirdi. bi 4 kilom daha var ama bu kadar az kilo için kendimi yormayıp DUKAN EKPRESS e geçiyorum.. nişastalar meyveler, ödül öğünleri var oluşu beni cezvetti diyebilirim. bakalım bu şekilde kaça düşücem. Yiye yiye kilo verilen başka bi yöntem duymadım ben. Dukan bence diyet değil sağlıklı beslenme, hayatınızdan zararlıları çıkarıp yararlı yiyecekleri sınırsız tüketmenizi sağlıyor, daha ne olsun. düşünenlere tavsiye ederim.EKPRESS sonuçlarımıda merak edenler için yazarım yine buraya