dukan günlüğüm:)

hzlvlkn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
173
0
16
35
İstanbul
tavsiye üzerine dukan diyetine başladım hafta basında aç karna 68 kıloydum suan dıyetın 4.gunundeyim ac karna 65 kıloyummm yulaf kepegını mutlaka tuketmenız gerek bir gun ıcıne tarcın ve tatlandıırıcı ekleyıp kek yaptım birgun krep yapıp ıcıne peynır rendeleyıp sardım yedım secenek cok bırcok sey uydurabılıyorsunuz.cay kahve zero ıcmek serbest hıc zorlamıyor ınsanı .ve cok saglıklı bır sekılde verıgımı dusunuyorum nasıl dersenızkı .arada olurda bır gunluk uzuntuden cokerız halbukı 2 kılo anca vermısızdır ama hemen ıncecık gorunuverırız suan 3kıloya ragmen oyle bı belırgınlık yok sadece gobekcık yaglarımın erıdıgını hıssedıyorum

ayrıca bırcok kısıden okudugum kadarıyla yemek yememısler resmen.bır kere bu dukana aykırı.
sabahları mutlaka haslanmıs yumurta ve peynır yıyorum yanına koca bı bardak lattem [ 2 sı 1 arada nescafeyı alıp bır bardaga 4 poset bosaltıyorum tatlandırıcı ve vanılya aroması eklıyorum buzluk kalıbına koyup donduruyorum hergun bır bardak yagsız sutume bır kalıp harıka oluyor) sonracıgma oglen tavuk corbamı ıcıyorum o arada mutlaka sut ıcmıs oluyorum peynır yıyorum aksama tavugu ya fırına atıyorum ya haslıyorum ya kofte yapıyorum boool su 4 gunde 1 lt lıght sut ve 1 kg lıght yogurt bıtırdımm bıle .aksamlarıda aılemle oturup cayımıda ıcıyorum canım tatlı cekerse yulaf kepegımı tatlı olarak degerlendırıyorum .baya yıyorum yanı ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…