dukan günlüğüm:)

hzlvlkn

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
173
0
16
35
İstanbul
tavsiye üzerine dukan diyetine başladım hafta basında aç karna 68 kıloydum suan dıyetın 4.gunundeyim ac karna 65 kıloyummm:52::52: yulaf kepegını mutlaka tuketmenız gerek bir gun ıcıne tarcın ve tatlandıırıcı ekleyıp kek yaptım birgun krep yapıp ıcıne peynır rendeleyıp sardım yedım :D secenek cok bırcok sey uydurabılıyorsunuz.cay kahve zero ıcmek serbest hıc zorlamıyor ınsanı .ve cok saglıklı bır sekılde verıgımı dusunuyorum nasıl dersenızkı .arada olurda bır gunluk uzuntuden cokerız halbukı 2 kılo anca vermısızdır ama hemen ıncecık gorunuverırız :1: suan 3kıloya ragmen oyle bı belırgınlık yok sadece gobekcık yaglarımın erıdıgını hıssedıyorum :21:

ayrıca bırcok kısıden okudugum kadarıyla yemek yememısler resmen.bır kere bu dukana aykırı.
sabahları mutlaka haslanmıs yumurta ve peynır yıyorum yanına koca bı bardak lattem :D [ 2 sı 1 arada nescafeyı alıp bır bardaga 4 poset bosaltıyorum tatlandırıcı ve vanılya aroması eklıyorum buzluk kalıbına koyup donduruyorum hergun bır bardak yagsız sutume bır kalıp harıka oluyor) sonracıgma oglen tavuk corbamı ıcıyorum o arada mutlaka sut ıcmıs oluyorum peynır yıyorum aksama tavugu ya fırına atıyorum ya haslıyorum ya kofte yapıyorum boool su :D 4 gunde 1 lt lıght sut ve 1 kg lıght yogurt bıtırdımm bıle .aksamlarıda aılemle oturup cayımıda ıcıyorum canım tatlı cekerse yulaf kepegımı tatlı olarak degerlendırıyorum .baya yıyorum yanı ben :1:

Back