Arkadaşlar ilginiz için teşekkür ederim..Sizinde dediğiniz gibi çok zor kredi ile bir iş yeri açmak..Sermayem yok, keşke olsaydı daha rahat olurdu..Küçük bir dükkanla başlamak istiyorum..Bunun sermayeside nereden baksan 7000 tl.. Dün öğleden sonra banka ile görüşmeye gittim..Lise mezunu olanlara 5000 tl veriyorlar.Daha üstünü veremiyorlarmış banada en fazla 7000tl lazım.Tam bankadayken o sırada esnaf ve sanatkarlar derneğinin muhasebecisi geldi.. Sağolsun banka çalışanı onu çağırdı ve bana sana esnaflar odasından kredi alalım o senin için daha iyi dediler..açacağım yer küçük bir yer olacağı için eleman almayı düşünmüyorum..elektrik ve su gideri pek olmaz..Dükkan tam merkez yerde değil uzakda sayılmaz, anacadde dükkanın önünden geçiyor..mahalle olarak hiçmanifatura-tuhafiye yok genelde market,elektrikci, mobilyacı var, Birde ilköğretim okulu var...Kredi işi olurda ALLAH(c.c) yardımıyla da denemek istiyorum..Sizinde dediğiniz gibi ev yemekleri satan bir yer açmayıda düşündüm.. Hatta mantı salonu fakat onun resmi prosedürleri çok fazla gıda sektörüne girdiği için, ince eleyip sık dokuyorlar .. Yinede iyice düşünücem ..Eğer açarsamda ilk haberi sizler alacaksınız..ALLAH (c.c) hakkımızda hayırlısını versin....