- Emoji Skoru
- 423
- Puanlar
- 23
- Konu Sahibi Zamanmakinesi
-
Muhtemelen eşinizle aralarında birşey var,kızı bırakın eşinizi yakın takibe alın size soğuk eşinize bu kadar sıcak davranıyorsa heleki çocuğunuzu sevip güle oynaya coşuyorsa adama sorarlar bu kız bu cesareti kimden buluyor diye,neden bu kadar samimiyet kuruyor ne ara oluştu bu samimiyet,ben komşunun yanına gidecemde güle oynaya çocuğunu sevecemde cilvelenecem bak söylerken bile aşırı tuhaf oldu,ya aramızda bu samimiyeti destekleyecek bir sebep vardır yada ağır manyağımdır zaten adamda imalı bir hareket yapar delimidir nedir gibi bir bakış atar ikinciye uzak dururum,sizin eş mesafeyi koymamış hatta mesafeyi rafa kaldırmış.Alt katımızda dükkan var orda genç bir kız çalışıyor.Neyse bir defa aracın arkasındayım o beni görmedi 5 dakika boyunca eşime baktı araçta.Neyse her defasında bakıyor hem de çok fazla anlıyor insan.Bugün gene bakıyor film izler gibi.Yandaki amcada bakıyor arada galiba biraz dikkat çekiyoruz çünkü eşimle dönüşümlü oğluma bakıyoruz millet de diyor oo iyiler çalışkanlar tabi ne kadar zor olduğunu kimse bilmiyor.Neyse bugün oğlum eşimin kucağında bende arkadan geldim kadın bu defa güya oğluma gülüyor oynuyor oturduğu yerden ben de ya sabır dedim.Bilmiyorum sizce altında anlam aramalı mıyım ya da neler dönüyor.Rahatsız olduğumu nasıl belli edeyim.Ben tek olunca bakmıyor selam sabah yok zaten.Sizce meraktan mı yoksa altında anlam var mı?Sinir oldum gerçekten.
Komuşmuyor uzaktan.Eşimin peşinde diye düşünmedim hatta ne alaka dedim işi gücü yok buna mı bakacak dedim.Ama her defasında görüyorum yoksa 10 yıl düşünsem aklıma gelmez valla bir insan açık açık o kadar bakar mı dakikalarca belki de meraktan illa kötü anlam değil yaniMuhtemelen eşinizle aralarında birşey var,kızı bırakın eşinizi yakın takibe alın size soğuk eşinize bu kadar sıcak davranıyorsa heleki çocuğunuzu sevip güle oynaya coşuyorsa adama sorarlar bu kız bu cesareti kimden buluyor diye,neden bu kadar samimiyet kuruyor ne ara oluştu bu samimiyet,ben komşunun yanına gidecemde güle oynaya çocuğunu sevecemde cilvelenecem bak söylerken bile aşırı tuhaf oldu,ya aramızda bu samimiyeti destekleyecek bir sebep vardır yada ağır manyağımdır zaten adamda imalı bir hareket yapar delimidir nedir gibi bir bakış atar ikinciye uzak dururum,sizin eş mesafeyi koymamış hatta mesafeyi rafa kaldırmış.
Valla kim ne yapsın diyorum aksine aklıma da gelmez kıskanmam öyle çok vav değil ki ama kadın çok fazla yapıyor 3 5 umursamadım telefona bakıyor ya görür görmez indirip izliyorOff bütün kadınlar da sizin kocanızı hazırda bekliyor sanki. Tabi kocanızın dünden hazır olduğuyla ilgili şüpheleriniz varsa, böyle her kadının gözü kocamda mı diye düşünür durursunuz.
Ya ne alakası var hiç de öyle değilim kadın aşırı yapıyor belki de çok meraklı hatta ben araç kullanmayı öğreniyorum pür dikkat bakıyor stres yapıyorum tanımadığın birini selam sabah yok o kadar izlenmez iyi niyet olsa dahi film çevirmiyoruz her gün aynıkocanı kafese kapat çalmasınlar
eski konularını bilmesem inanacağım
Kocanızı elinizden almaz kimsr kocanız izin vermediği sürece ama dik dik ya da bomboş bakan insanlardan nefret ederim.Ya ne alakası var hiç de öyle değilim kadın aşırı yapıyor belki de çok meraklı hatta ben araç kullanmayı öğreniyorum pür dikkat bakıyor stres yapıyorum tanımadığın birini selam sabah yok o kadar izlenmez iyi niyet olsa dahi film çevirmiyoruz her gün aynı
Siz tatilde mayolu insanlarla aynı asansöre binmek istiyor diye kocanizdan şüphe eden üye değil misiniz?Valla kim ne yapsın diyorum aksine aklıma da gelmez kıskanmam öyle çok vav değil ki ama kadın çok fazla yapıyor 3 5 umursamadım telefona bakıyor ya görür görmez indirip izliyor
Üf tamam kardeşIyi ki bi koca bulabilmissin koruma tut.