• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dul adamlar

Evli ve cocuklu biriyle hayatini birlestirmeden once,bi degil bin kere dusunmek gerekir,cunku bu daha baska bi sorumluluk,herkes kaldiramaz bunu.....ve evleniyosanda sonradan sikayet etmeye hakkin yok,,,,,,,ama bana sorarsan ben evlenmezdim.....

sizden önceki eşinden çocuğu olan bi adamla evlenmek için çok düşünmek gerek.O çocuğu, olmamış çocuğunuzdan kıskanma ihtimaliniz yüksektir.Ne kadar geçmiş kapandı desede o çocuk geçmişle bir köprüdür.Böyle bir evlilik yapılacaksada çok fazla özveri gerekli.Bence zor bir evlilik olur...

SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM..??

SİZDEN EVVEL EVLENMİŞ VE BİR ÇOCUĞU OLAN ADAMLA EVLENİRMİYDİNİZ?

YA ÇOCUĞUNA DÜŞKÜNSE??

YA O ÇOCUK GEÇMİŞE BAĞLIYORSA?

YA SİZDEN EVVEL OLMUŞ ÇOCUĞU KENDİ OLMAMIŞ ÇOCUGUNUZDAN KISKANIRSANIZ?

YA SİZCE ZORMUDUR?

TŞKLER.:mymeka:

Kıskanç ve benmerkezci iseniz asla tavsiye etmem. Çünkü öncelikle çocuğu varsa bu sizin için sorun olur. Bir babanın evladını silmesi diye bir şey söz konusu olamaz. Tabiki o çocuk eski eşle bir köprü oluşturacaktır ki oluşturmalıdırlarda. Çocuk olduğu müddetçe boşanan anne ve babalar sık sık bir araya gelmelidirler.
Bir erkeğin çocuğuna düşkün olması sorun olmamalı ayrıca.
Birda siz şimdiden olmamış çocuğunuzdan bile kıskanıyorsanız bence hiççç evlenmeyin.

Arkadaşlar benim evlenmeye düşündüğüm bir erkek arkadaşımvar..
Fakatkafamı karıştıran ve midemi ağrıtan bir olayla karşı karşıyayım.
Erkek arkadaşımın önceki evlilğinden bir kızı var.kız eşinde.kızınıda ara sıra özlüyor.3 ayda bir görüyor.ama bazen bana kızım aklıma falan geldi dediğinde beynim dönüyor.rahatsız oluyorum ve bahsetmesinden nefret ediyorum.

Arkadaşlar sizce bu adamı bırakıp 0 el mi alsam ,ki var.ama sevmiyorum.mantık evliliğiolur.

Bu insanada çok alıştım.bırakmakta zor olur ama bu şekil çok kavga ederiz gibi geliyor.

Siz olsanız ne yapardınız?

Teşekkürler....
bu daha önce açtığınız konudan alıntı. bence o adamla evlenmeyin. bu duyguları yaşıyan bir kadının ne o çocuğa nede o adama hayrı olmaz.......http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/231662-ne-yapmak-lazim.html

her anne baba çocuğuna düşkündür,
anne babanın ayrı olması,çocuğa olan ilgiyi biraz daha arttırır,
ilk önce bunu kabullenmek gerek diye düşünüyorum...
ortada resmi hiçbirşey yokken,kıskanmaları,düşkünlükleri sorun edip,bunla düşünülüyorsa,
bence ciddi bir birlikteliğe girmek için acele etmemeli diyebilirim.
çocuğu olan,dul bir erkeğin çocuğuna düşkün olması kadar doğal birşey olamaz..
bu ilişkiye girecek bayanın bunu desteklemesi gerek...
kendi çocuğuyla ve eşinin eski çocuğu arasında kıskançlık gibi durumların olmaması
hem annenin hemde babanın tutumuna bağlı...
ortada bir çocuk varsa,eski eşle gerektiği zaman görüşmesi doğaldır...
görüşecektir de...
bu çocuğun bütün özel anlarında anne babasını bir arada görmek hakkıdır diye düşünüyorum...
tabi herkes yerine ve durumuna göre davrandığı sürece...
bence zor değildir...benim tanıdığım bir kaç kişi bu durumda evlendi ve
çokta güzel idare edebiliyor...çocuğa yaklaşım,eşe yaklaşım çok çok önemli...
sevgiler...

Siz bu mantıkla ve kafanızdaki soru işretleri ile bu evliliği yaparsanız hem mutsuz olacak,hem de mutsuz edeceksiniz
Daha çocuğu içinize sindirememişsiniz ki evleneceğiniz adamın
Yapmayın arkadaşım böyle bir evlilik
Sağlıksız olacak..

Çocuğuna düşkün adam iyidir. sizin çocuğunuz olduğunda da tecrubeli,ilgili bir baba olur. bekâr, çocuksuz erkekler mükemmel, böyle evliliklerde toz pembe mi sanki. ama çocuğa ilgisini kıskanıyorsanız sorun yaşarsınız.

Siz bu evliliğe hazır değilsiniz çocuğu olan bir adam hayatı boyunca o çocuğuna elbette ki bağlı kalacaktır öyle de olması gerekir. Siz ona destek olup çocuğunu da kabullenip sevebileceğinize inanmıyorsunuz bu evlilik bir hata olur, tekrar düşünün derim

Arkadaşlar benim evlenmeye düşündüğüm bir erkek arkadaşımvar..
Fakatkafamı karıştıran ve midemi ağrıtan bir olayla karşı karşıyayım.
Erkek arkadaşımın önceki evlilğinden bir kızı var.kız eşinde.kızınıda ara sıra özlüyor.3 ayda bir görüyor.ama bazen bana kızım aklıma falan geldi dediğinde beynim dönüyor.rahatsız oluyorum ve bahsetmesinden nefret ediyorum.

Arkadaşlar sizce bu adamı bırakıp 0 el mi alsam ,ki var.ama sevmiyorum.mantık evliliğiolur.

Bu insanada çok alıştım.bırakmakta zor olur ama bu şekil çok kavga ederiz gibi geliyor.

Siz olsanız ne yapardınız?

Teşekkürler....
bu daha önce açtığınız konudan alıntı. bence o adamla evlenmeyin. bu duyguları yaşıyan bir kadının ne o çocuğa nede o adama hayrı olmaz.......http://www.kadinlarkulubu.com/bir-derdim-var/231662-ne-yapmak-lazim.html

Eh yani ne diyeceğimi biliyorum ama yazamıyorum. Pesssss diyeyim bari.

Daha once ki konuya da yazmistim

Ne diye o çocugu kiskaniyorsunuz ki ya ? "çocugundan bahsedince beynim donuyor"...bu sizin cumleniz...
Allah askina, soyle bir dusunseniz, inanin ki bu evliligi kaldiramazsiniz, o adama da yazik olacak
Neyse ...

Tabiki sorunları olur. En çokta evlemiş boşanmış bir adamla evlenipte sonradan eski eşini yada adamın çocuğunu kıskanıp istemeyenlere kızıyorum. Kabul etmişsin bari şikayet etme.
Hele sizi çocuğundan çok seveceğini sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Hiç girişmeyin bence, Girişeceksenizde bunları göze alın.

Son düzenleme:
SİZE BİR ŞEY SORACAĞIM..??

SİZDEN EVVEL EVLENMİŞ VE BİR ÇOCUĞU OLAN ADAMLA EVLENİRMİYDİNİZ?
seviyorsam neden olmasın

YA ÇOCUĞUNA DÜŞKÜNSE??
tabii ki düşkün olacak.düşkün olmazsa ne oluyor derim

YA O ÇOCUK GEÇMİŞE BAĞLIYORSA?
bağlar gibi gözükür ama bağlamaz.zaten bağlasa idi ayrılmazdı

YA SİZDEN EVVEL OLMUŞ ÇOCUĞU KENDİ OLMAMIŞ ÇOCUGUNUZDAN KISKANIRSANIZ?
olurmu hiç öyle şey.o ikisininde babası ve ikisine de gereken özeni ,sevgiyi gösterecektir.küçücük bir çocuğu nasıl kıskanırsınız.şaşarımYA

SİZCE ZORMUDUR?
adamı ve çocuğunu seviyorsan zor değilTŞKLER.:mymeka:

güzelim sen hala hala tatmin olmamışsın.sen istiyorsun ki sadece bana ait olsun..ayol ortak çocuğunuz olsa sen onu bile kıskanacan herhalde..yapamayacaksan bırak ve ya çocuğun ya ben diye seçenek sunma

Boşanmış erkekler ÖCÜ değil

Çoğu kadına göre, boşanmış bir erkek cilası pırıl pırıl parlayan ama aslında uçurumdan yuvarlanıp, iki takla atmış bir arabaya benziyor. "Ben arabayı sürekli tamire götürmekle uğraşamam" diyen kadınlar ise, boşanmış erkeklerden bucak bucak kaçıyor. Oysa ki daha önce başından bir evlilik geçmiş bir erkeğe şans vermek için birçok neden var.

Evlilik sorumluluklarını bilir

Evlilik hayatının ister istemez dayattığı çeşitli gereklilikler vardır ve evli bir insan kafasına her estiğini, istediği anda yapamayacağını bilir.

Boşanmış bir erkek bu gereklilikleri daha önce yerine getirememiş bile olsa, nasıl davranması gerektiğinin bilincindedir. Tekrar evlenmeyi kafaya koyduğuna göre de, bu zevkli tutsaklığı bunu daha önce yaşadığı için boşanmamış bir erkeğe göre daha ayakları yere basarak kabul ediyor demektir.

İlişkiden ne istediğini bilir

Daha önce evlilik tecrübesi geçirmiş bir erkek, evliliğinin yürümemesinin nedenlerini, niçinlerini öğrenmiş, aynı zamanda hatalarından ve eşinin hatalarından ders almıştır. Karşınızda sizin evlilik tecrübesizliğinizin de üstesinden gelebilecek deneyimli bir erkek var. Bu deneyimden kaçmak yerine, bunu ilişkinizi daha iyiye götürmek için kullanmanızda ne gibi bir zarar olabilir ki?

Bağlanma korkusunu aşmıştır

Erkeklerin hayat boyu yenmeye çalışıp, çoğu zaman da yenemedikleri korkuları vardır: Bağlanmak. Bu korku en aşık çiftleri bile ayırmaya kadir, çok etkili bir bombadır ve etkisiz hale getirilmesi ise çok zordur. Eğer bir erkek bir kere evlenip boşanmışsa ve buna rağmen tekrar evlenmek istiyorsa, bağlanma korkusunu tedavi edebilmiş demektir.

Tutkular yerine mantığı öncelikli alır

İkinci evliliğini gerçekleştirmeye karar vermiş bir erkek, mantığının sesini dinlemek zorunda olduğunu bilir. Önceki evliliğinde yaşadığı tecrübelerden yola çıkarak; aynı hatalara tekrar düşmemek için mantığını nasıl kullanması gerektiğini de artık öğrenmiştir. Bir ilişkide artıları ve eksileri çok daha iyi değerlendirebilmesini öğrenebilmiş bir erkek, aslında, sanılanın aksi. ne mükemmel bir damat adayıdır.

Daha olgundur

Hepimiz biliriz ki, erkekler ilk gençlik yıllarında tamamen iç güdülerine ve gelgeç isteklerine göre hareket ederler. Yaşları kemale ermeye başlayınca zekalarını kullanmayı öğrenirler ve aşkta daha doğru seçimler yapmaya başlarlar. Evlilik ve boşanma gibi olaylar da, tıpkı askerlik gibi bir erkeği olgunlaştırma yöntemlerinden biridir.

Stajını bitirmiştir

Erkekler, tıpkı asıl çalışmak istedikleri firmaya girebilmek için öncesinde staj yapmak durumunda kalan yeni mezunlar gibidir ilk evliliklerinde. Bir erkek ikinci evliliğini sizinle yapmak istiyorsa, bu sizinle staj yapmak değil; hayat adlı meslekten sizinle beraber emekli olmak istediği anlamına gelir.
Alıntı

cocuklu bır admla evlenmek buyukbır sevgı ve sabır ısıdır.eger adamı sevıyorsan cocuguda sevmen lazım.acaba cocugu kıskanırmıyım demıssın .cocugun senı kıskanması normalde senın bıle bıle evlenıpte cocugu kıskanmaya hıc hakkın olamaz o zaman.

evlenmem....
ben şuan eşimin geçmişte evli gibi yaşadığı ilişkinin sıkıntılarını çekiyorum..
ne büyük zorluklar yaşadım..nasıl sıkıntılar..depresyonlar...
hala devam ediyo..
o yüzden geçmişi kabarık insana tahammülüm yok artık..
bi ömür bekar kalmayı tercih ederim böyle bi durumu seçmektense..

evlenmem....
Ben şuan eşimin geçmişte evli gibi yaşadığı ilişkinin sıkıntılarını çekiyorum..
Ne büyük zorluklar yaşadım..nasıl sıkıntılar..depresyonlar...
Hala devam ediyo..
O yüzden geçmişi kabarık insana tahammülüm yok artık..
Bi ömür bekar kalmayı tercih ederim böyle bi durumu seçmektense..
çok doğru diyorsunuz?

Katılıyorum..zaten erkekler başlı başıca sorun..birde cuvalıyla gelse daha ne zorluklar...

Back
X