dul biriyle evlendim 22 yasındayım pişmanım..

elif38000

Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
76
2
6
35
Kayseri
arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...

herkes hata yapar daha önce evlenmemiş ıkı ınsan evlensede boşanıyor sizinki zaten olumsuzluklarla başlamış boşanmakta evlenmek kadar doğal

keşke evlenmeden önce bu siteye konu açsaydın ..
Evlenmemen için elimizden gelen yorumu yapardık .. Baştan çok aşırı yanlş bi yola girmişsin zaten .. bence boşan .. hemde hemen !
Adam da baya şansslıymış kapmış 22 yaşında gencecik hatunu .. kendine seni nassl yakıştırdıysa artık o 2 çocuklu dul haliyle ..

ah su evlenicem ailem istemiyo diye tutturanlar okusun iste ...canım cok üzüldüm ama silkelen kendine gel 22 yasındasın hic bir sey cözümsüz degil ailen arkanda mı ?? ozaman hic düsünme yol yakınken vazgec bu evlilikten seneler gectikce dahada pisman olucaksın kendine güven hic bir seyden korkma ...

Bir hata yapmışsınız 20 yaşında kaçarak evlenmişsiniz
Hatayı sürdürmenin manası yok ayrılın.22 yaşında gencecik insansınız.Kendi hayatınızı tek başına da sürdürebilirsiniz
Neyi bekliyorsunuz boşanmak için

22 yaşında kaçacak kadar ne buldun bu adamda:ssz:
deılmı bende öle dusunuyorum cok uzuldum adına
Evlenmemen için elimizden gelen yorumu yapardık .. Baştan çok aşırı yanlş bi yola girmişsin zaten .. bence boşan .. hemde hemen !
Adam da baya şansslıymış kapmış 22 yaşında gencecik hatunu .. kendine seni nassl yakıştırdıysa artık o 2 çocuklu dul haliyle ..

snnn yorumlarını dınnlermıydı sence??????? evlenmeden once geseydıde bısıy deısmesdi kafaya koymus kactıgına gore

bence derhal boşanın daha gençsiniz istediğiniz bir eş bulabilir istediğiniz mutluluğu yakalayabilirsiniz

arkadaslar nolur akıl verın bana. 22 yasındayım eşim 40 yasında evlenmıs ayrılmıs. 2 cocugu var. ben onu sevdıgım ıcın 2 yıl önce kaçtım. ılk zamanlar çok ıyıydık ama sımdı cok mutsuzum çocuklar desen ayrı hikaye. eşim kızınca şiddette uyguluyor. ama yuva yıkıp gıtmekte kolay degılll nolur akıl verın...
ahh çocuğum ahh,büyüklerin bir bildiği varmış değil mi:50:

sen sana yapılan yorumları dinliyor musun:20:

Son düzenleme:
Bir kadının kendinden bu kadar büyük birine hangi gözle hangi mantıkla baktığını anlamıyorum...
Nerdeyse babam yaşında adam...
genceciksiniz kurtulun....

Nerdeyse baban yasinda adam...
Bence de bosanmalisin.
Ailenle aran nasil bilmiyorum, onlardan yardim iste.
Bunun sonu yok cunku. Dayagini yersin omur boyu, duzelir sanma.

gencecik bir kız 20 yaşında babası yaşında bir adamı nasıl sevebiliyor hemde dul ve 2 çocuk babasını? çok merak ettim.
tamam diyelim sevdin çünkü karşındakı melek gibi ama bu adam tam tersi.şiddet uygulayan bir insanla ömrünüzü geçirmek zorunda değilsiniz.boşanın derim.gençliğinizi bu adama kurban vermeyin.

canım herkes hata yapabilir,yasın daha cok ufak ayrılmalısın bak ilerde cocugunuz olursa daha buyuk sıkıntılara girersin ve bosanmak belkide simdiki kadar kolay olmaz senin icin ,insallah korunuyorsundur.

fake konu bnce..

Back
X