Dul Erkek psikolojisi yardımmm

Leepistesss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2016
1
0
1
Merhaba arkadaşlar 8 gün önce bir arkadaşlık sitesinden birisiyle tanıştım. Kendisi 32 yaşında işi gücü olan bir insan fakat, bu adam dul. Bundan 5 sene önce felan bir kızla tanışıyor 3 aylık ilişkilerinin ardından biraz kız tarafının da baskısıyla da evleniyorlar. Kızın bir hastalığı varmış manken. Hastalığı (devamlı kendini kilolu görme, kilo alacak korkusu v.b.) psikolojik bir hastalık. Öyle ki zayıf oldugu halde zayıflama hapları felan ödem söktürücüler felan. İçiyormuş anlattığına göre alkol de alıyormuş fakat hem kız hem ailesi söylememiş evlendikten sonra devamlı yiyip kustugu için bi kaç aydan sonra öğrenmiş açıkçası biraz kızı buna yamalamıslar. Sanırım evlenince düzeleceğini düşünmüşler. Fakat ayrılmış tekrar barısmıslar ama Tedaviyide reddettiği için kavga gürültü haliyle boşanmışlar ve boşandıktan 5 ay sonra hapların etkisiyle kalp krizi geçirerek vefat etmiş. Çok uzattım biliyorum internetten nasıl olur onu da biliyorum fakat kendimi baya baya yanlız hissettiğimden midir nedir kendimi ona karşı cok yakın görüyorum cok samimi konusuyor devamlı evlilikten bahsediyor baba olmak istediğini söylüyor tabi bu arada bana karsı canımlı cicimli laflar hava da uçuşuyor bu da bana inandırıcı gelmiyor ama hoşuma da gitmedi değil bu dul erkeklerin psikolojisi nasıldır? Ha bu arada telefon da konuşurken iş cinselliğe bile geldi yani amaç kullanmak mıdır? Fakat istese her türlü insan bulacağı aşikar neden benimle uğraşsın teşekkür ederim cevaplar için iyi yada kötü yazın lütfen alınmam ben

Merhaba arkadaşlar 8 gün önce bir arkadaşlık sitesinden birisiyle tanıştım. Kendisi 32 yaşında işi gücü olan bir insan fakat, bu adam dul. Bundan 5 sene önce felan bir kızla tanışıyor 3 aylık ilişkilerinin ardından biraz kız tarafının da baskısıyla da evleniyorlar. Kızın bir hastalığı varmış manken. Hastalığı (devamlı kendini kilolu görme, kilo alacak korkusu v.b.) psikolojik bir hastalık. Öyle ki zayıf oldugu halde zayıflama hapları felan ödem söktürücüler felan. İçiyormuş anlattığına göre alkol de alıyormuş fakat hem kız hem ailesi söylememiş evlendikten sonra devamlı yiyip kustugu için bi kaç aydan sonra öğrenmiş açıkçası biraz kızı buna yamalamıslar. Sanırım evlenince düzeleceğini düşünmüşler. Fakat ayrılmış tekrar barısmıslar ama Tedaviyide reddettiği için kavga gürültü haliyle boşanmışlar ve boşandıktan 5 ay sonra hapların etkisiyle kalp krizi geçirerek vefat etmiş. Çok uzattım biliyorum internetten nasıl olur onu da biliyorum fakat kendimi baya baya yanlız hissettiğimden midir nedir kendimi ona karşı cok yakın görüyorum cok samimi konusuyor devamlı evlilikten bahsediyor baba olmak istediğini söylüyor tabi bu arada bana karsı canımlı cicimli laflar hava da uçuşuyor bu da bana inandırıcı gelmiyor ama hoşuma da gitmedi değil bu dul erkeklerin psikolojisi nasıldır? Ha bu arada telefon da konuşurken iş cinselliğe bile geldi yani amaç kullanmak mıdır? Fakat istese her türlü insan bulacağı aşikar neden benimle uğraşsın teşekkür ederim cevaplar için iyi yada kötü yazın lütfen alınmam ben
İstediği kişiyi bulabilecekse belki de sizi kullanıuor. Bu arada nerde tanıştınız

Nerde tanistiginiza bagli bide sen kendini zaten kaptirmis gibisin eski karisini oyle bi anlatiyosunki adam kadar sende nefret eder gibisin unutma herkes yasadikarini kendi acisindan anlatir bide karsi tarafi dinlemek lazim derdim ama oda rahmetlinmus alalh rahmet eylesin

8 günlük tanisiyorsunuz ve canimlar cicimler, evlilik konusu, cinsellik... 8 güne nasil sigdirdiniz, üstellik masallah hayat hikayesini anlatmis
böyle özel bi konuyu ben internetden tanidigim birine hemen anlatamazdim, evlenip ayrildim dersin ok
ama bu kadar detay...
bana pek samimi gelmedi

Adani gozum tutmadi
KIZI psikolojik hastaligi yuzunden birakmis.Yamamislar ne demek?O sana oyle anlatmis.Hem de netten hem de bu hikayeye hic iyidegil.Guvenme.Sen de hemen guvenmis psikolojisini soruyorsun.Dul erkekler bayanlar kadar masum degil zaten.Cinsellige bile gelmis.Netten oldugu icin normal.Netteki erkekler netteki kadinlara fahise muamelesi yapiyor zaten.Aklini basina al!

bu da bana inandırıcı gelmiyor

Zaten kendin fark etmissin. Her zaman bu icindeki sesi dinle, hic yanilmaz. Anlatdigi hic birseye inanma bence.. adama kizi yamamislar filan cok komik, birde kiza sormak lazim kim bilir neler anlatir.

Istese her türlü birini bulabilse, zaten öyle siteden kiz tavlamaz. Ben hic olumlu bulmuyorum. Yok mu cevrenden tanisabilecigin biri? Illa vardir.

Back
X