Dul olmak ve parazit erkekler

tugsem_10

Minik dünyam...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2014
9.200
4.789
198
Fiilen boşanmış sayılırım ayrı yaşıyorum bir kızım var.su sosyal medyada bilindik ismini zikretmedigim bir sitedeyim.dul olduğumu bilince salca olmak isteyen bir kac tip var.hani dul olana kadar normal insan gibi görünen.
Birini aynı kurumda çalıştığımız için eklemiştim ki öyle ekledigim ama sadece ortak bir konu olmadığında konuşmadığım bir kaç kişinin icinde
Ekledigine teşekkür ederim dedi.cevap alamayınca sustu daha da ısrar ederse engeli yiyecek
2.kişi de dul olduğumu anlayınca azgın tekeye bağladı.normalde eski kocam manası ile tanıştım kendisine abi derim binde bir selamlasirim 2.evliliğinden bir kızı var.bana sosyal nedyadan mesaj atti hoşlanıyormuş benden.kendi bir sürü cümle yazmış baştan napıyorsun nasılsınız iyiyim siz nasılsınız dedim.
Sonrasında hoşlandınız başlayan cümlelerine kimse ile ilişki filan yaşamak istemiyorum.benim için sadece bildiğim bir avımızsınız o kadar dedim.
Ertesi günü adresinden engellemiş yada karısında midir nedir şifresi artık.karisi sosyal medyadan eklemeye kalkmış.reddettim.sonrasinda mesaj isteklerine kocama neden yazıyorsun kocamla ne işin var yazmış
Bende dedim asıl kocanızın benle ne işi var.isterseniz yazdiklarini göndereyim dedim ses yok
Allahım yani karısını aldatacaksa bana pislik atmasının amaci ne ya.

Canım bunlar hepsi böyle bnde boşanınca kuzen eşleri abim arkları eve gelen düğnme yol kesen abi dediklerim bile bana yavşadı rezil insanlar kapı konşum yeni evli adam bile bana sosyal medyadan yazıp muhabbet etme çalışmıştı engel attm direk zaten sonra sosyal medya kapattm bişe kullanmum wp hariç öle rahat ettim ki kafanı dinlersin böyle insanlar karşına çıkınca insanlar güveni gidiyor insanın kadınlar da direk koca kızcana kadına yazıyor ya hayret işde C
Fiilen boşanmış sayılırım ayrı yaşıyorum bir kızım var.su sosyal medyada bilindik ismini zikretmedigim bir sitedeyim.dul olduğumu bilince salca olmak isteyen bir kac tip var.hani dul olana kadar normal insan gibi görünen.
Birini aynı kurumda çalıştığımız için eklemiştim ki öyle ekledigim ama sadece ortak bir konu olmadığında konuşmadığım bir kaç kişinin icinde
Ekledigine teşekkür ederim dedi.cevap alamayınca sustu daha da ısrar ederse engeli yiyecek
2.kişi de dul olduğumu anlayınca azgın tekeye bağladı.normalde eski kocam manası ile tanıştım kendisine abi derim binde bir selamlasirim 2.evliliğinden bir kızı var.bana sosyal nedyadan mesaj atti hoşlanıyormuş benden.kendi bir sürü cümle yazmış baştan napıyorsun nasılsınız iyiyim siz nasılsınız dedim.
Sonrasında hoşlandınız başlayan cümlelerine kimse ile ilişki filan yaşamak istemiyorum.benim için sadece bildiğim bir avımızsınız o kadar dedim.
Ertesi günü adresinden engellemiş yada karısında midir nedir şifresi artık.karisi sosyal medyadan eklemeye kalkmış.reddettim.sonrasinda mesaj isteklerine kocama neden yazıyorsun kocamla ne işin var yazmış
Bende dedim asıl kocanızın benle ne işi var.isterseniz yazdiklarini göndereyim dedim ses yok

Belki bazı yerlere dul die kullanıyordular
Su dul kelimesinden nefret ediyorum. En basta biz kadinlar boyle dusunursek erkekler neden dusunmesin. Dul degil, bekar... zira devlet bosanmis kadinlara dul maasi vermiyor...
Konu sahibine gelince bir adamin niyeti bozuksa onun icin evli ya da bekar olmasi fark etmez.

Evet öyle adam eşinden çekinir ha ayrılmışsın die zaten insanlar konuşur kadın hakkında derdini anlatamaz daha bi askıntı oluyor lar iğrenç bir durum
Su dul kelimesinden nefret ediyorum. En basta biz kadinlar boyle dusunursek erkekler neden dusunmesin. Dul degil, bekar... zira devlet bosanmis kadinlara dul maasi vermiyor...
Konu sahibine gelince bir adamin niyeti bozuksa evli olana da yurur bosanmisa da.

Çok beğendim sevgilim vardı babam bni bi durumdan dolayı vermedi bn babama küsmüştüm neyse o başkası evlendi bnde ,, bn ayrılınca bni gördü sokak da sosyal medya bna yazmıştı Merhaba Falan yazdı bnde yazdım hayat nasıl gidiyor evlendim ayrıldım çalışym die başladı bn seni unutamadım ooo bu iş yerim kapısında yattı evim önü kesti konuşalım die arkadaşlarımı sosyal medyada ekledi fake hesaplardan tabi bna ulaşmak için eşi hamileydi birde sonra babama teşekkür ettim ki belki ben hamile olcakdım o başkası peşinde koşacakdı çok kötü durum

Dul kelimesi cok igrenc insanlar illa ayrildi diye baska bir tanimlayici kelimeye sahip olmasi gerekmiyor. O insanlari da fazla takmayin bence hic cevap vermeyin, kocama niye yaziyorsunuz diyen kadin da aldatiliyor sucu kadinlarda ariyor hic muattap olmayin.

Benim anlayamadigim neden herkes bosanmis oldugunuzu bilmek zorunda? Hatta daha bosanmamissiniz bile, ayri yasiyormussunuz.

Siz bence psikolojik olarak böyle düşünüyorsunuz. Her yaklaşandan bir kıl kapmışsınız.
Bu zamana kadar böyle sacmalayan olmadı nesine kıl kapılır.Alenen yazmış karısı varken senden hoşlanıyorum diye meğer iyilik meleği de karısı neden benden hesap sormaya kalkıyor
Ayrıca dul kelimesine bu kadar takılmayın başka bir kavram olsa onu yazardım.maalesef cevremde kadın erkek farketmez bu kavram kullanılıyor.

Benim anlayamadigim neden herkes bosanmis oldugunuzu bilmek zorunda? Hatta daha bosanmamissiniz bile, ayri yasiyormussunuz.
Ben kimseye ilan etmiyorum.bu sarkan herif kocamı tanıyan biri.sosyal medya hesabında da ilişki durumu yazmaz.fakat resmiyette kocam olan şahsın sosyal medya hesabında ilişkisi yok yazıyor.onun ilan etmek gibi bir derdi var heralde.

Ben kimseye ilan etmiyorum.bu sarkan herif kocamı tanıyan biri.sosyal medya hesabında da ilişki durumu yazmaz.fakat resmiyette kocam olan şahsın sosyal medya hesabında ilişkisi yok yazıyor.onun ilan etmek gibi bir derdi var heralde.

Anladim.. Size direk senden hoslaniyorum demis evli adam, ilk mesajinizda net anlasilmiyor bu.
Bu o adamin karaktersizligi malesef. Keske karisina yollasaydiniz o mesajlari.

Bu zamana kadar böyle sacmalayan olmadı nesine kıl kapılır.Alenen yazmış karısı varken senden hoşlanıyorum diye meğer iyilik meleği de karısı neden benden hesap sormaya kalkıyor
Ayrıca dul kelimesine bu kadar takılmayın başka bir kavram olsa onu yazardım.maalesef cevremde kadın erkek farketmez bu kavram kullanılıyor.
Sakin olun bende boşanmış bir kadınım.
Bana da yazan oldu ,sizi anlıyorum.
Ama siz böyle sürekli ay ben dulum bana bundan yazdı, bana bundan yanaştı derseniz hayatı kendinize çok zor bir hale getirirsiniz.
Evli olup yazan için demiyorum ama diğeri size sadece merhaba demiş. Herkes kötü niyetli olamaz değil mi ?
Boşanan tek kadın siz değilsiniz. Üslubunuz bile şu an çok gergini ve agresif.

siz aslında psikolojik olarak etkilenmişsiniz bu tür pislik adamlar evli misin bekar mısın demeden herkese yazıyorlar
ayrıca dul kavramından ben de hoşlanmıyorum kendinizi bu şekilde tanımlamayın siz bekar bir kadınsınız

Evli olan arkadasi bosandi diye kocasini kiskanip kontagi kesen bile var ne yazikki turkiye boyle bir yer dul deil bekarsiniz bu arada hanfendi ortam bozuk insanlar zaten sapik ve boyle bir durumda neden cevap yazip konusuyorsunuz slm yazsaa birisi sil cevap verme ki yuz bulmasinlar karisini aldatan her it sucu size atar ne kalitenizi nede moralinizi bozun uzak durun sosyal medyadan

Anladim.. Size direk senden hoslaniyorum demis evli adam, ilk mesajinizda net anlasilmiyor bu.
Bu o adamin karaktersizligi malesef. Keske karisina yollasaydiniz o mesajlari.
karısına dedım bir cevap gelmedi.
Sakin olun bende boşanmış bir kadınım.Bana da yazan oldu ,sizi anlıyorum. Ama siz böyle sürekli ay ben dulum bana bundan yazdı, bana bundan yanaştı derseniz hayatı kendinize çok zor bir hale getirirsiniz.Evli olup yazan için demiyorum ama diğeri size sadece merhaba demiş. Herkes kötü niyetli olamaz değil mi ?Boşanan tek kadın siz değilsiniz. Üslubunuz bile şu an çok gergini ve agresif.
sürekli?böyle bir durum ilk defa başıma geldi.çok kızgınım.adamdan çok karısına da kızgınım ne mesaj yazdıysa at demesi lazımdı.
siz aslında psikolojik olarak etkilenmişsiniz bu tür pislik adamlar evli misin bekar mısın demeden herkese yazıyorlar
ayrıca dul kavramından ben de hoşlanmıyorum kendinizi bu şekilde tanımlamayın siz bekar bir kadınsınız
resmi olarak boşanmadan böyle kavram kargasası içinde kalıyor.insan.

Evli olan arkadasi bosandi diye kocasini kiskanip kontagi kesen bile var ne yazikki turkiye boyle bir yer dul deil bekarsiniz bu arada hanfendi ortam bozuk insanlar zaten sapik ve boyle bir durumda neden cevap yazip konusuyorsunuz slm yazsaa birisi sil cevap verme ki yuz bulmasinlar karisini aldatan her it sucu size atar ne kalitenizi nede moralinizi bozun uzak durun sosyal medyadan
maalesef bu sarkan herifi bir abimiz olarak biliyordum.adam lap diye senden hoşlanıyorum diye yazmaya başladı cevabını da verdım adamın.meger içinde ne pislikler biriktirmiş.

Evet öyle adam eşinden çekinir ha ayrılmışsın die zaten insanlar konuşur kadın hakkında derdini anlatamaz daha bi askıntı oluyor lar iğrenç bir durum
Kimse kimseye bosandi diye hesap vermek, aciklama yapmak, derdini anlatmak zorunda degil. Bosanmak suc degil ki. Ben de bosandim. Bosandim diye kimsenin bana askinti oldugunu gormedim. Bu durumun bosanma ile ilgisi oldugunu dusunmuyorum. Eger bir adamin karakteri bozuksa karsidaki kisinin medeni hali onun icin cok da onemli degildir. Adam yuzde elli sansim var, en fazla red eder diye dusunmus olabilir. Konu sahibi bunu bosanmis olduguna vermis ama bunu evli iken yasayanlar da var.

Back
X