dün adet olmam gerekıyodu ama tık yok !!!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi elçinzeynep
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

elçinzeynep

Ziyaretçi
kıslarr benım dun adet olmam gerekıyodu ama hala bısı gelmedın dunden bı oncekı gun evde test yaptım negatıftı neden hala omadımkı yada bebsı varda teste mı cıkmadı dersınız kendımıde umıtlendırmek ıstemıyorum ama benım gıbı olan varmı aranızda cunkı bende oyle hamılelık belırtısı yok barız yanı bole hıc belırtısı olmayıpta hamıle oldugunu ogrenen varmı kıslar cvp larınızı beklıyorumCADIARZU

öncelikle gebelik testinin gerçek sonucu vermesi için adetinin en az 1 hafta gecikmesi lazım. dün olman gerekiyormuş sanırım . bu durumda kan testi yaptırıp hamile olup olmadığını daha net ve kesin olarak anlayabilirsin.hakkında hayırlısı olsun

öncelikle gebelik testinin gerçek sonucu vermesi için adetinin en az 1 hafta gecikmesi lazım. dün olman gerekiyormuş sanırım . bu durumda kan testi yaptırıp hamile olup olmadığını daha net ve kesin olarak anlayabilirsin.hakkında hayırlısı olsun

ya kan testıde yaptırmak ıstemıyorum her ya bı kan testı parası verıyorum bu ay yaptırmayı dıyom ama dedgın gıbı hakkımızda hayırlısı cumlemızın ınsallah en kısa zmanda rabbım duyar sesımızı :Saruboceq:

benim 8 gün adetim gecikti hiç beklemiyorduk test yaptım hamileydim Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah ama bekle çünkü hayal kırıklığı kötü bişi süreklide test yapma 4-5 gün geçsin hele

benim 8 gün adetim gecikti hiç beklemiyorduk test yaptım hamileydim Allah tüm isteyenlere yaşatsın inşallah ama bekle çünkü hayal kırıklığı kötü bişi süreklide test yapma 4-5 gün geçsin hele

evet bende 7 aydır hep hayal kırıklıgı bılıyorum buayda hayal kırıklıgı olcak ama umıtlenmedende edemıyorum .pekı canım senın hıc belırtın odumu 8 gun gecmıs ya benım sunad hıc yok sadece arada sol kasıgam agrı gırıyo ama hemen gecıyo

bende 29 olmam gerekıyordu ama tık yok ...2 gün kala yaptım negatif cıktı suan cesaret edemıyorum bi kac gün gecsin diyorum benim kasıklarım cok agrıyordu yanlız 5 gündür umarım tutunmustur çünkü 1 yıldır korunmuyorum..sevgiler

bende 29 olmam gerekıyordu ama tık yok ...2 gün kala yaptım negatif cıktı suan cesaret edemıyorum bi kac gün gecsin diyorum benim kasıklarım cok agrıyordu yanlız 5 gündür umarım tutunmustur çünkü 1 yıldır korunmuyorum..sevgiler

canım ınsallah sende bende hamısızdır rabbım duyar ınsallah sesımızı sevındırır bızlerı:Saruboceq:

hiç bir belırtım yok yanı kasık agrımdan baska sağlı sollu batmalar oluyor baska bi belırtı yok gecsin bakalım bi kac gün Allah büyük bizide görür inşallah.. Amin

Benimde dun olmam gerekiyordu ama olmadim bugunde olmuycam cunku atesim yuksek.bakalim nezamana kadar devam edecek.buay hayit ictim gereksiz gecikmemesi lazim. Tek belirtim sabahlari gogus sizlamasiyla uyanmam. Oda gun icinde gecio tekrar baslio aara ara oluyo.bide tum yemeklere saldiriyorum nekadar yeryem yiyeyim doymuyorum. Sivilceler cikti sivilce heraman kirmizilarin isaretidir bende. Yinede 35 gun olsun oyle yap testini bende beklemedeyim

Benimde dun olmam gerekiyordu ama olmadim bugunde olmuycam cunku atesim yuksek.bakalim nezamana kadar devam edecek.buay hayit ictim gereksiz gecikmemesi lazim. Tek belirtim sabahlari gogus sizlamasiyla uyanmam. Oda gun icinde gecio tekrar baslio aara ara oluyo.bide tum yemeklere saldiriyorum nekadar yeryem yiyeyim doymuyorum. Sivilceler cikti sivilce heraman kirmizilarin isaretidir bende. Yinede 35 gun olsun oyle yap testini bende beklemedeyim

canım senın yıne ıstah artısın goguslerınde sızlama varmıs benım oa yok sadece ara sıra kasıgımda sancı oluyo okadar ve test yaptım negatıf ama hayırlısı ınsallah allah hepımızın sesını duyar hepımız burdan hamıleleıızkı haykırırızrabbım duys ınsllah sesımızı ıslar ıyı veya kotu sonucalrınızı bıldırın ok

kızlar bende 3gün kala yaptım ama çıkmadı çokmu erken yaptım acaba belirti olarak göğüslerim sızlıyor ve kasık ağrım var ma arada adet ağrısıda olyor iştehım çok açıldı uyanır uayanmaz ne yesem diye düşünüyorum. eğer adetim gelmezse 1 hafta sonra yapmayı düşünüyorum bugün yapınca moralim bozuldu çünkü.hakkımızda hayırlısı inşallah

canım ben hala yapmaya cesaret edemıyorum.Geçeli 3 gün oldu ama kasık agrılarım gecti doğalmı bu bilmiyorum Hem bende zaten adet düzensiziği, pocs var yok yok o yüzden ümitlenmek istemıyorum ama olursada hiç fena olmaz. Yani adet olsamda sevinicem, çıkarsada sevinicem bi ikilem var işte bi yüreğim yap diyor testi kendini tatmin et, bi tarafımda yapma cıkmazsa üzüleceksin diyor Hakkımızda hayırlısı olsun..

ya kıslar benımde 3 gun oldu gecelı adet gunum bendede hala tık yok sadece arada bı sol kasıgıma agrı gıyo okadar goguslerım sedece elleyınce acıyo normalde bısı yok adetıme 1 gun varken yapmıstım negatıf tı ama sımdı 3 oldu gecelı sımdıe ben yapmaya cesaret edemıyorum umıtlerım yıklıcak atesımde 36.7 bugun ya ne yapcam ya bıde adet olursam var yıkılcam notmalde adet duzensızlıgım yok ama ınsallah hamısızdır kıslar ya rabbım duysun sesımızı ınsallah sevındırsın bızlerı:Saruboceq:

elçinzeynep idrarda baksana eğer döllenme zamanında olmuşsa idrarda bile çıkabilir,evde varsa hemn yap bence,bir de kanda baktırmaya imkanın yok mu cnm,ben adetime 1 hafta kala baktırmıştım.şimdi hamişim işte

ya kıslar benımde 3 gun oldu gecelı adet gunum bendede hala tık yok sadece arada bı sol kasıgıma agrı gıyo okadar goguslerım sedece elleyınce acıyo normalde bısı yok adetıme 1 gun varken yapmıstım negatıf tı ama sımdı 3 oldu gecelı sımdıe ben yapmaya cesaret edemıyorum umıtlerım yıklıcak atesımde 36.7 bugun ya ne yapcam ya bıde adet olursam var yıkılcam notmalde adet duzensızlıgım yok ama ınsallah hamısızdır kıslar ya rabbım duysun sesımızı ınsallah sevındırsın bızlerı:Saruboceq:

Canım kendini bu kadar sıkacağına stres yapacağına eğer imkanın varsa bi kan testi yaptır 2 saat sonra kesin sonuç elinde...

İnşallah hamişsinizdir kızlar benim bu ayda olmadı okadar üzüldüm ki anlatamam.Bıktım artık. Sizlerinde aynı şeyleri yaşamasını istemem

CANIM inşallah hamilesindir. benim adetim 1 gün geçmeişti. hemen test yaptım meraktan biri koyu diğeri çok silik 2 çizgi çıktı 2, çizgi silikte olsa hamilelik var kabul ediliyor. doktora gittim.1 hafta bekle gel dedi. gittim hamilelik çıktı yani sadece keseyi gördüm. hamileleik belirtilerini de 7-8 hafta arası başladı bulantı kusmalar. inşallah sende en yakın zamanda hamileliği yaşarsın. yüce rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.. :Saruboceq:

kıslar cok teskkur ederım ya cvp vermıssınz hepımınız bısey paylasmıssınız ıdrarda adetıme 1 gun varken baktım negatıf cıktı bıde bu aksam yapıcam ıdarada eger cıkmassa kan testı yaptırmak ıstemyorum cunkı heray zaten duzenlı kan testı parası verıyorum ozlede. calıstıgım ıcın ozlede yaptırıyorum mecbur ,bu ayda yaptırıp para vermek ıstemıyorum bosuna cunkı 7 aydır hep husranla bıtıyo hep hayal kırıklıgına ugruyorum rabbım ınsallah duysun sesımızı gonlumuze gore versın bızı sevındıresın rabbım ısteyen herkeze bebs versın :Saruboceq:

hiç bir belırtım yok yanı kasık agrımdan baska sağlı sollu batmalar oluyor baska bi belırtı yok gecsin bakalım bi kac gün Allah büyük bizide görür inşallah.. Amin

Ayni ben yani bu kadar da olamaz.ben de en gec 29-u olmama gerekirdi bilmiyorum damirmirmirmir

Ayni ben yani bu kadar da olamaz.ben de en gec 29-u olmama gerekirdi bilmiyorum damirmirmirmir

:utangac:neden olmasınki belki tutunmustur bebişler hep dua edıyorum herkese versin. Banada versin cok sıkılmaya basladım. Vardır bunda da bi hikmet güzelim sen test yapmadın mı ? a.s.

Back
X