• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün akşam deliriyodummmm.....

elchiin

OLANA KDAR OLMAYANA KADER
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
152
2
46
40
İstanbul
dün aksam çok sinirlendim kayınpederime nedeni de haftasonu için izlite gitmiştim ablamın yanına annemide aldım yanıma neyse dödük pazar gecesi dürn akşam aradı beni kayınpederim ben nerdeymişim nereye getmişim gitmeden insan bi izin alırmış söylermiş kafama före nereye gitmişim kendime geleymişim ıyyyyy akıma geldikçe sinillerim tepeme zıplıyo valla en sonunuda bende ben kimseden izin almıyorum bi yere giderken dedim öyle bi mecburiyetimde yok dedim ama çok sinirlenhdim ya tam gıcık oldum valla eşimede dedem baban beni aradı böyle böyle dedi fırça çekiyobana dedim bişey demedi oda onada sinir oldum herneyse böyle işte hamilelekenmidir nedir zaten bi ayar oluyorum herkese bu da üstüne tuz biber oldu anlayacağınız....:47::20:

o ne karışıyomuş çok pardon.. eşin neciymiş tövbe tövbe
eşine haber verdikten izin değil yani sorduktan o da tamam dedikten sonra ona ne!!
sinir oldum.. hiç yüz göz olma onlarla canım
eşine tatlılıkla canım sensin benim eşim aklı başında kocaman adamsın sana söyledikten sonra babamıza niye söyleyeceğim gibi konuşabilirsin
hem onu da az da olsa pohlayarak aklını başına getirirsin.. o gerekeni yapar canım

Kayınpederin hakkı yok tabiki ama sende üslubuna dikkat et derim çünkü en sonunda olay döner dolaşır senin verdiğin cevaba gelir.
Onların patavatsızlığına değil :/

Katılıyorum. Baba, ben eşimden izin aldım, habersiz bavulumu toplayıp bir yere kaçmadım ki, neye bu kadar tavır, demedin mi?

nedir bu egoyu tatmin etme isteği gitsin egosunu kendi eşinde tatmin etsin o kadar itaat istiyorsa

ya herşey kendisinden çıksın istiyo bide ben oyle şeylere hiç alışşık değilim pat pat söylerim zaten bazı şeylerden dolayı takığım biraz ona bide dün aksam öyle söyleyince kan beynime sıçradı. kaç yaşında insanım ya yakında anne olucam insallah sanki daha önce sormuşum gibi benden istediğine bak bu yaşıma geldim kendi annem babamdan izin almamaşımdır o kaldıda onladan alıcam iyi valla nerde o rahatlık.b...:47:

Bence gayet sakin tepki vermişsin .
Sanane be adam sen kimsin ki ablamın yanına giderken sana soracağım der hatta kafasını yarardım ben .
İfrit oluyorum böyle tiplere .

Tövbe tarabbi ya, kaynanaların ününe alıştık ta artık bu kayınpederler bana garip gelmeye başladı.

Pardon ama ne için izin isteyeceksiniz, sokakta 10 dakika fazla oynamak için mi?

Koskoca insanlar birilerinden izin mi alırlar.

Sadece eşinize haber vermeli ve kimseden izin almamalısınız, bunuda bu şekilde anlatmalısınız.

bende sınır olurdum ama hamılelıktende cok hassasın galıba normalde nasıl bır ınsan severlermı senı yoksa sureklı karısırlarmı?
bırazda ıyı tarafından bakmak lazım senı sahıplenmıs kızı gıbı goruyo demekkı...
eger cok kotu bır ınsan degılse cokta sert cıkma bence

Bu model kp lerin içine kav kaçmış herhalde.
Herşeye karışır oldular hayret bir şey ya.
Taviz verme arkadaşım bir daha yakanı kurtaramazsın

Bu konuyu görünce aklıma geldi ben daha 1 aylık falan evliyim eşimin ailesiyle beraber oturuyorduk eşim 2 günlüğüne iş için şehir dışına çıktı bende fırsattan istifade 1 gün gideyim annemlerde kalayım dedim evlerimizde yakındı eşimede söyledim git dedi gittim ertesi gün geldim bizim k pederde surat beş karış bana kızıyo ne işin var orda diye eşin istemiyo gitmeni oraya diyo halbuki eşimden izin almıştım gıkım çıkmamıştı karşısında gelir bazen aklıma kızıyorum kendi kendime neden cvp verememişim sanki yaptığım yanlış bişey anlayamıyorum bazen bu insanları hemde hiç anlayamıyorum

Benim kp'de aynı..Nereye gitsem ona haber vercekmişimm,arayıp baba suraya gidiyorum haberin olsun dicekmişim...Hoştt demek lazımda insan diyemiyo işte:46: ne karısıyosun yaa sen kim oluyoosun,sanki eşimle değilde kp ile evlendim.Hadlerini bildirmezsek buraya sürekli konu açıp durcaz sanırımm canım..Çok ayıp ya hayatımıza mudahale etme hakkını nerden alıyo anlamadım..Konunu okuyunca direk benim kp geldi gözümün önüne,seni iyi anlıyorum insan nefret ediyo valla :50:

Back
X