- Konu Sahibi evarologlu
kızlar dün akşam eşim bana bir laf söyledi inanın çok dokundu durum şöyle oldu biz akşam metro ya alışverişe gittik eşim hiç balık tavuk yemez ve bende deniz kenarı bir şehirde doğup büğüdüm için inanılmaz balık severim ve direk dondurulmuş bölümünde karides kalamarlara bakıyordum eşim ne yapıyorsun ne bakıyorsun diye tirp attı ilk ben alsam mı almasam mı diye düşünürken fiyatını sordu söyledim sinirlendi ve dediki ozaman kendi paranla al o an okadar kırıldım ki bunun daha önceside vardı mesala alışverişe gideriz beyfendi kendini düzer sıra bana gelince ya o ay muhakak çok harcamış oluruz bana almayız yada muhakak bir işi çıkmıştır halbuki ben de çalışıyorum ve çalıştığım son krşuna kadar eve veriyorum hatta maaş kartım bile eşimde o çeker bana harçlık verir hadi kredi brocumuz var diye yardımcı olayım diye bişey demiyorum, ama bana bu şekilde davranışları hele dün akşam ki durumu çok çok kırdı direk ağladım annem babam olsa istedğimi heleki yicek konusunda hiç kısmayıp alırlardı elin adamı böyle davranır işte diye kıyaslama yapınca daha da üzüldüm, kendi zevkleri için mangal et vb.. gibi harcadığı zaman ki bende et çok sevmem sesimi çıkartmıyorum ama bana gelince böyle oluyor kırılmakta haksızmıyım kızlar..
peki bana akşam öyle yapınca ne mi yaptım karidesi bıraktım almıcam dedim surat şeklimden bozulduğumu anladı al dedi almıcam dedim yürüdüm bana dediki,sonra başıma kalkarsın al dedi he sırf laf söylemeyim diye alıcaksın ben sevdiğim canım istemediğim için değil yani dedim almıyorum dedim alışverişe devam ettim oda şaka yaptım dedi hatasını anlayınca, baktım alışveriş arabasına karidesi koymuş kasada bende onu aldım ayrı ödemeye kalktım tabi ödetmedi kasiyer kızada rezil olmamk için fazla uzatmadım bende
peki bana akşam öyle yapınca ne mi yaptım karidesi bıraktım almıcam dedim surat şeklimden bozulduğumu anladı al dedi almıcam dedim yürüdüm bana dediki,sonra başıma kalkarsın al dedi he sırf laf söylemeyim diye alıcaksın ben sevdiğim canım istemediğim için değil yani dedim almıyorum dedim alışverişe devam ettim oda şaka yaptım dedi hatasını anlayınca, baktım alışveriş arabasına karidesi koymuş kasada bende onu aldım ayrı ödemeye kalktım tabi ödetmedi kasiyer kızada rezil olmamk için fazla uzatmadım bende