Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet cok sislik var sigara iciyorum odemlerim biraz daha gec gecicek buyuk ihtimal. Herkesin farklidir vucut yapisi kiminin sislikleri gec iner kiminin morluklari ama ortak fikir 6 aya olana kadar burunun gercek seklini goremiyoruz maalesef
Tam avatar oldum yaaaa.bi de kalın derıliyim daha da fenaaaa yani yanlışlıkla sokakta bir çocukla karşılaşsak korkar o derece yaaaa😊insin bir an önce yaaaaa Bi şişliklerrrrrr
Slm canim..bende burun estetigi yaptirmak istiyorum..pazartesi günü prof. Dr. Naci karacaoglanda randevum var..sen memnunmusun simdi burnunla..birde önceki halini cok merak ediyorum..rica etsem resmini koyabilirmisin yada özelden bana ilet..forumlarda cogu bu doktorun ameliyatlari icin pöncesi ve sonrasiyla pek fark etmiyor diyorlar cünki..son bi sorum daha olucak kac paraya oldun sen? Eger cevap yazarsan cok mutlu olurum..simdiden tsk. Ederim