DUN ARKADASIMIN BASINA GELEN REZALET

Twitter da destek olalımda olmasına bu herifin reklamı olur ancak. Terbiyesiz. Lütfen bu tip adamlara sessiz kalmayın. Zombi gibiler saldırıcak yer arıyorlar beyinleri yok avcak zarar veriyorlar toplumumuzun psikolojisine. Aslında toplumdan ters tepki görseler, bir iki defa ağzının payını alsalar yeltenemezler böyle ayılıklara. Sessiz kalmayın hanımlar. Ağzının payını verin bu öküzlere. Yoksa arkaları sağlam destekçileride onlar gibi olduktan sonra sokağa çıkamaz hale geliriz
bence de reklam olur. Sahsen ben hayatimda ne gordum ne adini duydum. Simdi burada ismini gorunce arama motorundan tarayip baktim, simasi bile tanidik gelmedi ama simdi ister istemez taniyorum artik.

Çantanda biber gazı olcak bu tiplerin gözüne boğazına burnuna sıkacaksın.. Sonra fotosunu çekip işte bu şerefsiz böyle böyle dedi ben de ona bunu yaptım.. Akıllı olacaksınız.. Bu ülkede kadınlara insan muamelesi yapmayı öğreneceksiniz.. Diceksin..! Valla artık tek çare by kaldı.. Hadsizliğe cevabım bu

feyza altuna ve kadının fenni ekibine yazın
instagramda ekibe yazmıştım bir konuda yanıt veriyorlar

bahsettiğiniz oksijen israfına bir baktım da provokatör pisliğin teki. mantar gibi türediler bir bitmiyorlar!

Beyaz tv de Nihat doğan gibi bir pisliği çalıştırıyorlar.Demekki tüm kadrosu bu tür yaratıklarla dolu.çirkef kanal.ben evimde iZlemiyorum sildim o gereksiz kanalı
Bir ben değilmişim demek beyaz kanalında Nihat'ı görünce kanal değiştiren. Ne itici bir adam..Yalaka.. :kızgın:

Bu ne terbiyesizlik ya arkadasin o anki sokla bisey diyememis sanirim kisi kendinden bilir isi edepsiz deseymis

Bu ne terbiyesizlik ya arkadasin o anki sokla bisey diyememis sanirim kisi kendinden bilir isi edepsiz deseymis

Back
X