Aşılama dün aşılama oldum..hiç heyecanlanmadım

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

bah123

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2010
129
6
0
Bursa
dün ilk aşılamamı yaptırdım...yumurtam 20mm olmuş iki tanesi çatlatma iğnesi oldum dünde aşılama yaptırdım..bakalım nolacak...eşimin hızlı hareketi spermi 77 milyon do benim durumum çok iyiydi...gelişmeleri yazarım kızlar geçen hafta bu kanuyu açmıştım....bugün doktora gittim ne göreyim yumurtalarım çatlamamış ve 55 mmlik iki kistim olmuş..ne olacak şimdi.....bi akıl verin kanseremi çeviri eririmi...

Son düzenleme:
canım hayırlı haberler alman dileğiyle
bende önümüzdeki ay aşılama yaptırcam
eşinin sperm sayısı nasıldı benim eşimdede hareket az
bu bahsettiğin sperm sayısı yıkama işlemi sonrasımı
biraz bilgi verirsen sevinirim

canım hayırlı olsun inşallah hamile haberinide duyarız
bende aşılama yaptırıcam kısmetse klomen başladım 8 ile 11 günü arası doktorum çagırdı pazartesi gitmeyi düşünüyorum canın acıdımı zor bir işlemmi ben çok korkuyorumda :58: :43: kaç saat yattın aşılamadan sonra cevaplarsan sevinirim canım şimdiden teşekkürler:71:

melekcim bende çok korkuyom valla
ama çok zor değilmiş
sadece aşılama bittikten sonra biraz kasık ağrısı oluyormuş

kızlar 3 ay önce eşime sperm testi yaptırdık 86 milyon spermi vardı ve sadece 7milynu hareketlydi..3 ay keçi boynuzu incir tarçın kuşburnu kaynatıp içirdim...adamın spermi 180 milyona çıkmış ve yıkama sonrası 77milyon hareketli sperm oluştu..doktor şaşırdı..hele ben tam 3 ay gonal f vurundum sadece 7mm oldu yumurta..bayram tatilinde iğnenin dozunu artırdım kendim başladım tedaviye ve iyi beslendim...adetin 10.günü hiç umutsuz gittimki dr a ne göreyim iki tane 20mm birtane 15 mm yumurtam olmuş..doktorumu aradım söyledim adam kafayı yiyecekti bu bir mucize imkansız senin durumun çok ciddiydi dedi..ve aşılamayı falanda bedavadan yaptı..bana sen çok sakinsin ondan dedi...drm allah razı olsun tek kuruş para almıyor..doç kendisi...bakalım..dedimki hocam siz vesilesiniz verecek olan allahtır dedim..aralık 15 gibi test yaptıracam..bugün rüyamda iki biber gördüm tomurcuktu..sanırım ikizlerim olacak...inşallah..

kızlar 3 ay önce eşime sperm testi yaptırdık 86 milyon spermi vardı ve sadece 7milynu hareketlydi..3 ay keçi boynuzu incir tarçın kuşburnu kaynatıp içirdim...adamın spermi 180 milyona çıkmış ve yıkama sonrası 77milyon hareketli sperm oluştu..doktor şaşırdı..hele ben tam 3 ay gonal f vurundum sadece 7mm oldu yumurta..bayram tatilinde iğnenin dozunu artırdım kendim başladım tedaviye ve iyi beslendim...adetin 10.günü hiç umutsuz gittimki dr a ne göreyim iki tane 20mm birtane 15 mm yumurtam olmuş..doktorumu aradım söyledim adam kafayı yiyecekti bu bir mucize imkansız senin durumun çok ciddiydi dedi..ve aşılamayı falanda bedavadan yaptı..bana sen çok sakinsin ondan dedi...drm allah razı olsun tek kuruş para almıyor..doç kendisi...bakalım..dedimki hocam siz vesilesiniz verecek olan allahtır dedim..aralık 15 gibi test yaptıracam..bugün rüyamda iki biber gördüm tomurcuktu..sanırım ikizlerim olacak...inşallah..

mrb bah123. keçi boynuzu incir tarçın kuşburnunu ne miktarda ve ne kadar süre kaynatıyorsun. ayrıntılı anlatırsa çok sevinirim. Rüyan da yorumladığın gibi çıkar sende bebişlerine kavuşursun inşallah cnm.

melekcim bende çok korkuyom valla
ama çok zor değilmiş
sadece aşılama bittikten sonra biraz kasık ağrısı oluyormuş

valla artık yaptırınca anlıyacagız canım konu açtım bu konuyla ilgili ama cevap veren olmamış bilgi edinemedim daha inşallah sadece kasık agrısı olur ronyacım..

hayırlı olsun canım inşallah rüyanda istedigin gibi çıkar allahım mücizeni göndermiştir..

kızlar bugün aşılamanın 9.günü ama pek bi değişiklik yok..ilk 6 gün yumurtalıklarımın sancısından uyuyamadım..şimdi oda geçti..çok sıcaklanıyorum...ve sanki yumurtam catlıyormuş gibi akıntım ve sancım oluyo..ne zaman belli olur gebe olup olmadığım...yada kaç güne adet olurum

yaptırdıgınız aşılama hayırlı olsun RABBİM emeklerin karşılıgını versin İNŞALLAH

eşinin sonucları cok yükselmiş MAŞALLAH

bizede söylermisin nasıl yaptın o kürü hepsini birden mi kaynattın kacgün yaptın bizmle paylaşırmısın ben de eşime yapıyım şimdiden teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrr

kızlar 3 ay önce eşime sperm testi yaptırdık 86 milyon spermi vardı ve sadece 7milynu hareketlydi..3 ay keçi boynuzu incir tarçın kuşburnu kaynatıp içirdim...adamın spermi 180 milyona çıkmış ve yıkama sonrası 77milyon hareketli sperm oluştu..doktor şaşırdı..hele ben tam 3 ay gonal f vurundum sadece 7mm oldu yumurta..bayram tatilinde iğnenin dozunu artırdım kendim başladım tedaviye ve iyi beslendim...adetin 10.günü hiç umutsuz gittimki dr a ne göreyim iki tane 20mm birtane 15 mm yumurtam olmuş..doktorumu aradım söyledim adam kafayı yiyecekti bu bir mucize imkansız senin durumun çok ciddiydi dedi..ve aşılamayı falanda bedavadan yaptı..bana sen çok sakinsin ondan dedi...drm allah razı olsun tek kuruş para almıyor..doç kendisi...bakalım..dedimki hocam siz vesilesiniz verecek olan allahtır dedim..aralık 15 gibi test yaptıracam..bugün rüyamda iki biber gördüm
tomurcuktu..sanırım ikizlerim olacak...inşallah..
bah 123 su ıncır kus burnu kecı boynuz kurunun tam olculerını yazarsan cok sevınırım

ah kızlar bugün doktora gittim aşırı kanamam vardı ve ne göreyim iki tane 55mm lik bitane 34mmlik kistim olmuş yani yumurtalarım çatlamamış..şimdi onları eriteceğiz...off ya..nedir bu...baişına gelen varmı

ah kızlar bugün doktora gittim aşırı kanamam vardı ve ne göreyim iki tane 55mm lik bitane 34mmlik kistim olmuş yani yumurtalarım çatlamamış..şimdi onları eriteceğiz...off ya..nedir bu...baişına gelen varmı

gecmiş olsun İNŞALAH hayırlı zamnda nasip eder RABBİM

cnm gecmiş olsun benimde 3 cmlik bi kistim var aslında 5 cmdi küçülmüs kendiliğinden bu ay klomen kullanıyorum dr.kisti büyütebilir ama deneyelim dio bu cuma kontrole gidcem bakalım nolcakkk:19:

bu arada sana nasıl bi tedavi uygulanacak simdi insallah hemen iyilesirsin

benim problemim hormonlar LH ve FSH yani yumurta gelismiyor ve disardan igneyle yumurtalar biüyütülüyor 5 defa degisik igne tedavisi gördüm basarisiz,simdi dr,tüp bebek yapalim sans daha fazla dedi ve metformin ilaci verdi günde 1 tane aliyorum.tüp bebek tedavisini hazirlikmis.masraflari karsilayacak saglik sigortasindan kagit bekliyorum.benimle ayni sorunlari olupta bebek sahibi olan varmi?ltfn cevap yazin kizlaaarrrrrrr cok korkuyorm:58:

Back
X