- 22 Nisan 2014
- 1.064
- 869
- 73
dün biri vardı tanısmak isteyen malum artık evlenmek istedigim icin görüsmek isteyenlerle tanısma fırsatı veriyorum.Gittim oturduk adam cok sessiz utangacım vs dedi ok dedim bişeyler ictik ben bir tek kahve ictim karsımdaki masallah hic bos durmadı sürekli bişeyler icti hesap odemiycektin ne ictin okadar :)))) isin esprisi tabiki helali hos olsun
neyse kalkalım dedik adam geriden geriden gelio anladım hesabı odemek istemiyor hemen kasaya yanastım hesabı odedim kısık bi sesle verseydim dedi tabi bu arada ben coktan cüzdanımı icinden de paramı cıkarmıstım ve odedim tesekkür bile etmedi.Bu durum beni okadar ırıte etti ki.Tanımayı düsünüyordum ama bu olay karsısında elektrk alamadım dedim görüsmeyi kestim :)
Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum

Asla cimri degilim hesabını bile yapmam ama 31 yasındayım ilk tanısmada bi bayana hesap odettiren bir erkek de gördüm hep mi bana denk gelir boyle secilmişler :))) sizin fikirlerinizi merak ediyorum