Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buradan goremedim maalesef canimm çözünürlüğü kotu oldugu icin de olablr bilemiyorum.. gordgnz cizgi kac dk icinde cikti ? Kuruma cizgisi olablr mi ? Supheniz varsa yarin bir test daha yapin.
Insallah vardir, Allah gonlunuze gore versn10
10 dakikada cıktıBen buradan goremedim maalesef canimm çözünürlüğü kotu oldugu icin de olablr bilemiyorum.. gordgnz cizgi kac dk icinde cikti ? Kuruma cizgisi olablr mi ? Supheniz varsa yarin bir test daha yapin.
Insallah vardir, Allah gonlunuze gore versn
Anladımbende göremedim malesef
Ben görüyorum. Çok dikkatli bakmak lazım. Merak ettim ne oldu sonucunuz?Dünkinde yoktu bugün varn
Kan vermedim daha adete7 gün carBen görüyorum. Çok dikkatli bakmak lazım. Merak ettim ne oldu sonucunuz?
Sizi de heyecanlanırmak istemem ama ben gerçekten görüyorum. Buraya foto ekleyebilsem yerini de ok ile göstermiştimKan vermedim daha adete7 gün car
Şimdi ben bir çok konuda altına resim atıp sordum bayanın biri psikolojisi bozuk demiş canım sıkıldı ya küçücük bir umut ile bekliyoruz maalesef bayanın bayana yakıştırdığına bak çok üzüldüm belki de dediği gibi ben görmek istediğim için görüyorumSizi de heyecanlanırmak istemem ama ben gerçekten görüyorum. Buraya foto ekleyebilsem yerini de ok ile göstermiştimama buraya tıkladığım halde yükleyemedim.
2 gün kala bakacağım kana belkide yokturBen de göremedim ama çözünürlükten kaynaklı olabilir, bir kan testi mi verseniz acaba?