Dün Doktor Kontrolümüz Vardi...

hadi bakalım hayırlısı sezenil , hepimiz sağlıkla alırız inşallah bebişlerimizi kucağımıza

CIVIL CIVIL PARK YATAK

59152180vv1.jpg

Disney Üç Katlı Müzikli, Titreşimli, Sallanabilir Oyun Parkı (8409)

Üç katlı kullanılabilir hamak
Müzik ve titreşim özellikli
Beşik gibi sallanır özellikli
Emniyet kemerli alt açma
Malzeme cebi
Ekstra cibinlik
Frenli tekerlekler
Kapandığında çantası ile az yer kaplar rahat taşınır
Boyutları : 70 x 110 cm

Üç katlı kullanılabilir hamak (8409)

Müzik ve titreşim özellikli
Beşik gibi sallanır özellikli
Emniyet kemerli alt açma
Malzeme cebi
Ekstra cibinlik
Frenli tekerlekler
Kapandığında çantası ile az yer kaplar rahat taşınır
Boyutları : 70 x 110 cm

165 YTL

kızlar slm benimde 14 kasımda 40 haftam doluyor hayırlısı az kaldı artık..doktor bi kaç gün öncede gelebilir hazırlıklı ol diyor..ara ara kasılmalarımda oluyor ama doğum yapacak kadar şiddetli deilmiş..kızım zaten normal doğum şeklinide almış ama daha tam inmemiş diyor doktor amcası..artık her hafta hastanedeyim..hazırlıkları tamamladım sayılırım.beşik kaldı sadece onuda şimdi düşünmüyorum..doğumdan sonra inşallah..park yatak mı alsam diye kararsız kaldım ama dün bi beşik gördüm krem rengi iki çekmeceli biri pembe biri yeşil üzerinde tavşan kedi kuş gibi renkli renkli kabartmaları vardı o kada tatlıydıki anlatamam..allah nasip ederse bunu almayı düşünüyorum..sizler ne alemdesiniz hazırlıklar nasıl gidiyor..

bende henüz beşiğimizi almadım ufak tefek kıyafetlerini aldım sadece daha çok eksiğimiz var bu ay sonu itibari ile doğum iznine ayrılacağım o zaman yavaş yavaş tamamlarım diye düşünüyorum şimdi sadece haftanın bir günü izinli olduğum için alışveriş gözümde büyüyor daha çok dinlenmek istiyorum

Canann seninle hemen hemen ayni gündeyiz benimde 40.haftamin doldugu gün 13 Kasim`a denk geliyor bende herseyi tamamladim sayilir yalniz ben ilk aylar icin bambu sepetlerden aldim onlarin ilk zamanlar icin yatak odasina koyulma rahatligi acisindan daha kullanisli oldugunu düsünüyorum birde cok seker görünüyorlar

Back
X