- 29 Kasım 2021
- 373
- 380
- 53
- Konu Sahibi future tense
-
ya Inşallah öyledir o kadar üzüldüm ki yerleşme kanaması şuan olur mu ki çarşamba günü 12 gün olcak transferin,teşekkür ederim inşallah sağlıklı tutunurMerhaba yerleşme kanaması diyolar canım çamurumsu ise.. bazı kadınlar 9 ay boyunca böyle yaşıyomuş bazısında ara ara oluyo bazısında hiç muhtemelen yerleşme kanaması kırmızıya dönmediği sürece sorun yokHayırlı olsun bu arada
Gerçekten mi okadar tedirgin oldum ki inşallah sizin dediginiz gibidirçok normal bende annem de hamile olduğumuzu öğrendikten sonra bir süre çamur gibi koyu kana benzeyen lekelenme yaşadık. sonuç olarak bu yaşıma gelmiş bir öğretmenim kızım da sağlıklı görünüyor çok şükür hiç kafanıza takmayın.
Merak etme kırmızı adet kanı gibi olmadığı sürece bişey olmaz ama doktorunu bilgilendirir progestan başlatabilir tabiki fitil oluyor ya tutunması için çok yeni zaten korkmaya Inşallah öyledir o kadar üzüldüm ki yerleşme kanaması şuan olur mu ki çarşamba günü 12 gün olcak transferin,teşekkür ederim inşallah sağlıklı tutunur
Teşekkür ederim kullanıyorum fitil hayırlısı artık yapabilcegim bisey yok galiba,inşallah nasip olur sizede uğraşan herkeze benim 5 tup bir kurtajim var okadar yorucu ki artıkMerak etme kırmızı adet kanı gibi olmadığı sürece bişey olmaz ama doktorunu bilgilendirir progestan başlatabilir tabiki fitil oluyor ya tutunması için çok yeni zaten korkmainşallah birgün bana da nasip olur
Kırmızı değil çamur gibi kahve inşallah normaldir bilmiyorum ki ..kırmızı kana dönmediği sürece sıkıntı yok diyorlar. rengi kırmızı değilse, miktarı çok değilse, pıhtı yoksa korkmayın ama tabi doktorunuza da danışın mutlaka.
Teşekkür ederim kullanıyorum fitil hayırlısı artık yapabilcegim bisey yok galiba,inşallah nasip olur sizede uğraşan herkeze benim 5 tup bir kurtajim var okadar yorucu ki artık
Yerleşme kanaması olamaz yerleşmeden sonra hcg üretilir zaten. Hormonal değişikliklerden dolayı kanamalar olabiliyor. Kırmızıya dönerse doktora gidin.ya Inşallah öyledir o kadar üzüldüm ki yerleşme kanaması şuan olur mu ki çarşamba günü 12 gün olcak transferin,teşekkür ederim inşallah sağlıklı tutunur
Çok iyi anlıyorum sizi umutsuz olmayın ama umut olmadan olmuyo bir tek umudumuz var sigindigimiz inşallah alırsınız mutlu haberi,evt nasip oldu 4 negatif tüpün ardından kendiliğinden gebe kaldım mucize gibiydi ama 8 haftalık kalp durması ve kürtaj geçtiğimiz eylül ayındaydı aklıma geldikçe icim burluluyo,şimdide ilk defa tüp tuttu dedim ama erken mi sevindim bilmiyorum hayırlısı ne diyim..Maşallah bak yine nasip olmuş bu senin nasibin Rabbim ol der olur .. Fitil kullan aksatmadan doktorun iyi tedavi etmiş seni fitilinide vermiş ben daha iğne aşamasındayım bende Fitil kullanıyorum bu ay okadar umutsuzum ki korkudan bu ay test yapamadım evde bide yurt dışındayım kanda veremiyosun çok zor beklemek
Bende ondan korkuyorum zaten şuan yerlesme kanaması olmaz diye biliyorumYerleşme kanaması olamaz yerleşmeden sonra hcg üretilir zaten. Hormonal değişikliklerden dolayı kanamalar olabiliyor. Kırmızıya dönerse doktora gidin.
Korkulacak bir şey yoktur inşaAllah ben de gebeliğimin başında kahverengi lekelenme ve pembe akıntı yaşadım, daha sonrasında da yoğun kırmızı pıhtılı kanama ve hiçbir şey olmadı. İçinizi ferah tutun.Bende ondan korkuyorum zaten şuan yerlesme kanaması olmaz diye biliyorum
Aynen haklısın canım .. bence iyi düşünün oda hissediyodur :) sağlıkla ilerlesin allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin içine kötü bişey düşürme benceÇok iyi anlıyorum sizi umutsuz olmayın ama umut olmadan olmuyo bir tek umudumuz var sigindigimiz inşallah alırsınız mutlu haberi,evt nasip oldu 4 negatif tüpün ardından kendiliğinden gebe kaldım mucize gibiydi ama 8 haftalık kalp durması ve kürtaj geçtiğimiz eylül ayındaydı aklıma geldikçe icim burluluyo,şimdide ilk defa tüp tuttu dedim ama erken mi sevindim bilmiyorum hayırlısı ne diyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?