DÜN GECE 3 DE IDRAR TESTI YAPTIM

goncannderdi

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
93
23
8
31
Daha önce de konu acmistim.Pkoluyum hiç adet görmüyorum klomenle ilk kez denemem.. Artık çıkar diye düşünüp sabah yapacaktım ama dayanamayip 3 de yaptim varla yok arası bir çizgi var gece tam anlayamamistim sabah tekrar baktım ya acaba hamile miyim cok istiyorum testi böyle çıkan var mı? Ama çizgi yokun bir tık üstü sadece..Yardım edin canlarım :(

Canım eşim görüp umutlanmasın diye çöpe attım.. Ama tekrar yapicam birazdan .. Yarın sabah da kan tahlili yaptıracam kesin sonucu öğrenmek için .. Ama bana yok gibi geliyor çok üzgünüm.. Demek ki kısmet değilmiş.. Eğer hamile değilsem de artık klomen ile falan da denemiycem bir daha.. Kaldıramıyorum bu kadar hayal kırıklığını artık :( Allah isteyen herkese çok bekletmeden versin inşallah

Canım eşim görüp umutlanmasın diye çöpe attım.. Ama tekrar yapicam birazdan .. Yarın sabah da kan tahlili yaptıracam kesin sonucu öğrenmek için .. Ama bana yok gibi geliyor çok üzgünüm.. Demek ki kısmet değilmiş.. Eğer hamile değilsem de artık klomen ile falan da denemiycem bir daha.. Kaldıramıyorum bu kadar hayal kırıklığını artık :KK43: Allah isteyen herkese çok bekletmeden versin inşallah
Catlatma ignesi olmadı sadece klomen mi kullandın canım hala adet olmadiysan ümit vardır amin insAllah canım

Catlatma ignesi olmadı sadece klomen mi kullandın canım hala adet olmadiysan ümit vardır amin insAllah canım
Canım yumurtam çatlıyor onda sorun yok ama pko yüzünden hiç adet olmuyorum ben ve testi ne zaman yapmalıyım bilmiyorum eğer adet olacağım gün belli olsa beklemeye razıyım ama hiç adet olmuyorum ki bu daha kötü

Bende PKoluyum. Adet goruyordum. Iki kez klomen kullandiktan sonra hamile oldugumu ogrendim.
Catlatma ignesini kullanmadim. Bu kadar cabuk pes edilmez.
Doktor kontrolu altindaysaniz zaten gerekirse clomenin dozunu yukseltebilir.
Yumurta takibide yapiliyor. Nerde yasiyorsunuz?

Canım yumurtam çatlıyor onda sorun yok ama pko yüzünden hiç adet olmuyorum ben ve testi ne zaman yapmalıyım bilmiyorum eğer adet olacağım gün belli olsa beklemeye razıyım ama hiç adet olmuyorum ki bu daha kötü

Doktorunuz adetinizin gelmesi icin ilac vermeli, adetin ucuncu gunu clomene baslaniyor 5 gun boyunca yutuyorsunuz.
Adet gununden itibaren sayinca iki hafta sonra ortalama yumurta catliyor, o gunden itibarende en az iki hafta beklemeniz lazim gebelik testi yapabilmek icin.

Bende PKoluyum. Adet goruyordum. Iki kez klomen kullandiktan sonra hamile oldugumu ogrendim.
Catlatma ignesini kullanmadim. Bu kadar cabuk pes edilmez.
Doktor kontrolu altindaysaniz zaten gerekirse clomenin dozunu yukseltebilir.
Yumurta takibide yapiliyor. Nerde yasiyorsunuz?
İskenderun da yaşıyorum. Ben Nisan ayinda tamamen adetten kesildim bir daha ilaçsız adet olamadım.. Ve adet olmadığım her ay hamile miyim diye umutlandım :( Meğer pikoluymusum .. Gözlerim dolarak benim artik çocuğum olmaz mı demistim doktora..O zaman klomene başladık ilk denemem ama umudum yok

Doktorunuz adetinizin gelmesi icin ilac vermeli, adetin ucuncu gunu clomene baslaniyor 5 gun boyunca yutuyorsunuz.
Adet gununden itibaren sayinca iki hafta sonra ortalama yumurta catliyor, o gunden itibarende en az iki hafta beklemeniz lazim gebelik testi yapabilmek icin.
2 haftayı geçti zaten ..Bu ay olmadı herhalde..Birazdan tekrar test yapicam yarinda kan vericem ama hiç sanmıyorum..

İskenderun da yaşıyorum. Ben Nisan ayinda tamamen adetten kesildim bir daha ilaçsız adet olamadım.. Ve adet olmadığım her ay hamile miyim diye umutlandım :KK43: Meğer pikoluymusum .. Gözlerim dolarak benim artik çocuğum olmaz mı demistim doktora..O zaman klomene başladık ilk denemem ama umudum yok

Ne demek umudum yok. Bende ilk ay gebe kalamadim ama pes etmedim suan 6,5 haftalik hamiliyim.
Senin gibi pes etmis olsam suan bu mutlulugu yasayamazdim.
Sayet son zamanlarda kilo aldiysaniz once kilo vermeniz gebe kalmanizi kolaylastiracaktir.
Arastirmalara gore klomenle gebe kalmada ihtimal ilk uc ayda %75.
Gebe kalamayanlarda dozunu yukseltip oyle deniyorlar.
Oda olmazsa bir baska tedavisi daha var. Ilk denemeden sonra hemen pes edilmezki.
Esinizin sperminede bakildimi? Birde gun asiri iliski cok onemli. Ben ilk denemede hergunu degerlendirmistim.

Ne demek umudum yok. Bende ilk ay gebe kalamadim ama pes etmedim suan 6,5 haftalik hamiliyim.
Senin gibi pes etmis olsam suan bu mutlulugu yasayamazdim.
Sayet son zamanlarda kilo aldiysaniz once kilo vermeniz gebe kalmanizi kolaylastiracaktir.
Arastirmalara gore klomenle gebe kalmada ihtimal ilk uc ayda %75.
Gebe kalamayanlarda dozunu yukseltip oyle deniyorlar.
Oda olmazsa bir baska tedavisi daha var. Ilk denemeden sonra hemen pes edilmezki.
Esinizin sperminede bakildimi? Birde gun asiri iliski cok onemli. Ben ilk denemede hergunu degerlendirmistim.
Eşimin spermine bakılmadı zaten sorun benim pkolu olmam..Daha önce yoktu ve daha önce çocuğum da oldu ..Ama bir cocuk daha istiyoruz son kez .. :( Belkide nasibimde yok herşey Allahtan .. Benim doktora gidip gelmem çok sıkıntı olduğu için tekrar denemek istemiyorum umutlanıp tekrar hayal kırıklığı yaşamak da cabasi :( Allah bebeğini sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım sana .. Senin adına sevindim :)

Anldm cnm bende de var pco ama en fqzla 3-4 gunluk gecikme ya da erken gelir adetim

Bence devam et ilaçlara cnm en azindan adetlerini duzene sokar öncelikle bizde ikinci icin cabaliyoruz bi sene 3 aydr bu ay ilk tedavim

Peki su son zamanlarda kilo aldinmi? Ben kilo aldiktan sonra adetim cok daha gecikmeye basladi.
Bu sendrom olan kadinlarin saglikli beslenmesi ve kilo almamasi cok onemli.
Hatta aldigimiz kilolari vermek cok daha zor.

Peki su son zamanlarda kilo aldinmi? Ben kilo aldiktan sonra adetim cok daha gecikmeye basladi.
Yok cnm tam tersi durum soz konusu oldu bende adetimin duzenli oldugu zamanlar cok daha kiloluydum baya kilo verdim ben toplamda 20 kg kadar ama döngüm cok bozuldu

Allah en kısa sürede nasip etsin canım eşimle konuşayım bakalım o ne diyecek ona göre tekrar doktoruma gidicem
Bence devam et ilaçlara cnm en azindan adetlerini duzene sokar öncelikle bizde ikinci icin cabaliyoruz bi sene 3 aydr bu ay ilk tedavim
Ben 3 ayda 43 den 61 çıktım zaten sonra da adet olamadım bir daha.. Ben kilo yüzünden adet göremiyorum bence..Evet hormonların üzerinde fazla kilonun etkisi var ama birden alınan ya da birden verilen kilolar hormonları da bozuyor.. Doktorum söylemişti.. Yavaş yavas kilo alıp vermek gerekiyor hormon sağlığı için..

Back
X