• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün gece gördüğüm rüya...

greengirll

yok başlık falan
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2012
9.068
9.560
398
Kızlar merhaba, dün gece gördüğüm rüyanın hala etkisindeyim. İçim o kadar sıkkın ki... Rüyamda annemlerin evindeyim ve balkonların demiri sökülmüş. Annem düşecek kadar eğiliyor, düşeceksin diyorum ama tutamıyorum annemi, yerimden kıpırdayamıyorum bir türlü nedense. Sonunda annem düşüyor, düştüğünü görüyorum fakat sağ mı anlayamıyorum. Ve bir türlü yanına gidemiyorum ambulans arıyorum vs vs. Bir şey beni engelliyor gibi... Annemle aramız iyi değil bu aralar ve çok vicdan yapıyorum acaba onun etkisi midir o kadar etkilendim ki rüyamdan hala unutamıyorum :(

Allah annenize hayirli uzun omur versin ruyayi yorumlamak cok onemli keske guvendiginiz birine yorumlatsaydiniz. hem anneyle kusluk olmaz :@

Allah annenize hayirli uzun omur versin ruyayi yorumlamak cok onemli keske guvendiginiz birine yorumlatsaydiniz. hem anneyle kusluk olmaz :mad:
yorumlatacak kimse bulamadım şu an da işyerindeyim zaten. küslük değil de biraz limoniyiz diyelim. ta çocukluğumdan gelen sorunlar yeni değil malesef

Hayra ciksin ruyaniz, anladim ama adi ustunde anne kimseye gostermedigimiz kadar toleransi hakediyorlar. Ruyasi bile uzmus sizi ins. duzelir araniz.
yorumlatacak kimse bulamadım şu an da işyerindeyim zaten. küslük değil de biraz limoniyiz diyelim. ta çocukluğumdan gelen sorunlar yeni değil malesef

hayır olsun cnm ama bi yerden düşmek rüyada iyidir ..anneni güzel günler bekliyor ferahlık sevinç borçlardan kurtulma :)
ben çok sık rüya gördüğüm için artık rüya tabiri uzmanı oldum galiba ..:)

hayır olsun cnm ama bi yerden düşmek rüyada iyidir ..anneni güzel günler bekliyor ferahlık sevinç borçlardan kurtulma :)
ben çok sık rüya gördüğüm için artık rüya tabiri uzmanı oldum galiba ..:)
tam tersi çıkar diyorsunuz yani:) inşallah öyledir inanın içime işledi gerçek gibi o kadar etkilendim ki

yorumlayayım canım. rüyada görülen kaybetme, ayrılık, ölüm gibi konular, gerçek hayatta bir konu yada insan hakkında fikirlerden vazgeçme, o kişiyle soğukluk yaşama gibi durumlarda görünür. örnek veriyorum: regl olmak hamile değilsin demektir. regl olduğum gün rüyamda bebeğimi düşürdüm yüksek biryerden. anladın mı. seninde annenle arandaki soğukluk nedeniyle böyle bir rüya gördün. kısaca etkilendiğin durumu gördün ve bir anlam yükleme rüyaya.

yorumlayayım canım. rüyada görülen kaybetme, ayrılık, ölüm gibi konular, gerçek hayatta bir konu yada insan hakkında fikirlerden vazgeçme, o kişiyle soğukluk yaşama gibi durumlarda görünür. örnek veriyorum: regl olmak hamile değilsin demektir. regl olduğum gün rüyamda bebeğimi düşürdüm yüksek biryerden. anladın mı. seninde annenle arandaki soğukluk nedeniyle böyle bir rüya gördün. kısaca etkilendiğin durumu gördün ve bir anlam yükleme rüyaya.
teşekkürler içimi rahatlattınız. sabahtan beri o kadar kötüydüm ki

şimdi rüya pimi çekilmiş saat gibidir..sen yorumlamaya başlayınca rüya da işlemeye başlarr..ben kötü bir rüya gördüğümde musluğu açar suya anlatırım allahım hayırlara çıkar derim bide mümkümse sadaka veririm..bide kimseye anlatmam bundan sonra aklında olsun canım :)

şimdi rüya pimi çekilmiş saat gibidir..sen yorumlamaya başlayınca rüya da işlemeye başlarr..ben kötü bir rüya gördüğümde musluğu açar suya anlatırım allahım hayırlara çıkar derim bide mümkümse sadaka veririm..bide kimseye anlatmam bundan sonra aklında olsun canım :)

gelecekten haber veren rüya vardır, birde bilinçaltı rüya vardır. gelecekten haber veren rüyayı anlatmak doğru değildir ama bilinçaltı rüyası yorumlanabilir. buraya herkes rüya yazıyor ama ben sadece bilinçaltılara cevap yazarım. her rüyaya yorum yazmam.

Back
X