Dün hcg 5.74 geldi bugün tekrar kan versem mi?

Dün hcg 5.74 geldi adetime 4 gün kaldı sizce bugünde kan vermeli miyim yoksa adeti mi beklemeliyim
İdrar testi yaptınız mı o nasıl çıktı bu değeri ölçüyor mu merak ettim de :) bir de 2 günde 1 2 katına çıkıyormuş ya 2 gün arayla takip edin isterseniz gözünüz aydın tebrik ederim:KK54:

Cnm yarin yap sitreste yapma 5 ve uzeei gebeliktr dedi doktora sordm senn icin kendi mevzumuda sordum sabahta cok yeni bi gebeliktr dedi yarn yap

Benim ilk ölçümümde pazar günü saat 19:30 gibi idi akşam yani 1327 çıktı ertesi gün yani pazartesi günü sabah saat 10 da ölçüm yaptırdım 2442 çıktı yinede takdir senin ben 24 saat bile doldurmadan ölçüm yaptım hastanede

Benim ilk ölçümümde pazar günü saat 19:30 gibi idi akşam yani 1327 çıktı ertesi gün yani pazartesi günü sabah saat 10 da ölçüm yaptırdım 2442 çıktı yinede takdir senin ben 24 saat bile doldurmadan ölçüm yaptım hastanede
Arkadasin soyledigide mantkli cok merak edyrsan bu deger seni netlestrmyrsa bk arkadasin bir gunde yukselme olmus sende aynimi yada azda yukseldimi diye bkabilirsn yasamadm bilmyrm ama ogreniyorum denizdeniz06 denizdeniz06

Back
X