- 22 Eylül 2021
- 151
- 29
- 18
- 28
- Konu Sahibi Esramnllll
-
Zaten pozitif gördükten, yani T çizgisi en az C kadar koyu olduktan sonraki gün ya da 1-2 gün içerisinde yumurta çatlayacak ve T çizgisi silikleşecek.Ovulasyon testi yaptım dün elime geçti yaptım LH çok belliydi pozitifti bugün de Aynı saate yakın yaptım ama çok az fark ediliyordu ne anlama geliyor bilgisi olan var mi yardımcı olabilecek (bebek istiyoruz )
Testleri atarsan yorum yapabiliriz
Onu çift görünce mi değerlendirmek gerekiyor yanı öncesi yada sonrası nasıl işliyorZaten pozitif gördükten, yani T çizgisi en az C kadar koyu olduktan sonraki gün ya da 1-2 gün içerisinde yumurta çatlayacak ve T çizgisi silikleşecek.
Yani dün pik olup bugün çatlamış olabilir.
Umarım dün değerlendirmişsinizdir. Değerlendirseniz de değerlendirmeseniz de bugün mutlaka değerlendirin.
Evet çift görünce silinene kadar değerlendirebilirsiniz.Onu çift görünce mi değerlendirmek gerekiyor yanı öncesi yada sonrası nasıl işliyor
Dün pikmiş. Bugün çatlamış. Bugün mutlaka değerlendirinEki Görüntüle 2932096 Sağdaki dünkü soldaki bugünkü
kaç gün çift oluyor yanı siliklesince olmasa da diğer günler olsa bile olur muEvet çift görünce silinene kadar değerlendirebilirsiniz.
Dün pikmiş. Bugün çatlamış. Bugün mutlaka değerlendirin
Silikleşmesi çatlamış olduğu anlamına geliyor. Çatladıktan sonra 24 saat kadar canlı kalabilir. O yüzden bugün değerlendirmeniz yeterli.kaç gün çift oluyor yanı siliklesince olmasa da diğer günler olsa bile olur mu
Eki Görüntüle 2932096 Sağdaki dünkü soldaki bugünkü
yarında test yapicam aynen bakalım hayırlısı inşallah olurDaha silik oldugu ıcın catlamıs gıbı ama yarın bır test daha yapın bugunu ve yarını da degerlendırın bence
anladım teşekkür ederim ama iki uç gün öncesi de önemli dedilerSilikleşmesi çatlamış olduğu anlamına geliyor. Çatladıktan sonra 24 saat kadar canlı kalabilir. O yüzden bugün değerlendirmeniz yeterli.
Benim pko olduğu için birden fazla yumurtlama ihtimaline karşı test yapmaya devam ediyordum.
Pozitif gördüğünüz günden itibaren önemli bence. Zaten bu süreçte 2 günde 1 değerlendirmenizde zaten fayda var.anladım teşekkür ederim ama iki uç gün öncesi de önemli dediler
Kanda 11-12 gün sonra çıkar ama idrar için adet gününü beklemeniz daha iyi oluranladım teşekkür ederim peki döllenme olursa kaç gün sonra kanda ve idrarda belli olur
anladım teşekkür ederimKanda 11-12 gün sonra çıkar ama idrar için adet gününü beklemeniz daha iyi olur
Pozitif gördüğünüz günden itibaren önemli bence. Zaten bu süreçte 2 günde 1 değerlendirmenizde zaten fayda var.
canım kan gibi akıntı geldi normal mianladım teşekkür ederim
canım kan gibi akıntı geldi bir normal mianladım teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?