Gebeliğe Hazırlık Dün pozitif bugün negatif

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Esramnllll

Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2021
151
29
18
28
Ovulasyon testi yaptım dün elime geçti yaptım LH çok belliydi pozitifti bugün de Aynı saate yakın yaptım ama çok az fark ediliyordu ne anlama geliyor bilgisi olan var mi yardımcı olabilecek (bebek istiyoruz )

Ovulasyon testi yaptım dün elime geçti yaptım LH çok belliydi pozitifti bugün de Aynı saate yakın yaptım ama çok az fark ediliyordu ne anlama geliyor bilgisi olan var mi yardımcı olabilecek (bebek istiyoruz )
Zaten pozitif gördükten, yani T çizgisi en az C kadar koyu olduktan sonraki gün ya da 1-2 gün içerisinde yumurta çatlayacak ve T çizgisi silikleşecek.
Yani dün pik olup bugün çatlamış olabilir.
Umarım dün değerlendirmişsinizdir. Değerlendirseniz de değerlendirmeseniz de bugün mutlaka değerlendirin.

Onu çift görünce mi değerlendirmek gerekiyor yanı öncesi yada sonrası nasıl işliyor

kaç gün çift oluyor yanı siliklesince olmasa da diğer günler olsa bile olur mu
Silikleşmesi çatlamış olduğu anlamına geliyor. Çatladıktan sonra 24 saat kadar canlı kalabilir. O yüzden bugün değerlendirmeniz yeterli.
Benim pko olduğu için birden fazla yumurtlama ihtimaline karşı test yapmaya devam ediyordum.

anladım teşekkür ederim ama iki uç gün öncesi de önemli dediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…