Gebeliğe Hazırlık Dün regl olmam gerekiyordu hala tık yok.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Seval9393

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2021
106
49
18
Merhaba kızlar. 2 aydır tam 28.günde regl oluyorum çok şükür. Bu ayda ağrılarım 3 4 gün öncesinden başladı. Dün regl olmam gerekiyordu ama hala olmadım. Ara ara kasık ağrılarım oluyor ama regl olacak gibi de yoğun değiller. Açıkçası test yapmaya korkuyorum. Negatif sonuç almaktan biraz yoruldum açıkçası. Adet gecikmesinde de sabah idrarı ile mi test yapılması öneriliyor? Bir de erken test yapsam daha mı iyi olur? Ne yapayım ne zaman yapayım bilmiyorum

Normal gebelik testi yapabilirsiniz. Ilk idrar daha iyi sonuç verir.

Bazı dönemler gecikmeler çok doğal 8 10 güne kadar çok nadirde olsa gecikmeler doğal sayiliyor artık malesef tukkettigimiz besinler yüzünden döngüler de sapmalar olabiliyor yine de bir kaç gün geçerse ilk idrar ile kaset test yapabilirsiniz veya direk kan verirseniz de olur inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız eğer istenilen bir durum ise 🙏🏻

Bende gecikmedir dedim ama hamile olduğumu öğrendim hiç belirti yoktu adet olacakmışım gibi hissettim erken gebelik testi al yap

Bende gecikmedir dedim ama hamile olduğumu öğrendim hiç belirti yoktu adet olacakmışım gibi hissettim erken gebelik testi al yap
Ben regl olmadan 4-5gün öncesi o ağrıyı hissediyorum ve tamamen umutlarım gidiyor hiç inanasım gelmiyor🥲 aynı karın ağrısı kasık ve bacaklara vurulan ağrı gibi mi

Back
X