dun transferım oldu

ozlemes

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2010
85
0
36
Diğer
dün transferım oldu heyecanlı bekleyıs basladı,,zorlu bır tedavinin ardından
inşallah güzel haberı alırız memorıal de oldum tedavımı memnunum hersey yolunda gıttı 11 yumurta toplandı ve 9 tanesı kalıtelı embrıyo olusturdu ve 1 transfer oldu haftaya pazar ögrenebılıcez sonucu bakalım dua edın aranızda daha once memorıal de tedavı olanlar varsa yada yumurta sayım hakkında yorum yapmak ısteyen varsa yapabılır tesekkurler...:49:

özlemes hayırlı olsun inşallah 10 gün sonra pozitif sonucunu alırsın ve bebeğine kavuşursun yumurta sayın çok iyi tabi 9 tanesinin kaliteli olup döllenebilmesi çok daha iyi benim 3 tüp denememin ikisinde 9 3. de 7 yumurta toplandı ve transfer zamanı 1 de 2 yumurta 2. de 1 yumurta 3. de 3 yumurta kalmıştı ancak diğerleri kalitesiz olup döllenememişti seninkiler maşallah çok çok iyi geri kalanları sanırım dondurdunuz
bende 4. deneme için memoriale geldim ama bazı aksilikler yüzünden tedavim yarım kaldı 2-3 ay sonra yeniden gelmeyi düşünüyoruz
kendine dikkat et bol sebze meyve ve sıvı tüket ki kabız olmayasın ben ilkinde olmuştum çok çok zordu tekrar hayırlı olsun

Back