• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

dün yumurtalar toplandı

figen26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2007
173
7
96
43
Bolu
herkese merhaba dün 11,30 da yumurtalar toplandı rahat bi işlem geçirdim ama çıktıktan sonra ağrım oldu 2 saat falan yattım 7 adet yumurtam toplandı sayı biraz az gibi geldi bana ama tabikide önemli olan sayı değil bence kalite ve döllenmesi bugün 11 de dr. arıcam yumurtaların durumu için inşallah güzel haberler alırım pazar günüde transfer olacak allahın izniyle bana dua edin arkadaşlar bi problem olmasın

aradım doktoru 5 tanesi işlem gördü dedi 1 tanesi döllenmiş şimdiye kadar 1 tanesi de döllenmeye başlamış yarın belli olur dediyarın sabah transfer yapılacak biraz moralim bozuldu döllenen sayısı az napalım herşey nasip

hadi canım hayırlı olsun rabbim bebişlerini kucağına almayı nasip eğlesin inşallah

Sakın bozma moralini, bak sana gelmeye çalışan iki can var, onlar uğraşırken moralini bozma. Sen onları iste ki onlar da sana tutunsun, zaten bir tanesi bile yetmiyor mu dünyamıza neşe ve mutluluk getirmeye? Hayırlısı olsun, inşallah iki haftaya güzel haberlerini de alırız.

1 embriyo ile gebe kalan çok var hatta bi arkadaş anlatmıştı gittiği merkezde 10 küsür embriyo ile gebe kalamaış bi bayan.. tek emriyosu olan bi bayan da hiç umudu yokken kalmış.belli olmuyo bu işler..

haklısınız arkadaşlar yine de içimde bi burukluk var bakalım yarın ne olacak birde perşembe yumurtalar toplandı yarın transfer erken değilmi

Merhaba ...
bende 2 gün önce yumurtalarım toplandı.. 4 tane çıktı 3'ü döllendi .. yarın transfer edecekler...
ama toplama dan sonra çok ağrım oldu.. 2 gün yattım ..
hepimize hayırlı evlatlar versin .. :emir_bebek::emir_bebek:

hiç moralini bozma canım allah nasip ettiyse 1 tane bile yeterli. hayırlı transferler olsun...

Merhaba ...
bende 2 gün önce yumurtalarım toplandı.. 4 tane çıktı 3'ü döllendi .. yarın transfer edecekler...
ama toplama dan sonra çok ağrım oldu.. 2 gün yattım ..
hepimize hayırlı evlatlar versin .. :emir_bebek::emir_bebek:

benim ki neden erken tranfer oluyo ki anlamadım

herkese merhaba dün 11,30 da yumurtalar toplandı rahat bi işlem geçirdim ama çıktıktan sonra ağrım oldu 2 saat falan yattım 7 adet yumurtam toplandı sayı biraz az gibi geldi bana ama tabikide önemli olan sayı değil bence kalite ve döllenmesi bugün 11 de dr. arıcam yumurtaların durumu için inşallah güzel haberler alırım pazar günüde transfer olacak allahın izniyle bana dua edin arkadaşlar bi problem olmasın

canım hakkında neyse hayırlısı o olsun birazda kismet işi hiç üzülme rabbim verecek olursa bir tanede yeterli benimde p.tesi toplanacak ultrasonda çok yumurta görünüyo hakkımızda hayırlısı allahım bu mübarek günlerde emeklerimizi boşa çıkarmasın hepimize ikiz ikiz versin:Saruboceq:

inşallah döllenen yumurtaların kalitelidir.zaten sana konulacak embriyo sayısı 2 .inşallah bunlar tutunurlar sana.morelini yüksek tut.allah yardımcın olsun

inşallah döllenen yumurtaların kalitelidir.zaten sana konulacak embriyo sayısı 2 .inşallah bunlar tutunurlar sana.morelini yüksek tut.allah yardımcın olsun

inşallah 2. de yarına kadar döllenir 2 tane transfer olsa içim biraz daha rahatlıcak
allahım emeklerimizi boşa çıkarma şu mübarek günde

Back
X