dünde konu actim

aysegulsivas58

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2017
73
1
1
29
Bugüne kadar sayısız kan testi yaptırdım 3 ay geçti ilişkinin üstünden kan testleri negatif dün ultrasonda birşey çıkmadı 3 kere adet oldum ikisi biraz farklıydısizce guvenmeli miyim atamıyorum belirtileri ustumden uzun süredir karnimda segirme var bugün yine doktora gittim kan testi 0.100 ultrasonda da bisey çıkmadı ama karnimda bisey var sanki oynuyo

Bugüne kadar sayısız kan testi yaptırdım 3 ay geçti ilişkinin üstünden kan testleri negatif dün ultrasonda birşey çıkmadı 3 kere adet oldum ikisi biraz farklıydısizce guvenmeli miyim atamıyorum belirtileri ustumden uzun süredir karnimda segirme var bugün yine doktora gittim kan testi 0.100 ultrasonda da bisey çıkmadı ama karnimda bisey var sanki oynuyo
Doktora güvenmeyip buraya mı güveneceksiniz. Hayır hamile olamazsınız. 3 ay geçmiş adet olmuşsunuz testler yapılmış usg ile bakılmış. 3 aylık hamileliğin usg de görünmemesi imkansız. Hcg nin 0.1 çıkması imkansız. Rica ediyorum korkacağınız işlere girmeyin. Her gün en az 2 konu okuyorum böyle. Güvenmiyorsanız yapmayın

gaz olabilir mi?
bagirsaklarinizda sorun olabilir.
ya da poskolojik olabilir.
başka bir bölüme kontrole gidebilirsiniz.
ama hamile olmaniz bu şartlarda imkansız gibi gözüküyor.diyee yazmıştım ki
dünkü konunuzu okudum.dün size gereken bütün açıklamayı yapmislar üstelik Mune Mune de yorum yapmis.konu ayni farkli ne yazılsın istiyorsun.bence takıntı yapmışsın at kafandan atamiyorsanda yardim al.
saglikli günler dilerim..

Üst üste kan testi yaptırmak, jinekoloğa gitmek yerine bir psikoloğa görün istersen. Takıntı haline getirmişsin. Hissettiğin şey de büyük ihtimalle gaz sancısı veya seğirme falandır...

Ne yapacağımı inanın bilmiyorum nasıl duzelicem sonradan pat diye hamile çıkmaktan ne bileyim doktorların yanılmasından çok korkuyorum

gazdır o gaz..
stresten kafana taktığın için de öyle hissediyor olabilirsin yoksa drlar testler yalan söylüyor olamaz.
ayrıca dr'un dediğine güvenmiyorsun biz gebesin desek inanacaksın.:ukala:

Back
X