Dünden beri ağlıyorum yardım edin

1. Si, misafirin eşinizin şortunu giydiğini dahi nerden biliyorsunuz? Size bu detayları kim veriyor?

2. 6 aydır oturulmayan ev terk edilmiştir. Erkekler Kadınlar kadAr detaylı düşünmez. Çağırmıştır arkadaşını. 1-2 ay değil, 6 Aydan bahsediyorsunuz.

Bu kadar zamandır, siz çocuğunuzla neden başka bir yerde yaşıyorsunuz? Evden giden eşiniz olmalıydı. Ama siz gidip bir düzen de kurmuşsanız, bu kadar zamandır artık eşinizin de size bir sorumluluk hissetmemesi normal.

6 aydır ayrıysanız, artık evlilik büyük ölçüde zarar görmüştür. 2 ayda 3-4 kere görüşmüşsünüz. Karşılıklı olarak hiç düzeltme çabası Yok. Siz emin misiniz tekrar birleşmek istediğinize?

Ve neden bu kadar zamandır ayrısınız? Eğer barışma niyetiniz varsa, oturup bunu konuşun. Niyetiniz yoksa, bitirin. Arada bir de çocuk varken bu kadar sürüncemede kalmaz bir ilişki. Ben eşimle sevgiliyken 2 ay görüşmemiştim, düşünebilmek için. O dahi çok uzun gelmişti. 40 kere bana ulaşmaya çalışmıştı.

Evinize sevgilisini getirse ona esyalarinizi kullandirsa esiniz tamam ama arkadaslari gelmiş kalmış sonuçta. Adamda şort giydiyse haliyle eşiniz çıkartıp vermiştir tabikide. Madem bi karar almıştınız 6 aydır ayrıydınız eşyalarınızı alıp çıksaydınız bi arkadaşım yazdığı gibi geri gelirim diyerek çıkmışsınız. Şahsen birseyi bitirdiysem evde çöpümü bile bırakmam bitirmediysem de o evden çıkıp gitmem. Son 2 aydır görüşüyoruz demissiniz demek ki diğer 4 ayda adam gelmeyeceginize ikna olmuş. Terkettiginiz bir evden eşyalarınızı alıp çıkın bidahakine sonra gittiğiniz evden hak iddia etmeyin.

6 ayda 4 kere konuşan adam düzeni bozulmasın istiyordur. Yoksa defalarca arar kapınıza gelirdi.

Arkadaşın sevgilisi de belli ki birlikte olmak için sizin evi otel saymış. Bornozu kullanan yatağa da girmiştir. Yatak odasına girildiği şort alınmasından da belli. Barışılsa bile o evi dezenfekte edip yatak ötrüsünü, bornozu çöpe atın. Gerçekten iğrenç bir durum.

Eşinizin ne eksik diye sorması, kadının temizlik yapması sanki sahiplenme gibi olmuş.

Eşiniz rahat bir insan. Bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim demişler. Arkadaşları kendi gibi.

Özet geceyim 6 aydır esimden ayrıyım boşanma olmadi son 2 aydır iletisimiz var barışma yolunda ilerliyorduk fazla sık konuşmazdık yalnız son 2 ayda belki 3 yada 4 kere konuşma oldu esim rahat bir insan bana karşı son zamanlarda iyiydi evine dön v.s özledim gibi konuşmalar geçti dün ögrendim ki esimin yakın erkek arkadası ve onun sevgiliai benim 6 aydır girmedigim evde bir kac gün kalmışlar hanımefendi esime bir kac birsey aldırmış hatta benim olmadigim zaman da esim erkek arkadasi ve onun sevgilisi hep 3ü takilmislar benim zoruma cok gitti evimi kullandirmasi özelimi onlara açması dünden beri olumlu giden hersey bir anda olumsuza döndü herkeste barışacağımızı dusunuyordu kimseye birsey anlatamiyorum aglıyorum surekli ben ne yapıcam midem almıyor

kimden öğrendiniz? size söyleyen kişi kız senin bornozunu giydi mi dedi? evinde temizlik yaptı mı dedi? bir de insanlar kullandıkları evi temiz bırakmak istemiştir. 6 ay ayrı kalmak biraz uzun değil mi? ne bekliyordunuz?

Sende git evine eşine sahip çık sen çıkmazsan sahip çıkanlar daha çok olur şimdiye kadar eve kadın atmamış yinede sevişmelisin bence çok naz aşık usanndırır
Özür dilerim çok yazılım hatası olmus sevinmelisin yerıne sevişmelısın yazısı cıkmış ah bu yazışma yokmu otomatikmen o kelimeyi kullanmam bile insanı çileden çıkartıyor:kızgın:

Son düzenleme:
Ben olumlu dusunuyordum ailemede olumluyum demiştim şimdi tam tersi oldu bunu ögrenince benmi abartıyorum allah aşkına eşimde sen yoktun gelip duraydın sahip çıkaydın dedi resmen bana büyütme dedi
Doğru söylemiş, kapıyı çarpıp çıktığın evi niye dert ediyorsun ki....

Madem senin için önemli sen çıkmayıp eşini gönderseydin evden...

Geldim bayanlar konu çok açık bazı yorumlara güldüm haklı bulanda var haksız bulanda insan tabiki özeline kadar herseyin kullanıldığını gorünce çıldırıyor ki çıldırdım eşimin de bir güzel burnundan getirdim onun tepksii ne mi oldu bana çocuksun ne var bunda sen yoksun ve gelebilirler ? Evimde icilmis dedim olabilir dedi bornozum kullanilmis dedim at yenisini alırız dedi sen bu kafayla gidersen senle zaman kaybediyoruz dedi seninle bu sekilde olmaz dedi de dedi tavsiyem şudurki 6 ay cok uzun bir süreç olanlar olmuş aldatmadığına yeminler ediyor onuda allaha havale ediyorum napayım adam rahat bense yapım bu rahatlıga uygun degil

Neden 6 ay denilmişti karşıdan adım bekledim oda benden bekledi inat isteksizlik o zaman hadi bosanalim dedim gecenlerde 5 ayin sonunda madem rahatsin beni istemiyosun nikahimi ver dedim aa neden bi anda karar verdin niye donmuyosun evine dön diyorum dedi galiba kamera şakası bu

Back
X