Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
22 23 yumurtlama bugün çatlama değerlendir bugün yarınAcaba yumurtam çatladımı
25 i 26 sini değerlendirAcaba yumurtam çatladımı
Gebe olabilirmisinizYorumlamanız mümkün mü bugün biraz sancım var dün ve bugün de bir damla kadar kan olduğunu farkettim neye işaret bu
21 i kaset testlerden yaptım tabi o da negatif (bat 8 ocak)Gebe olabilirmisiniz
15 18 20 sinde olan testler nerde cnm görmedim baktım da ona göre cevapliyacamYorumlamanız mümkün mü bugün biraz sancım var dün ve bugün de bir damla kadar kan olduğunu farkettim neye işaret bu
Hepsi buysa yumurtlama olamamış hiç gözüken yada oldu tam boyutuna erisemedi muhtemel erisemedi içinde adet de gecikebilir eğer diğer testlerde var gözüküyor ise bakmadan birşey diyemem varsa ona göre yorum yapıyım cnm bı varsa atarmisinYorumlamanız mümkün mü bugün biraz sancım var dün ve bugün de bir damla kadar kan olduğunu farkettim neye işaret bu
Hayır yok sadece bu kadar varHepsi buysa yumurtlama olamamış hiç gözüken yada oldu tam boyutuna erisemedi muhtemel erisemedi içinde adet de gecikebilir eğer diğer testlerde var gözüküyor ise bakmadan birşey diyemem varsa ona göre yorum yapıyım cnm bı varsa atarmisin
Daha olamamış o zaman devam et yada tam boyutuna erismemis yumurta vardır catlamamis ondan da teste gözükmeye bilir doktora git bakalım bıHayır yok sadece bu kadar var
Yumurtlama olabilir mi kiDaha olamamış o zaman devam et yada tam boyutuna erismemis yumurta vardır catlamamis ondan da teste gözükmeye bilir doktora git bakalım bı
Evet iki gün değerlendirAcaba yumurtam çatladımı
Evet değerlendir iki günArkadaşlar yumurtlamamı mı bu ?
Evet değerlendir iki günYumurtlama olabilir mi ki
Doktor yumurtamın çatladğını söylediHepsi buysa yumurtlama olamamış hiç gözüken yada oldu tam boyutuna erisemedi muhtemel erisemedi içinde adet de gecikebilir eğer diğer testlerde var gözüküyor ise bakmadan birşey diyemem varsa ona göre yorum yapıyım cnm bı varsa atarmisin