- 14 Eylül 2020
- 135
- 92
- 48
- Konu Sahibi _Feslegen_
-
Yaş ve tecrüne ile alakalı... başarılı olduğunuz bir iş veya aile özetle manevi olarak sizi tatmin edecek bir konuya eğilin... Ben işimde başarıyı yakaladım ve şimdi geçmişte yaşadıklarıma takılmıyorum. Mutsuz olsam bile kimseye anlatmıyorum, kimse bilmeyince daha çabuk atlatıyorum.Kızlar geçmişe sünger çekmeyi dünü dünde bırakmayı,
Dünün ve dündekilerin verdigi üzüntüyle başa çıkmayı nasıl başarıyorsunuz ? Yada başarabiliyormusunuz ?
Ben beceremiyorum bir türlü ve bugünümü de çalıyor dünümdekiler...
Sürekli şikayet eden mutsuz birine dönüştüm,
Bir arkadaşım dediki insanın her günü aynı olmayabilir bir gün iyi olur bir gün kötü ama sen sürekli şikayet halindesin her gününmü kötü diye...
Günüm kötü degilsede ben birşeyleri takarak kendimi mutsuz etmeyi başarıyorum.
Varmı önerileriniz ?
Bir amaca ulaşmaya calısmak bence .Hedef koymak ve ona dogru ılerlemek .Kızlar geçmişe sünger çekmeyi dünü dünde bırakmayı,
Dünün ve dündekilerin verdigi üzüntüyle başa çıkmayı nasıl başarıyorsunuz ? Yada başarabiliyormusunuz ?
Bir arkadaşım dediki insanın her günü aynı olmayabilir bir gün iyi olur bir gün kötü ama sen sürekli şikayet halindesin her gününmü kötü diye...
Varmı önerileriniz ?
Aynen hep geç kaldığını hissedersin geçmişe takılırsak maalesef. Şimdiye bakmak lazım geç kalmamak için.Sünger münger çekilmiyor. Beylik laflar bunlar.
Geçmiş dediğin şey senin, sana ait.
şu an seni bulunduğun yere taşıyan ve olduğun kişiye dönüştüren hayatın.
Ne yaşandıysa yaşandı. Yaşanmaya da devam edecek.
Şimdi yaşadıklarn da bir zaman sonra geçmişin olacak.
İlerde şimdi yaşadıklarına sünger çekmeyi düşünmek istemiyorsan şimdinin kıymetini bilmeye bak.
Doğru olanı yapıyorsunuz.Eğer gün içinde kötü bişey yaşamışsam (ölüm dışında) hemen unutmak imkansız tabi. İlk gece kafama takarım muhakkak, hatta uyku tutmaz ama sabah olunca yeni bir gün , dün dünde kaldı diyip yeni güne başlarım . Sanırım biraz gamsız biriyim . Hayatın üzülerek geçirilmeyecek kadar uzun olmadığını düsünenlerdenim.
Sünger münger çekilmiyor. Beylik laflar bunlar.
Geçmiş dediğin şey senin, sana ait.
şu an seni bulunduğun yere taşıyan ve olduğun kişiye dönüştüren hayatın.
Ne yaşandıysa yaşandı. Yaşanmaya da devam edecek.
Şimdi yaşadıklarn da bir zaman sonra geçmişin olacak.
İlerde şimdi yaşadıklarına sünger çekmeyi düşünmek istemiyorsan şimdinin kıymetini bilmeye bak.
Bu konuda iyi olduğumu düşünüyorumKızlar geçmişe sünger çekmeyi dünü dünde bırakmayı,
Varmı önerileriniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?