Ben aile abartmanında büyüdüm eşimse kendi başlrına hatta ben tanıdıgımdan beri de herkes kendi odasına çekilir herkes mutfaga geçer tek tek yemek yar. herneyse eşim başlarda bizleri cok yadırgıyordu kalabalık olmamızı ve sürekli annemlerin kapısında anahtar bulunur iki de bir de zile kim kalkacak:) öyle kalabalığız yani.ama biz bu şekilde mutluyduk bazen yorucu olsa da bayram günlerimiz ayrı, özel günlerimiz düğünlerimiz derneklerimiz ayrı..çingene misali ne yaalan diyim:)
konuya geliyim.kpderim kalabalığı sevmez. amenna..toplamda bize 3 kez o da isteme söz yılbaşında( yılbaşında da neden cok kaldınız die eşimin burnundan getirmler) o gün bügündür de gelmedi. çağırsakta ben kalabalığı sevmem der gelmez. bugün görümcemin gelin gittiği ailenin bayramını kutlamaya gittik hep birlikte. kpdermn onlarla kafası daha cok uyuşuyor kalabalık yok. herneyse cıktık gidiyoruz ben de babaanneme uğrayacakmısınız dedim sizi beklıyorlar da.kpederm gitmeye niyetli değildi. sonra kvalidem uğrayalım dedm gittik bize ben önden girdim ama bunlar hala arkamdan gelmıyolar baktım kpderm kvalideme kızıyor içerisi kalabalık dıe. sanki kapıda çocuk olurya kandırmya çalışırsın içeri girsin die durum oydu.neyse kıvırdılar ben de baba sen bu odaya geç kimse yok dedm babaannemi çağırdım annemde oradaydı zaten. ama kpderm bozuldu zannımca. ben de yalan atmış oldum çünkü babaannemn onları beklediği yoktu ama sonucta ben de saygı beklıyorum nasılkı ben de sevmıosam bazı şeyleri sırf onlarn hatrı için gidiyosam onlarda katlanmalı dıye düşünyorum.,
bir de eşimle bizim tartışmalarımız olmuştu sağolsn eşim bunları duyurdu anasına babasına kpderim durmadan kavga etmıyonuz dimi die laf söyluyo eşim de bişi demıyo. ben de arada olur öyle şeyler diyorum. birde kpederimn ablası var ona da gittk o da biliyor muhtemelen kavgamızı eşimin yanına beni itiyo yanına otur anlamında halbuki şu anda iyiyiz bir sıkıntı yok.
ben bu insanlara karşı nasıl tavır izliyim şimdi kızlar.. eşimn yaptığı hataydı bunu ona sölesem bişi yapmaz eminim.