Dunya durdu:((

Wannabemumm

Bir melek annesi...
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2011
282
3
46
İstanbul
Uzunnn bir caba ve mücadelenin sonunda hamile kaldım....2 negatif tüp denemesi..gelişmeden yumurtalar ...dengesi bozulmus hormon degerleri...
Tıbbın yapamadığını Rabbim yaptı ...gene bir tedavi sürecine hazırlanırken ,ansızın geliverdi yavrum...
Cok cok cok cok mutlu olduk...rüyaydi bu...mucizeydi bu....

Mutluluğumuz 10 .haftada yerini gözyaşlarına...çaresizliğe bıraktı...
Bebeğimiz bizi terk etti...

Veren allahım alan allahım...isyan etmiyorum ama canım cooooook yanıyor...bununda bir sebebi olmalı ....
Bu kadar Cook acı çekerken yalnız olmadığımı sizleri okuyarak gördüm...günlerdir okuyorum her hikayede inanın tazeleniyor acımi....o kadar derinlerde paylaşıyorum ki duygularınızı...

İnanın annem bile beni anlamıyor.:(((

Son düzenleme:
Uzunnn bir caba ve mücadelenin sonunda hamile kaldım....2 negatif tüp denemesi..gelişmeden yumurtalar ...dengesi bozulmus hormon degerleri...
Tıbbın yapamadığını Rabbim yaptı ...gene bir tedavi sürecine hazırlanırken ,ansızın geliverdi yavrum...

Veren allahım alan allahım...isyan etmiyorum ama canım cooooook yanıyor...bununda bir sebebi olmalı ....
Bu kadar Cook acı çekerken yalnız olmadığımı sizleri okuyarak gördüm...günlerdir okuyorum her hikayede inanın tazeleniyor acımi....o kadar derinlerde paylaşıyorum ki duygularınızı...

cnm ne güzel demişsin ''veren ALLAH alan ALLAH'' diye birini veren rabbim inş. 2-3-4 verir hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inş...

derdini veren allah dermanını da sabrını da verir . ne denir ki başka böyle bir durumda allah hayırlısını nasip etsin sabredin allah sabreden kulunun yanındadir.

derdini veren allah dermanını da sabrını da verir . ne denir ki başka böyle bir durumda allah hayırlısını nasip etsin sabredin allah sabreden kulunun yanındadir.
Nurcimik ALLAH dermanını verecek insallahhh kolaylaştırsın ,güzelleştirsin.
Ben bı kaç gündür islamı boyutunu araştırıyorum....ana Rahmi'ne düşen bebeğin ruhu var ...o zaman cennetlik oldu...

Acaba bu dünyada görmek nasip olmadı...daha sonra olacakmı?

Kızlar ben kurtaj olmadım...dusuk oldu sonrasında kontrolde doktor, rahim temiz kürtaja gerek yok dedi.

Tekrar denemelere hemen baslayabilirmiyiz?

Dusuk sonrasi hemen hamile kalinacagini söylüyorlar...icime su serpiyor...doğruluk payı var mı bilmiyorum !

Öncelikle geçmiş olsun.

Düşükten sonra genelde 1 ay korunma önerebilirler ama hemende denemye başlayabilirsiniz.

Yaşadığınız üzüntüyü tahmin edebiliyorum.Çünkü bende 8. haftada kürtajla bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.

Ama şöyle düşünmenizde fayda var.O kadar uğraştım,tüp bebek yaptırdım ama rabbim ummadığım anda vermişti,yine verecek diye düşün.Çünkü sen hamile kalabiliyorsun hemde doğal yollardan.

Acını hafifletecek söz yok bende ama dilerim Allah kalbinin acısını alacak yeni bir umut,yeni bir bebek versin:109:

Öncelikle geçmiş olsun.

Düşükten sonra genelde 1 ay korunma önerebilirler ama hemende denemye başlayabilirsiniz.

Yaşadığınız üzüntüyü tahmin edebiliyorum.Çünkü bende 8. haftada kürtajla bebeğimi aldırmak zorunda kaldım.

Ama şöyle düşünmenizde fayda var.O kadar uğraştım,tüp bebek yaptırdım ama rabbim ummadığım anda vermişti,yine verecek diye düşün.Çünkü sen hamile kalabiliyorsun hemde doğal yollardan.

Acını hafifletecek söz yok bende ama dilerim Allah kalbinin acısını alacak yeni bir umut,yeni bir bebek versin:109:
Minicikumut,teşekkür ederim...aynı kaderi paylaşıyoruz bizi bizden iyi anlayan yok...
Esim bile bu kadar derinden hissetmedi acisini okadar realist ki!!,
İnşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürür...ben bir şans yakalamıştım ...şimdide kaybettim diye düşünüyorum...

Yasım hormonlarim....offf off

Arkadaslar dusukten sonra kac gün kanama oldu...benim 11. Gunüm hala kanama devam ediyor üstelik renginde Cook koyü kimizi...

Kurtaj yapılmadı bana parca mi kalmış oluyor bu durumda !!!

Son düzenleme:

çok çok geçmiş olsun canım benim.Allah ım çok büyük.elbette seninde acıların bir gün son bulacak.bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim.Allah ım acısınıda veriyor dayanma gücünüde.benim annemde beni anlamadı.hiç hemde.2 hafta konuşmadık ben lohosayken.

ama şimdi daha güçlüyüm ona karşı.istemiyorum artık beni anlamasını.

Arkadaslar dusukten sonra kac gün kanama oldu...benim 11. Gunüm hala kanama devam ediyor üstelik renginde Cook koyü kimizi...

canım benim yaklaşık 2 hafta sürdü kanamam.az az geldi .sonlara doğru kahverengi renge döndü.sonradan kesildi.

tekrar kontrole gitmedinmi doktora.kaç aylıktı bebeğin canım.

canım kusurabakma gözümden kaçmış.10 haftalık kendisi düştü o zaman.bence bir kontrole gitmende fayda var.parça kalmışmı diye.

çok çok geçmiş olsun canım benim.Allah ım çok büyük.elbette seninde acıların bir gün son bulacak.bende 20 haftalık bebeğimi kaybettim.Allah ım acısınıda veriyor dayanma gücünüde.benim annemde beni anlamadı.hiç hemde.2 hafta konuşmadık ben lohosayken.

ama şimdi daha güçlüyüm ona karşı.istemiyorum artık beni anlamasını.

canım sagolasın..senin hikayenide okudum..deliler gibi okuyorum
malesef yalnız degilim...
annemi anlayamıyorum...olur olur gene olur diyor..hemen kabullendi durumu.!!

2 kez doktora gittim kontrolde parca kalmadıgını söyledi tam 10 haftalıktı ama kürtaj olmadım..
kanama az az devam ediyor...

düşük sonrası ilk 6 ay doğurganlıgın fazla oldugu dönem oldugunu okudum...tek tesellim yeni bir bebek hayali...
bunun olması mucizeydi...2 negatif tüp denemem vardı
dogal yolla gelmişti sevincimiz uzun sürmedi..
yeni bir mucize hayal ediyorum

allahımm hepimizin yardımcısı olsun..

Son düzenleme:
Allah sabır versin arkadaşım öncelikle,

Bende denemeler sonucunda hamile kalamayınca ( bir tüpüm yok biride tıkalı çıktı rahim filminde) tüp bebek dediler. ilkinde yumurtalarım toplandıktan sonra ohss olduğum için son anda verilmedi embriyolar. daha sonra dondurulmuş iki emb. transfer edildi. tuttu ancak 9 haftalıkken kalp atışlarını alamadıkları için kürtaj oldum. senin gibi dünyam durdu 9 haftalık sevincim kabusa dönüştü falan falan... ilk adetim senin gibi uzun sürdü ve yoğun bir kanama oldu. veee o benim son adet tarihim oldu çünkü o ay bir mucize oldu ve ben hamile kaldım. hamilelik sürecinde hep korkuyla yaşadım Allaha bin şükür sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaparak oğlumu kucağıma aldım.

Ümidini hiç kaybetme hiç beklemediğin anda dünyalar senin olabilir. Düşün ki sende doğal yoldan hamile kalabiliyorsun. Allahım inşallah sana bu sevinci yaşatır.

Hayırlı haberlerini okuruz inşallah.

Allah sabır versin arkadaşım öncelikle,

Bende denemeler sonucunda hamile kalamayınca ( bir tüpüm yok biride tıkalı çıktı rahim filminde) tüp bebek dediler. ilkinde yumurtalarım toplandıktan sonra ohss olduğum için son anda verilmedi embriyolar. daha sonra dondurulmuş iki emb. transfer edildi. tuttu ancak 9 haftalıkken kalp atışlarını alamadıkları için kürtaj oldum. senin gibi dünyam durdu 9 haftalık sevincim kabusa dönüştü falan falan... ilk adetim senin gibi uzun sürdü ve yoğun bir kanama oldu. veee o benim son adet tarihim oldu çünkü o ay bir mucize oldu ve ben hamile kaldım. hamilelik sürecinde hep korkuyla yaşadım Allaha bin şükür sağlıklı bir hamilelik ve doğum yaparak oğlumu kucağıma aldım.

Ümidini hiç kaybetme hiç beklemediğin anda dünyalar senin olabilir. Düşün ki sende doğal yoldan hamile kalabiliyorsun. Allahım inşallah sana bu sevinci yaşatır.

Hayırlı haberlerini okuruz inşallah.

müthiş bir hikaye bu..umut dolu...
kötü günlerin ardındann gelen mutluluk.
elbet hep yagmur yagmaz degil mi..moral oldu inan inşallah canım tekrar yaşatır her gecen gun daha çok üzüntüm artıyor..tersi olması beklenirken ...ben her gecen gün daha cok kalp agrısı yaşıprum..

burdan senin gibi bir umut hikayesi yazmayı Allahım bana ve isteyen herkese nasip etsin...

cok gecmis olsun benimde 8. haftada bebegimin kalbi durdu ama dusmedi
dr kurtaj yaparak aldi banada 3 ay korunma suresi verdi ilk ayi bitti.
bence sende 1 ayda olsa korun canim. cuku vucut yipranmis olabilir. 10 haftalikta az degil cunku
folik asiti almaya devam et ben ediyorum arada unutsamda beslenmede ve kaninada baktir
ayrica kan pihtilasma testi yaptir canim. eger sorun oysa cok basit bir onlemle kurtarabilirsin bebegini.
tedbir almakta yarar var. benim kanama durumumda ilk gun adet gibi oldum
sonraki gun kesildi 15 gun hic birsey gelmedi. sonra gun yine adet gigi ama az kanama oldu
ondan sonrada 2 gun leke 3 gun temiz 3 gun koyu renkli az miktarda kanama gibi devam etti tamamen kesilemedim daha
bende sogan kurune basladim temizlensin rahim diye. cok sancim oldu 2 gun biraktim daha sonra yine devam edicem
benim hikayede boyle. ins saglikla en kisa zamanda dolar kucaklarimiz
tekrar anne olmayi cok istiyorum.

Back
X