• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dünya gözümde kerbela şimdi

acemiperi

Şükür Rabbime
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2008
8.605
524
363
off of çok dertliyim. yalanmış her şey yaşananlar hep yalan sözler hep yalan
bir zamanlar deli gibi sevdim ben o da deli gibi seviyordu güya. iş güç meselesi yüzünden ayrıldık. iş bulamadı ben de iyi bir iş buldum aksine. komplekse girdi ezik hissetti kendini. başka bir şehirde iş buldu. aramız bozuldu. ortak karar aldık ayrıldık.

içimde bir yerlerde hala geri döner kendini geliştirecek (!) iş düzenini oturtacak vazgeçmez benden diyordum.

vazgeçmesi o kadar kolaymış ki...

7 ayda hem beni unuttu hem başkasını buldu

nişanlanmış....

ilk duyduğumda içimden tel açıp okkalı bir küfür savurmak geldi. en azından bir "Allah belanı versin" demek istedim. sonra geçti. değmez hiç. kim için ağlamışım ben

çok da haksız bulamıyorum. bir erkek için zor bir durumdu hep gölgemde kalıyordu, çabaladı ama olmayacağını anladı sanırım.

yine de kötü hissediyorum kendimi. gönül ağır kalp yükü çok ağır. henüz ağlamadım. sanırım birikiyor bi gün toplu halde çıkacak.

bana sadece dua edin ne olur

dünya gözümde kerbeladır
Allahtan bulasın

canım çok üzüldüm...
üzülme diyeceğim ama üzülmemek elde mi...
unutmaya çalışacaksın..bu kadar çabuk nişanlandığına göre seni hiç haketmemiş..dünden razıymış nişanlanmaya...
sana diyebileceğim tek şey...üzülme

gideni brak,dönerse senindir dönmemişşe hiç senin olmamıştır...

üzülme dicem ama işe yaramayacak bilioum...
yaşıcaksın ve bitip gidecek...zamanla
sen yine de çok takmmaya çalış
hayırlısı olsun

eziğin tekiymiş boşversene. kendine güveni olan adam senin gölgende kaldığını falan düşünmez. layığın gibi kendine güvenen birini bul bacım. sana layık değilmiş o zaten. emin ol nişanlısı da kendisi gibidir. bu zamanda kendi gözümle görüyorum herkes tencere kapak. boşveeer.

sağolun canlarım. zaman en iyi ilaç bunu çok iyi biliyorum. nasılsa unutucam.

aslında beklediğim kadar sarsılmadım hazırlıyordum buna kendimi hissediyordum. yine bir yanım kanamaya başladı işte ne yaparsınız insanlık hali

durumun zor bir gün geçecek desem bu söz uygun olmaz ama alışırsın birde yüzünü görmessen senin için daha kolay olur..birde siz ortaklaşa bir karar alarak ayrılmışsınız sonrası için bela anmak bence uygun olmaz.sonuçta belki senin hayatına biri girecekti kii bir gün girerde ilişkiler böyle canım.sen varsan varsın yoksan bir başkası......

eziğin tekiymiş boşversene. kendine güveni olan adam senin gölgende kaldığını falan düşünmez. layığın gibi kendine güvenen birini bul bacım. sana layık değilmiş o zaten. emin ol nişanlısı da kendisi gibidir. bu zamanda kendi gözümle görüyorum herkes tencere kapak. boşveeer.

nişanlısının benim elime su dökemeyeceğine adım gibi eminim. aslında o da biliyordur asla benim gibi birini bulamayacak.

zaten ne ailem ne başkası yakıştırmıyordu onu bana. seviyorum diye ses etmiyorlardı. ben bir de bu adamı aileme söyledim kardeşimle arkadaşlarımla tanıştırdım işyerime getirdim

ahh gençlik ve saflık

tecrübe bu olsa gerek

bu dünyada herkesin bir eşi var,herkesin bir kısmeti var..bu şekilde kompleksli biriyle
zamanında yollarını ayırdığına sevinmelisin..iş ciddiye binseydi ve ilerde daha da iyi durumda olsaydın demek daha beterini yapardı sana...
o yüzden herkes için hayırlısı.december a katılıyorum neredeyse herkes tencere kapak oluyor...

kendine güveni olmayan bir erkekten kimseye hayır gelmez ..hayatı paylaşacağı sanssızda sen değilmişsin işte bunun farkına vardığın an dünya cennet diyeceksin..

durumun zor bir gün geçecek desem bu söz uygun olmaz ama alışırsın birde yüzünü görmessen senin için daha kolay olur..birde siz ortaklaşa bir karar alarak ayrılmışsınız sonrası için bela anmak bence uygun olmaz.sonuçta belki senin hayatına biri girecekti kii bir gün girerde ilişkiler böyle canım.sen varsan varsın yoksan bir başkası......

ben zaten istesem de kin tutamam. bela okumam sadece Allaha havale ettim. Kalpleri evirip çeviren Rabbim herkesin gönlüne göre versin

evet ilerde daha büyük sorunlar olabilirdi.
çok kültürlüyüm çok akıllıyım napiim kendime göre adam bulamıyorum :)

canım senin 7 ay sonra nişanlanmış benim temmuzda seni seviyorum karım gibi görüyorum herşeyi senin için yapıyorum diyen adam agustosta nişanlanmıştı 1 ay ya bi ayda insan nasıl böle bişe yapar aklım hiç almadı onunda hep kompleskleri vardı benden daha iyi üniversite ve bölüm okuyan biriyle nişanlanmış böle yapınca kendi eğitimi işi gücü artıyo sanki iyikide ayrılmışım kompleksli insanlar gerçekten hayattan sogutuyo insanı şimdi iyiki diyebiliyosam ne mutlu inş.. bi gün iyiki olmamış diyeceğine eminim!!! seven insan ne yapar eder alır erkek dedğinde böle olmalı zaten kaydirigubbakcemile

canım senin 7 ay sonra nişanlanmış benim temmuzda seni seviyorum karım gibi görüyorum herşeyi senin için yapıyorum diyen adam agustosta nişanlanmıştı 1 ay ya bi ayda insan nasıl böle bişe yapar aklım hiç almadı onunda hep kompleskleri vardı benden daha iyi üniversite ve bölüm okuyan biriyle nişanlanmış böle yapınca kendi eğitimi işi gücü artıyo sanki iyikide ayrılmışım kompleksli insanlar gerçekten hayattan sogutuyo insanı şimdi iyiki diyebiliyosam ne mutlu inş.. bi gün iyiki olmamış diyeceğine eminim!!! seven insan ne yapar eder alır erkek dedğinde böle olmalı zaten kaydirigubbakcemile

evet en çok da bana sahip çıkmamasına üzüldüm. o kadar değesiz miydim ki..
erkek dediğin sevdiğini asla bırakmaz bence söz vermişti bana yarı yolda koymmalıydı. ben ona hep destek oldum. bugünki iş de az çok benim sayemde.

hayırlısı deyin bence...
hayatta kimseye fazla güvenmeyin,
sizi gerçekten sevseydi,bazı şeyleri sorun etmezdi,aksine
daha iyisi için çabalardı..bence hayırlısı olmuş..
tabiki üzüleceksiniz,insan geçen zaman üzülüyor sadece...
bundan sonrası için herşey daha iyi ve gönlünüzce olur inşallah...
sevgiler...

hayırlısı deyin bence...
hayatta kimseye fazla güvenmeyin,
sizi gerçekten sevseydi,bazı şeyleri sorun etmezdi,aksine
daha iyisi için çabalardı..bence hayırlısı olmuş..
tabiki üzüleceksiniz,insan geçen zaman üzülüyor sadece...
bundan sonrası için herşey daha iyi ve gönlünüzce olur inşallah...
sevgiler...

teşekkür ederim. birazcık gözyaşım döküldü rahatladım sanırım.

yorgun hissediyorum kendimi

sana sadece şunu söylüyorum..
allahın sevgili kuluymuşsun.
ya senle hiç ayrılmadan nişanlansaydı
hadi bundan geçtim ya senle beraberken senin hiç haberin olmadan başkasıyla evlenseydi.
yada seni aldatsaydı..

ayrıca anladığım kadarıyla mukemmelde değilmiş.
o zaman bırak. sana layık değilmiş. o kaçırmış seni.

sen değil o kaybetmiş...her şerde bir hayır olduğu gibi bundada bir hayır varmış...nekadar adi bir insanmış ki hemen gitmiş nişanlanmış...Rabbim tez zamanda unutturup karşına ondan daha üstün ve sana layık olan birini çıkartsın inş...

sana sadece şunu söylüyorum..
allahın sevgili kuluymuşsun.
ya senle hiç ayrılmadan nişanlansaydı
hadi bundan geçtim ya senle beraberken senin hiç haberin olmadan başkasıyla evlenseydi.
yada seni aldatsaydı..

ayrıca anladığım kadarıyla mukemmelde değilmiş.
o zaman bırak. sana layık değilmiş. o kaçırmış seni.

evet şükrediyorum bu yüzden. bana asılıp kalmadı da bu da iyi bir şey. başıma bela olmadı. canımı yaktı biraz

sen değil o kaybetmiş...her şerde bir hayır olduğu gibi bundada bir hayır varmış...nekadar adi bir insanmış ki hemen gitmiş nişanlanmış...Rabbim tez zamanda unutturup karşına ondan daha üstün ve sana layık olan birini çıkartsın inş...

amin :Saruboceq:

Back
X