Dünya markaları outlet satış

serrayudum

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2014
15
0
0
35
İstanbul
Her kadın şık giyinmek ister ama Türkiye'de bu bir dilek sadece. İnternette şöyle bir dolaşın. Kalem elbise diye google da aratın mesela karşınıza mini bir elbise çıkar takriben 70cm, ülkemizde kalem elbisenin ne manaya geldiğini bilmiyorlar sanırım. Ama en azından 105 120 cm civarı olmalı ki diz altı olabilsin. Tabii ki bu elbiseleri en iyi taşıyan ünlü Victoria Beckham olsa gerek. Kendi kreasyonu olan Victoria by Victoria Beckham markası da zaten bu trendi yansıtır. Neyse konudan sapmayalım. Bu ara internette bandaj elbise diye bir arama yaptırdım. Bir site çıktı karşıma. Bilmiyorum reklama mı girer bu ama ................. Allah'ım ne elbiseler ne çantalar ne ayakkabılar....
Bir yer cennetse o site moda cenneti. Örneğin 146 tane bandaj elbise, fiyatlar yerlerde(iyi anlamda tabii) Melek baskılı elbiseler, KAREN millen'lar,prada,gucci ne ararsan var. Türküm ya hemen şikayet var mı diye baktım haklarında ama yokkk... Bir de kapıda ödeme vardı ya yaşasın. Ünlülerin giydikleri kıyafetleri de satıyorlar, dikiyorlar, daha ne isterim.
Dantelden, payetten uyumsuz renklerden bıkmış bir tekstil mühendisi olarak paylaşmak istedim. $7 ana.webp $1 ana.webp $1.webp

Ayy bende istiyorum 🙏

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Back
X