- 20 Ağustos 2017
- 1.210
- 646
- 53
- 32
- Konu Sahibi Pinki-dream
kızlar iyi aksamlar bir konu cok kaamı kurcalıyor sizlere sormak konusmak istedim
Universitede okuyorum ıkınci ünim 25 yasında evliyim calısıyorumda biz gencligimizde yani 18-19 yaslarımızdayken de boyle seyler olurdu duyardık ama bu kdr da deildi yani üniversitedeki sımıfımdaki kızlar 98-99 dogumlular ve herbirini. Neredeyse aktif bir cinsel yasamı. Var
en az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum her gun gorduklerim ogrendklerim karsıısnda hic mantıklı gelmiyor bana nedense yazık diyorum daha cok gencler ama bazen knusuyorum acele etmeyin diye ama kendi hayatları kendi vucudları tabiki bisey diyemem ama üzülüyorum genclık adına siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ve bu arkadasların kızların aileleride cidden zorluklarla okutuyorlar karısmıyorum bsey demiyorum ama ne bleym ben okuyamayıip evlenip atanınca anca okuyabldigim icin cok mutkuyum ama simdikilerin umru ble deil gelecek nesil icin dogacak cocugum icn cok endiseliyim
Universitede okuyorum ıkınci ünim 25 yasında evliyim calısıyorumda biz gencligimizde yani 18-19 yaslarımızdayken de boyle seyler olurdu duyardık ama bu kdr da deildi yani üniversitedeki sımıfımdaki kızlar 98-99 dogumlular ve herbirini. Neredeyse aktif bir cinsel yasamı. Var