Dünya nereye gidiyor ?

Pinki-dream

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2017
1.210
646
53
32
kızlar iyi aksamlar bir konu cok kaamı kurcalıyor sizlere sormak konusmak istedim
Universitede okuyorum ıkınci ünim 25 yasında evliyim calısıyorumda biz gencligimizde yani 18-19 yaslarımızdayken de boyle seyler olurdu duyardık ama bu kdr da deildi yani üniversitedeki sımıfımdaki kızlar 98-99 dogumlular ve herbirini. Neredeyse aktif bir cinsel yasamı. Var :( en az uc dort kisi ile birlktiler hepsi maddiyat konusunda erkekleri soyma kullanma ve kendilerinide kullandrtma derdindeler ben şoka giriyorum her gun gorduklerim ogrendklerim karsıısnda hic mantıklı gelmiyor bana nedense yazık diyorum daha cok gencler ama bazen knusuyorum acele etmeyin diye ama kendi hayatları kendi vucudları tabiki bisey diyemem ama üzülüyorum genclık adına siz bu konuda ne dusunuyorsunuz ? Ve bu arkadasların kızların aileleride cidden zorluklarla okutuyorlar karısmıyorum bsey demiyorum ama ne bleym ben okuyamayıip evlenip atanınca anca okuyabldigim icin cok mutkuyum ama simdikilerin umru ble deil gelecek nesil icin dogacak cocugum icn cok endiseliyim

Bu tamamen dunya gorusu ve size yuklenicek cok kisi cikar.
Hani sunun gibi ben bu takimdanim onlar neden o takimi tutuyor gibi bir soru oluyor.
Size yasaminizi degistirin diye zorla diretmiyorlarsa sorun yok.

Kizlar da erkekleri somuruyor yazmissiniz e kizlar karsiligini aliyor o zaman ailelerine yazik olmuyor.
Kizlar da memnunsa problem yok.

Erkeklerle iliski veya sizin tabirinizle vucudunu kullandirip ailesinden para almadan okuyan kizlar var.
Emin olun evlenip yuva da kurarlar.
Uzulmeyin yani..

Aktif cinselligi kocanizla yasamiyorsa bi zahmet karismayin canim artik ya.

Vallahi su insanlarin giyiminden kusaminda tü kakayi yapmayin artik. Kimsenin uzerine vazife degil.
Sen hayatini istedigin gibi mi yasiyorsun ?
Onlarda gelip sana imm evlnmeden yapmadin mi diyip agiz buksun mu ?
Kcoamı. Ne diye isin icine katıyorusnuz siz ? Anlamadım bu bir ikincisi tamam saygı duyuyorum sadece endiseleniyorum dgru bulmuyorum okdr siz buluyorsunuzdur saygı duyuyorum

Bu tamamen dunya gorusu ve size yuklenicek cok kisi cikar.
Hani sunun gibi ben bu takimdanim onlar neden o takimi tutuyor gibi bir soru oluyor.
Size yasaminizi degistirin diye zorla diretmiyorlarsa sorun yok.

Kizlar da erkekleri somuruyor yazmissiniz e kizlar karsiligini aliyor o zaman ailelerine yazik olmuyor.
Kizlar da memnunsa problem yok.

Erkeklerle iliski veya sizin tabirinizle vucudunu kullandirip ailesinden para almadan okuyan kizlar var.
Emin olun evlenip yuva da kurarlar.
Uzulmeyin yani..
Bakın brda bir cok konu acıldı evli erkek ler kadınlar ne tür aldatma hikayeleri cevremde okdr cok duyar oldumki bu arkadaslar mesela evli adamlarla bu olayları yasıyorlar beni zerre ilgilendrmez zaten ama hoş deil bilmiyorum sizede saygı duyuyorum onlarada

25 yaşında çok yaşlıymışsın bu gençlik nereye gidiyor diyecek kadar :işsiz: hoş tabi bu yaşla olmuyor kafa yapısıyla oluyor.
Bence herkes kendi işine baksın :KK66:
Onlara gore evet yaslıyım canım bu bir ikincisi siz ole dusunyrsanız saygı duyuyorum tabi evli erkeklerle yaşamak ilişkileri cok normal karsılanıyor anlasılan artık toplumumuzda ne denirki

Onlara gore evet yaslıyım canım bu bir ikincisi siz ole dusunyrsanız saygı duyuyorum tabi evli erkeklerle yaşamak ilişkileri cok normal karsılanıyor anlasılan artık toplumumuzda ne denirki
Ee normal karşılanıyorsa ne yapacaksınız ? Sizin elinizden ne gelir ki? Zorla insanlara kendi görüşünüzü mü direteceksiniz?

Bakın brda bir cok konu acıldı evli erkek ler kadınlar ne tür aldatma hikayeleri cevremde okdr cok duyar oldumki bu arkadaslar mesela evli adamlarla bu olayları yasıyorlar beni zerre ilgilendrmez zaten ama hoş deil bilmiyorum sizede saygı duyuyorum onlarada

O zaman konuda evli diye belirtseydiniz.
O gorusu destekledigimden degil ama hayat gorusu farkliligina saygi duymak lazim bunu belirtmek istedim.

Bence taciz tecavuz ve siddetin artmasina daha cok uzulmeliyiz.

Back
X